Dodaj do ulubionych

dziewczyna = ZERO

IP: 213.25.164.* 15.05.04, 16:53
Witam! Mam pytanie,bo już sama nie wiem czy to ja jestem jakaś staroświecka,
czy niektóre dziewczyny nie mają za grosz subtelności, delikatności??? Chodzi
mi dokładnie o Dorote "dode" z Baru 4. Jak widze tą dziewczyne to aż coś się
we mnie gotuje. Rozumiem , można być szczerym, świecić w towarzystwie,ale
rozbieranie się na każdym kroku? Czym ta dziewczyna chce zabłysnąć sztucznymi
cyckami, doklejanym rzęsami? Oglądałam jak była u Wojewódzkiego, masakra,
szkoda słów..... nie przemawia przez mnie zazdrość (niby czego mam jej
zazdrościć, że ma mózg w wielkość ziarenka piasku?), ale wkurza mnie to , że
właśnie przez takie "Dody" dziewczyny (blądynki) mają taką opinie jaką mają.
Napiszcie , co o tym sądzicie. Mile widziany męski punkt widzenia. Pozdrawiam
wszyskich przeciwników DOROTY.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasandra Re: dziewczyna = ZERO IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.04, 17:41
      ja mam co do niej mieszane uczucia-z jednej strony nie podoba mi sie jej
      wulgarnosc i to ze ciagle swieci cyckami,ale z drugiej czasami potrafi czyjac
      glupote zarombiscie ujac w kilku slowach:) wszystkim co robi i jak wyglada daje
      dowod swojej glupoty,ale czasami trafi w sedno sprawy;)u wojewodzkiego
      zdecydowanie pokazala ta swoja gorsza twarz...on dobrze opisal ja we wstepie,ja
      tesh nie powiedzialabym ze jest glupia-ona jest raczej porzadnie rabnieta...
      • mar301 bar jest dla kretynow,i tylko kretyni to ogladaja. 16.05.04, 18:58
        Uczestnicy baru tez sa kretynami , masz racje te blondynki i ta cala reszta
        jest do dupy :))
        • Gość: An Re: bar jest dla kretynow,i tylko kretyni to ogla IP: *.ec.pl / *.ec.pl 18.05.04, 16:07
          POPIERAM w 100%
    • pumaaa dlaczego? 18.05.04, 13:26
      z tego co wiem to jest wokalistką "Virgin".Głos ma ok. Baru nie oglądam, bo mnie
      krew zalewa, jak słyszę jakie problemy maja Ci ludzie. Co do tej pani, to uważam
      że jest kobietą, która chce przyciagać uwagę facetów, robić karierę tyłkiem i
      piersiami, szczerze mówiąc pewnie nie jedna kobieta zazdrości jej wyglądu.
      spoko, może i ma coś sztucznego, ale jest osobą publiczną, pokazową. ma za
      zadania podniecać. Na pewno nie każda z was jest w stanie zakręcić tylu facetów
      co ona. Kiedy czytam wypowiedzi typu- "ma sztuczne cycki, przyklejane to i
      tamto" , to wydaje mi się, że czegoś zazdrościcie takim kobietom... Co do
      wysokości jej IQ, to nie ma co dyskutować. Skoro jesteście inteligentne, pewne
      siebie, nie zakompleksione, jednym słowem takie "cosmo", to dlaczego
      dyskutujecie o takich kobietach?
      • Gość: Eleonora Re: dlaczego? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 13:50
        Zgadzam się w zupełności.Ten świat jest tak skonstruowany,że były i są w nim
        różne typy kobiet.Te z ogromnym intelektem jak np.Curie Skłodowska,jak i te ze
        sztuczną urodą jak Pamela Anderson.Nie zmienia to faktu,że obie są światu
        równie potrzebne.Jedne do odkryć naukowych,drugie do dostarczania rozrywki.
        • pumaaa Re: dlaczego? 18.05.04, 13:57
          no i po co się tak burzyć? Jesteście jakie jesteście i nic na to nie poradzicie,
          ona też jest taka jaka jest.
      • Gość: Aga Re: dlaczego? IP: *.ec.pl / *.ec.pl 18.05.04, 16:10
        Jak ktoś nie ma w głowie to musi nadrabiać cyckami bo na nic innego ją nie
        stać. Inteligencji nie da się wszczepić to trzeba mieć. Ale te cycki kiedyś się
        zepsują bużka też i co jej zostanie?????????
        • pumaaa Re: dlaczego? 18.05.04, 16:13
          Gość portalu: Aga napisał(a):

> Jak ktoś nie ma w głowie to musi nadrabiać cyckami bo na nic innego ją nie
          > stać. Inteligencji nie da się wszczepić to trzeba mieć. Ale te cycki kiedyś się
          >
          > zepsują bużka też i co jej zostanie?????????

tysiące zaspokojonych hedonistycznie chociaż chwilowo facetów... :P może ma z
          tego satysfakcję ;) jesteś kobietą i pewnie lubisz jak facetowi na Twój widok
          skacze poziom testosteronu.
          Co wy ją tak poważnie analizujecie?
          • Gość: Eleonora Re: dlaczego? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 16:24
            No właśnie.Ja też tego nie rozumiem.Czy nie ma już ciekawszych tematów,tylko te
            kto jaki jest i jak wygląda.Przecież to nie forum fan-clubów pani takiej,czy
            owakiej.Zdecydowanie wolę posłuchać opinii np.o antykoncepcji,striptizie czy
            chodzeniu bez majteczek.Ale to tylko moje zdanie,więc piszcie sobie dalej jak
            was podnieca obgadywanie plastikowych dziewczynek i innych.Pozdrowienia
            • pumaaa Re: dlaczego? 18.05.04, 16:30
              Gość portalu: Eleonora napisał(a):

> No właśnie.Ja też tego nie rozumiem.Czy nie ma już ciekawszych tematów,tylko te
              >
              > kto jaki jest i jak wygląda.

Może one sie dowartościowują :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka