Gość: nn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 21:17 Mój facet uwielbia robienie loda, niestety jest problem ja tego niecierpie i nie przełamie się by to zrobić, wiem ze jak ja mu tego nie zrobie znajdzie sobie inna, a ja go kocham:(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AANIA Re: :(((( IP: 62.233.144.* 03.04.04, 22:13 CZESC TO POPROSTU POWIEDZ MU O TYM, ŻE NIE MASZ NA TO OCHOTY!! A JEŻELI ON CIĘ RZUCI, TO BEDZIE ZNACZYŁO NIE JEST WART CIEBIE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AANIA Re: :(((( IP: 62.233.144.* 03.04.04, 22:13 CZESC TO POPROSTU POWIEDZ MU O TYM, ŻE NIE MASZ NA TO OCHOTY!! A JEŻELI ON CIĘ RZUCI, TO BEDZIE ZNACZYŁO NIE JEST WART CIEBIE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: :(((( IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 03.04.04, 23:32 Jak mu tego nie zrobisz znajdzi sobie inna?? Kotku, musisz sie strasznie nisko cenic Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: :(((( 03.04.04, 23:33 nie robienie loda o Twej wartości świadczy. DZIEWCZYNO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: :(((( IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 04.04.04, 00:18 a nawet jak mu zrobisz, to skAd wiesz, jakie nastepne bedzie jego zAdanie, kajdanki!?analik?..i tez sie na to zgodzisz,zeby tylko Cie nie zostawil!?? tak nie wolno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapałeczka Re: :(((( IP: *.intergeo / 80.51.46.* 04.04.04, 11:17 heheheh dzięki tobie się dowiedziałam że kochać kogoś to robić mu loda bo Pan tak sobie życzy ... dno ... jak tu ktoś wcześniej powiedział strasznie nisko się musisz cenić ... a jak znajdzie sobie inną to dla ciebie to najlepsze wyjście bo niedługo popadniesz w obsesje żeby zawsze spełniać wszystkie jego zachcianki i żądania nie patrząc na to co ty chcesz i lubisz ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś