Dodaj do ulubionych

PYTANIE O COSMO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:14
hej! mam do was pytanko. czy zdażyło sie wam kiedyś że wydrukowali wasz list
w COSMO??? a jeśli tak to co zrobiłyście żeby otrzymać nagrodę jaką napisano
że otrzymałyście???????????
Obserwuj wątek
    • konopielka80 Re: PYTANIE O COSMO 03.04.04, 19:30
      Wydaje mi się, że opinie czytelniczek mogą byc autentyczne. Ale co do problemów
      z rubryki " Cosmo Ratuj" nie mam wątpliwości - są zmyślone, napisane przez
      redakcję.
      • Gość: pytania cd Re: PYTANIE O COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 21:17
        :) ja wiem że są prawdziwe bo mój list został wydrukowany. nie chcę wyjść na
        pazerną bo nie po to pisałam żeby dostać nagrodę ale po co w takim razie piszą
        o nagrodach jak ich nie ma??? przecież ludzie i tak by pisali

pozdrawiam
        • Gość: ala Re: PYTANIE O COSMO IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 03.04.04, 22:17
          Jesli wydrukowali Twoj list i przyznali nagrode to sami powinni sie odezwac,
          ale jesli tak sie nie stalo to nie uwazaj sie za pazerna, tylko sie upomnij.
          Wprawdzie z doswiadczenia wiem ze panstwo z redakcji Cosmo nie racza odpowiadac
          na posty i prosby, a tel. podany w pismie jest trefny, bo uslyszysz tylko "nie
          ma takiego numeru" ale moze Tobie sie uda. JAk jestes z Wawy to zawsze mozesz
          zglosic sie osobiscie :)
      • Gość: kaSia Re: PYTANIE O COSMO IP: *.ramtel.com.pl 14.05.04, 14:09
        oj zrobiło mi sie goraco czytajac te wasze opinie , wydaje mi się ze poprostu
        niechce wam sie zadzwonic do cosmo i sprawdzić dlaczego jeszcze nie dostałyście
        tych nagród , z tego co widziałam podanych jest wiecej nr.telefonów i dla
        chcacego nic trudnego ,sory ale wydaje mi sie ze troszkę sciemniacie.Ja w cosmo
        też wygrałam i nie miałam problemów by odebrać nagrodę choć był nia
        samochód.Tak jak napisałam dla chcacego nic trudnego
        Pozdrawiam kaSia n
    • Gość: kaśka Re: PYTANIE O COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 12:00
      mieszkam w krakowie więc niemam możliwości iść do redakcji. najorsze jest to że
      jestem bardzo przywiązana do cosmo i trochę sie rozczarowałam bo myślalam że
      jak juz gzeta takiej rangi pisze że OTRZYMUJESZ NAGRODE to serio ją OTRZYMUJESZ!
      • Gość: ala Re: PYTANIE O COSMO IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 05.04.04, 13:41
        No wyobrazam sobie. Wiesz, ja tez sie rozczarowalam. Myslalam ze to porzadne
        pismo, a mialam taka sytuacje ze nie przychodzil mi numer (prenumerata), wiec
        napisalam do nich. Nawet mi nie odpowiedzieli, ale numer przyszedl po tygodniu.
        Ale w nastepnym miesiacu pismo nie pojawialo sie juz ze 2 tyg. I wiesz,
        wyslalam do nich z 5 maili z prosba o wyslanie (i do dzialu prenumeraty i do
        redakcji). Nie bylo zadnej odpowiedzi! Nawet tam dzwonilam ale sygnal, jak
        w "nie ma takiego numeru" W koncu napisalam jeszcze raz żądajac zwrotu
        pieniedzy, bo inaczej zwroce sie do Rzecznika praw konsumenta (juz bylam gotowa
        to zrobic). Dopiero wtedy babka z prenumeraty mi odpisala, ze oczywiscie dosla
        numer. Ale nadenerwowalam sie tylko, bo nie lubie jak ktos mnie tak chamsko
        olewa.
        Sluchaj, dlaczego jeszcze do nich nie napisalas? Nalezy Ci sie ta nagroda,
        napisz maila, najlepiej pod wszystkie mozliwe adresy, bo nie wiadomo, kto raczy
        odpisac :)
        • Gość: kaśka Re: PYTANIE O COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 20:10
          no to mnie nieźle zaskoczyłaś! i ostrzegłaś też sobie miałam zamówić
          prenumerate ale kupuje cosmo od razu w piątek jak wychodzi a niechciałam czakac
          na przesyłke (niewiedzialam kiedy przychodzi) Ja dostałam podziękowania ale
          wolałabym CHOCIAŻ dostać maila z tekstem SORRY ALE NIE WYSYŁAMY NAGRÓD
          eh............. smutno mi trochę :)
          • konopielka80 Re: PYTANIE O COSMO 05.04.04, 21:16
            Ja też radziłabym się upomnieć, nie ma co się z nimi bawić. Albo dają nagrody
            alno nie! Ja akurat wygrałam u nich prenumeratę i jak na razie wszystko jest
            o.k. Prenumerata dochodzi tego samego dnia, co pismo pojawia sie w kiosku.
            • Gość: ala Re: PYTANIE O COSMO IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 05.04.04, 23:47
              Heh, no to nei wiem jak to sie dzieje ze do mnie zawsze przychodzi pozniej.
              Opoznienie wynosi przynajmniej dzien-dwa (o ile wogole przysla :D )
              A mieszkam prawie w centrum Warszawy. To raczej nie jest wina poczty, bo inne
              prenumeraty dochodza na czas. A co do tej nagrody...jestes pewna ze Ci ja
              przyznali? Bo tam tylko niektorych nagradzaja, nawet jak drukuja list. Jesli
              tak, to mowie Ci, upominaj sie!
            • Gość: kaska Re: PYTANIE O COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 12:28
              wow! jestem w szoku!!!!!!!!! czyli jednak przysyłają nagrody!!!!!!!!!! ale w
              takim razie to ja juz nierozumiem......
              a jeśli chodzi czy napewno dostałam ta nagrode to napisali NAGRODY W TYM
              MIESIĄCU OTRZYMUJĄ ..... (i tu było moje imię ) a mój list byl listem mięsiąca
              więc tym bardzej nie kumam...........
              Napisałam do nich maila
              Napisze dalej co i jak
              Pozdro
    • Gość: odpowiedz z Cosmo Re: PYTANIE O COSMO IP: *.aster.pl 17.04.04, 02:30
      mysle, ze zagadke Twojej zaginionej nagrody da sie wyjasnic. Przedzwon prosze
      do mnie do redakcji (najlepiej przez recepcje, tel. (22) 543 98 00).
      Dorota Lubanska
      v-ce naczelna COSMO
    • magdzie Re: PYTANIE O COSMO 18.04.04, 15:59
      co prawda listu nigdy zadnego nie wysylalam, ale byl 'kiedyśtam' konkurs i
      nagrode otrzymalam. gwoli uscislenia: 2 miesiace po wydrukowaniu listy
      zwyciezcow w Cosmo.
      • Gość: to ja Re: PYTANIE O COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 21:10
        hej
        zdziwiłam sie jak zobaczyłam post napisany przez DOROTE LUBAŃSKĄ i miałam
        tamjutro serio serio zadzownic ale kumppele zasugerowały że ktoś ma specyficzne
        poczucie humoru i to ściema. Oczywiście wiem że Dorota Lubańska jesli v-ce
        naczelną cosmo (na wszelki wypadek sprawdziałam:) ) ale MAGDZIE-to dobry znak
        pozdrowienia dla wszystkich cosmo-czytelniczek
        • kinakina Re: PYTANIE O COSMO 19.04.04, 10:57
          ja też nie dostałam jeszcze nagrody a wygrałam kosmetyki w lutym!!!! myślałam
          że musze cierpliwie czekać a to po prostu ściema!
          • Gość: ala Re: PYTANIE O COSMO IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 19.04.04, 15:53
            Ja nie rozumiem, czy im wogole nie zalezy na opinii kilentow? O wszystko trzeba
            sie dopominac po 5 razy. Mnie osobiscie to zniechecilo, postanowilam wiecej nie
            prenumerowac pisma. Czy oni nie zdaja sobie sprawy ze tak to moze odczuwac
            wiecej osob? Niepotrzebnie traca klientow.
            • Gość: kaska Re: PYTANIE O COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 01:56
              DOKLADNIE!!!!!!!!!!!!!!
              naprawde niesądzę że ludzie piszą do niechtylko by dostać nagrody!!!!!!!!!
              Ja napisałam bo wydawało mi sie to ciekawe co przeżyłam i NIELICZYŁAM NA
              NAGRODE!!!!
          • Gość: kaska Re: PYTANIE O COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:19
            ja nadal czekam................:D
    • Gość: natalia Re: PYTANIE O COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 13:11
      no normalnie komedia!juz miałam nadzije!
      zadzonilam pod podany numer (który napisany był RZEKOMO przez zastepcę red.
      naczelnej ) a tu wałek: jakaś agencja reklamowa a o Dorocie Lubańskiej nie
      słyszeli
      KOMEDIA
      • Gość: ala Re: PYTANIE O COSMO IP: *.waw.pl 20.04.04, 19:18
        No ktos sobie zrobil zart. Ale najwieksza komedie stanowi to ze (jak juz
        wczesniej pisalam), gdy 2 miesiace temu probowalam dodzwonic sie pod numer
        podany w Cosmo (a nawet 2) w sprawie niedostarczonej prenumertaty, to dzwonek
        odpowiadal mi, ze nie ma takiego numeru. To jest dopiero farsa! Po co podaja
        skoro go nie ma? Mamy zagadke ;)
    • kinakina Re: PYTANIE O COSMO 05.05.04, 10:44
      ja już dostałam swoje kosmetyki-są super! szkoda tylko że musiałam czekać
      2miesiące
      • Gość: ala Re: PYTANIE O COSMO IP: *.waw.pl 05.05.04, 11:13
        No to super :) Ciekawe czy to dlatego, ze ktos z redakcji zajrzal na forum :D
    • Gość: agusia Re: PYTANIE O COSMO IP: *.penkom.pl 14.05.04, 17:02
      czesc! moj list opublikowali w listopadowym nr cosmo, wygralam
      kosmetyki...ktorych do tej pory nie otrzymalam.....wyslalam do nich maila i
      dostalam szybka odpowiedz, ze fajnie, ze wygralam i takie tam sciemnianie, ale
      nic konkretnego odnosnie nagrody :( tez sie zawiodlam bo przeciez cosmo to nie
      jakis tam brukowiec...chociaz pomalu zaczynam watpic....zycze powodzenia, a
      jeslu uda Ci sie i doatniesz nagrode to daj znac :) pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka