Gość: mari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:01 słyszalam ze wlasnie weszła nowa metoda - plastry czy wiecie cos na ich temat albo ich urzywacie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mari do verka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:39 jezeli ciebie DZIECKO niestac to twój problem. niepytalam o cene tylko o to czy sa godne polecenia. - niepotrafisz odpowiedziec na temat, na proste pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAGIA Re: do verka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.04, 14:15 widac,ze napisała to: zazdrosna zakompleksiona zapewne porzucona przez faceta zlosliwa zgryzliwa zadierajaca wysoko nos zupelnie beznadziejna z zerowym intelektem.............kobieta (choc to nie jest pewne ;-)) NIE CHCEMY TAKICH NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magia Re: Dziecko, nie stac Cie bo kosztuja ok 60 zl. n IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.04, 14:12 widac,ze ten post napisała: zazdrosna, zakompeksiona, zacofana, zadierajaca nos, zostawiona przez faceta, samotna i sarkastyczna babka. NIE CHCEMY TAKICH NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy kturas uzywa plasterków antykoncepcyjnych IP: 195.150.115.* 18.05.04, 20:14 Dziecinko... lepiej nie myśl o seksie, zaoszczędź pieniądze i kup sobie porządny słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 20:27 wejdz sobie lepiej na watek "dlaczego jestescie złosliwe" jesli dorosła kobieto niesłyszałas o dysortografi ps. niemam 15 lat i o sexie niemysle tak jak TY tylko go uprawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: do ania IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 18.05.04, 22:56 To ile? 16?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:30 wiesz co?! wiesz mi panienko 1-chciałabyś miec tyle lat co ja 2-chciałabyś miec takiego faceta jak ja 3-i robic to co ja a nie myśleć tylko o tym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: do ania IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 19.05.04, 15:36 Co do Twojego zycia seksualnego to niewiele mnie ona zgoła obchodzi :D A Ty na proste pytanie juz nawet nie umiesz odpowiedziec, wstyd Ci sie przyznac do swojego wieku? Nie przejmuj sie, jest jeszcze wielu mlodych na swiecie, co wiecej, wielu z nich ma powazniejsze problemy niz dysortogrfia, z ktora tak sie afiszujesz w KAZDYM poscie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady do mari IP: 82.160.16.* 19.05.04, 16:15 mari maria mari ty to powinnaś sobie popisac z kims na swoim poziomie, proponuję np. morelkę reprezentujecie ten sam typ głupkowatej blondyneczki ze wsi, która za wszelka cene chce pokazać jak jest fajna, przebojowa, urocza, jakie ma powodzenie u płci przeciwnej, wygadana, oczytana. tylko jest jedno "ale" - ty taka nie jesteś, ty sie na taka kreujesz i ci za bardzo nie wychodzi, dziecinko... ps i kup sobie ten słownik, o seksi mozesz popisać ewentualnie i pozapewniac innych jaka jesteś doswiadczona, bo nikt tego nie sprawdzi. papa, i nie udzielaj się na tym forum, no chyma że masz zamiar dalej robić z siebie pośmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magia Re: do mari IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.04, 21:58 Kobieto, nie masz się na kim wyzywac....????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shell Re: czy kturas uzywa plasterków antykoncepcyjnych IP: *.retsat1.com.pl 19.05.04, 13:21 Niestety nic Ci nie poradze,bo nic o nich nie wiem. Używam pigułek. Chciałam tylko wyrazić swoje zdanie na temat tych "inteligentnych" odpowiedzi. Naprawdę nie rozumiem niektórych ludzi. Czy nie można udzielić komuś rady, tylko trzeba krytykować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari do lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 21:05 sama jestes ze wsi, bladynka niejestem... i niezabronisz mi gadac na forum prostaczko!!! zadałam tylko pytanie wiec skoro twoja odpowiedz jest taka to znaczy ze nieumiesz czytac!!! albo jestes tak zakompleksiona ze wyrzywaz sie na wszystkich!!! ps: twój pseudo do ciebie niepasuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: do lady IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 19.05.04, 22:16 Droga Lady, nie wyzywaj sie tak na naszej kochanej mari, bo dziewczyna jzu dochodzi do granic frustracji i niedlugo bedzie musiala odwiedzic sanatorium. A przeciez tak sie nie moze stac, bo skad ja bede czerpac wiedze na temat seksu? Musze sie miec od kogo uczyc! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: do lady IP: 82.160.30.* 20.05.04, 09:14 nisko juz upadłaś mari. niżej nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: czy kturas uzywa plasterków antykoncepcyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:06 Ok czy któraś może się w końcu wypowiedzieć na temat tych plastrów?! bo ja też jestem ciekawa:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO JO...FACET Re: czy ktOras uzywa plasterków antykoncepcyjnych IP: *.qc.sympatico.ca 19.05.04, 23:46 TAK,TAK ........JA TEZ SLYSZALEM,SA TAKIE PLASTRY CO PO ZAKLEJENIU BUZI ,ROZTWIERAJA NOGI..,AUTORKO CZY O TE CI CHODZI????? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: czy ktOras uzywa plasterków antykoncepcyjnych IP: 82.160.30.* 20.05.04, 08:09 cos niecoś o tych plasterkach słyszałam. kosztuja ponoć ok 60 zł za opakowanie, w którym są 3 plastry. zakłada sie je na 7 dni przez 3 tygodnie, a poten robi przerwe. przykleja sie je na wewnętrzna srtone ud lub brzuch. sa ponoć lepsze od tabletek, bo hormony, które uwalniaja trafiaja od razu do krwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari do lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 10:33 nielepiej było tak odrazu?! Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w do mari 20.05.04, 12:11 A ty do ginekologa nie chodzisz ze musisz pytac o evre na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari do verka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:32 boirę cilest, mam zapas wiec narazie się niewybieram! chcę wiedzieć na przyszłość! Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w do mari 20.05.04, 12:43 to jesli skonczysz brac cilest to jak pojdzeisz do lekarza to go zapytaj o evre, co za problem? Nierozumie. A dziewczyny Ci za bardzo tez nic nie powiedza bo Evra dopiero weszla na polski rynek i jeszcze nie mozna wiedziec do konca czego sie spodziewac. A tak na marginesie, to osoby z dysortografia na pewno wiedza jak napisac ktory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magii Re: do verka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.04, 12:52 tez bralam Cilest, ale uwazaj, bo on moze bardzo szkodzic>tak bylo w moim przypadku!>mam nadzieje,że lekarz nie przepisal ci go bez wczesniejszych badan chormonalnych>tak jak mi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: do verka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 14:34 owszem wiedzą o tym, że który sie tak pisze ale niezawsz to robia! jak niewiesz nawet o czym mówisz to daj sobie luz i niewypowiadaj sie na obce ci tematy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady do mari IP: 82.160.30.* 20.05.04, 14:41 weź sie mari uspokój i tak nie irytuj. za bardzo sie wczuwasz w ta swoją rolę. verka pewnie dobrze wie czym jest dysortografia, bo nie jest to pojęcie ąz tak skomplikowane i odległe jak ci się zdaje.a tak poza tym dysortograficy nie sa aż tak upośledzeni na punkcie błędów i zasad ortografi jak ty. rzadko spotyka sie kogoś, kto nie umie napisać poprawnie słowa "który".j także jestes ewenementem, je śli nie wiesz co to znaczy biegnij po encyklopedie i następnym razem pomysl o czym piszesz, bo robisz sie coraz bardziej komiczna i groteskowa (patrz: encyklopedia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari do lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 16:02 powtarzam lady zmień pseudo!!! ps: nie wszyscy aby kogos zrozumieć muszą zaglądac do encyklopedji-współczuje ze musisz nosić taką dużą torebke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady do mari IP: 82.160.30.* 21.05.04, 09:54 w twoim przypadku encyklopedia wydaje sie całkowicie niezbędna. i nie powtarzaj się, bo pokazujesz tylko, że oprócz dysortografii masz tez i inne ułomności... Odpowiedz Link Zgłoś