Dodaj do ulubionych

walentynki

IP: 80.51.11.* 14.02.04, 23:31
dzis byly i sie skonczyly czy jestescie dziewczyny zadowolone z tego dnia czy
wasz ukochany spelnil dzis wasze oczekiwania czy moze tak jak ja uwarzacie ze
brakowalo w tym dniu milego zaskoczenia i niespodzianki bo mnie spotkalo
jedynie to co sama zaplanowalam nawet kartki niespodzianki nie dostalam :(
pozdrowka
Obserwuj wątek
    • Gość: Jesus trudno wam baby dogodzic :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 23:53
      ale swoja droga to przykro mi ze nic nie dostalas.
      • iskax Re: trudno wam baby dogodzic :))) 15.02.04, 00:19
        rzeczywiście przykre
        co za facet, co nie pomysła o chociażby karteczce :(
        powonnas mu powiedzieć jak bardzo ci przykro.....
        pozdrawiam
    • Gość: alex Re: walentynki IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.02.04, 00:31
      jesli uwazasz ze twoje walentynki nie byly super to posluchaj o moich, umowilam
      sie na kolacje z facetem z ktorym spotykalam sie od paru tygodni, chcac
      wynagrodzic mu to ze z powodu pracy niemialam ostatnio dla niego zbyt duzo
      czasu, wzielam sobie wolne i pojawilam sie pod dzwiami jego mieszkania ubrana w
      buty i plaszcz pod ktorym skrywala sie seksowna niewielkich rozmiarow bielizna,
      wieczor z pewnoscia bylby udany gdzyby po dzwonku dzwi otworzyl on a nie jego
      ciezarna zona, nic nawet jej niemowilam niebylo po co, odwrocilam sie i ubrana
      w bielizne wrocilam do domu, wciaz uwazasz swoj wieczor za nieuday, niech ktos
      sproboje przebic moj,
    • Gość: ania Re: walentynki IP: *.acn.pl 15.02.04, 08:04
      ja dopiero dzis bede miała walentynki
      wczoraj obydwoje pracowalismy
      .....napisze wieczorem :)
      • Gość: Zosia Re: walentynki IP: 80.51.11.* 15.02.04, 09:24
        oj alex rzeczywiscie wspolczuje ale nie martw sie nie ten to nastepny niestety
        w moim przypadku wiem ze to ten jedyny no ale coz w tego typu sytuacjach sie
        nie sprawdza i nie chodzi tu o wymagania bo ja potrafie wiele zrozumiec ale to
        jest juz ktorys raz z kolei kiedy sie na nim naprawde zawodlam ;) pozdrowka pa
    • galmour Re: walentynki 15.02.04, 16:21
      Nie martw sie nie byly takie najgorsze...chociaz kartke faktycznie mogl dac...
      tak zeby Ci nie sprawic przykrosci powiem o moich. ale nie wiem czy powinnam
      ale co tam,b pytalas sie to chyba moge cui odp.? :) Poszlam do mojego lubego o
      17 po poludniu. przywital mnie bukietem roz (25). pozniej zaserwowal kolacje
      ktora sam upitrasil...pozniej bylo wino i muzyka przy kominku... co przy tym
      kominku robilismy cala noc dodawac nie trzeba... :) ale nie martw sie, moze On
      to zrobil (moj) jako jakas rekompensate, bo ostatnio chcial mnie rzucic.. :)
      trzymaj sie
      • Gość: Zosia Re: walentynki IP: *.gwiazda.net.pl 15.02.04, 16:27
        szczerze mowiac to wlasnie mi sie marzy cos czym mnie zaskoczy mam dosyc juz
        wyjsc kiedy to ja sie upre ze dosyc siedzenia w domu wszystko zaplanuje co do
        goziny i jest ok bo jesli nie zaplanuje (tak jak walentynek) to bede siedziala
        w domu sama albo z nim no coz moze kiedys zaznaczam ze na urodziny i pod
        choinke bylo to samo czyli nic :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka