Dodaj do ulubionych

Stare kociaki w obcisłych portkach

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 23:11
Ostatnio pojawiło się trochę słońca i na ulicę wyległy tłumy 30,40-latek w
obcisłych biodróweczkach,przykrótkich bluzeczkach i nieodłącznych kurewsko
różowych szpilach.Oczywiście butki z noskami,a na bluzeczkach cekinki.Bez
wałków tłuszczu,czy bez dla mnie to żenujące.Gdzie się podziały klasyczne
garsonki?Czy matka i córka mają mieć wspólne ciuchy???????
Obserwuj wątek
    • Gość: danusiuniewierze Re: Stare kociaki w obcisłych portkach IP: *.core.lanet.net.pl 11.07.04, 09:55
      Rzeczywiście.
      Wygląda to niesmacznie jak taki kaszalot wciśnie obcisłe portki i mu się tłuszcz wylewa, zwłaszcza jak jest dupiaty i niskopodwoziowy. I koniecznie muszą wystawać majtki najlepiej stringi.
      Te buty z długimi wywiniętymi noskami to już komedia. Kobiety mają dziś stopy jak "jak mały cygan nogę" więc przypominają klauna z cyrku.
      A przecież można ubrać w miarę modnie uwzględniając swoje uwarunkowania.
      • Gość: Rocco to prawda,jest to bardzo komiczne :)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 14:45
        • lucja_usmiech Re: to prawda,jest to bardzo komiczne :)))))))))) 11.07.04, 16:26
          Nie znoszę tych babsztyli :-) Jeszcze gruba tapeta dochodzi do ich stroju :-)
          Ciekawe dlaczego one się tak ubierają czy nie widzą, że wyglądają jak jedna
          wielka tandeta... :-(
          • Gość: virtuallady Re: to prawda,jest to bardzo komiczne :)))))))))) IP: *.rev.vline.pl 14.07.04, 15:40
            Wczoraj na spacerze w lesie widziałam jedną taką, hehe, szła ze swoim facetem,
            bagatela, z 10 lat młodszym. Ale co mnie rozwaliło? Szła sobie w szpileczkach,
            paskudnych, różowych szpilasach z czubem! PO LESIE!! Co chwila te jej szpilki
            grzęzły w mokrej ziemi i ogólnie całe się zafajdały tym błotem. Nogi jej się
            przy tym zabawnie wyginały i ogólnie wyglądała szalenie nie na miejscu.
            Żałosne
            • Gość: eva39 Re: to prawda,jest to bardzo komiczne :)))))))))) IP: *.bphpbk.pl 15.07.04, 12:29
              rany... rozumiem, że jesteście młode i uważacie 40 za stare baby. Ja mam 39 lat
              i naprawdę nie czuję się staro. Co prawda nie noszę różowych szpilek z noskiem,
              bo to nie mój styl, podobnie jak bluzki z cekinami. Nie rozumiem tylko jednego.
              Dlaczego takie Babsztyle jak ja nie mogą nosić urań młodzieżowych. Często bywa
              tak że 40-tka wygląda dużo lepiej niż 15-tka, której często właśnie tłuszcz się
              przelewa... życzę Wam, abyście miały moje wymiary po urodzeniu np. dwójki
              dzieci...
              • Gość: Rocco Re: to prawda,jest to bardzo komiczne :)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:13
                Oj nie przechwalaj sie tutaj , bo tego nie da sie tu sprawdzic , idz lepiej do
                sklepu z ciuchami sie pocieszyc , prawie 40 :))
              • Gość: Eleonora Re: to prawda,jest to bardzo komiczne :)))))))))) IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.04, 19:10
                Wiesz eva39 co mnie wkurza najbardziej?Ludzie,którzy nie umieją czytać ze
                zrozumieniem.Czy ktoś na tym forum,kto ma zdanie podobne do mojego napisał,że
                30 40 to stare baby?Co do tych wymiarów to też mam b.dobre i też urodziłam
                dwójkę dzieci mimo,że nie mam Twych szacownych 39 lat.
                Co do Twojego pytania dlaczego takie babsztyle nie mogą nosić młodzieżowych
                ubrań powiem jedno.Mogą,tylko pozostaje pytanie jak to wygląda.Od początku
                zaznaczyłam,że to nie chodzi o wałki tłuszczu i o figurę tylko o dopasowanie
                małolackich ciuchów do pewnego wieku.A wracając do tłuszczu wylewającego się z
                biodrówek,to nawet u 15-latki wygląda to co najmniej komicznie.
              • Gość: stara Re: to prawda,jest to bardzo komiczne :)))))))))) IP: *.acn.pl 15.07.04, 20:06
                evo, nie ma sensu polemizować. nie zniżaj się do takiego poziomu bo szkoda
                fatygi. Zazdrość - to po prostu zazdrość
    • admika2 Re: Stare kociaki w obcisłych portkach 11.07.04, 18:41
      No z tymi 30-latkami to chyba przesadziłaś.30 lat to już stara czy co?
      Zapewniam Cię że ja mając 30 lat wyglądam lepiej niż niejedna małolata też w
      obcisłych biodrówkach i przykrótkiej bluzce (tego akurat nie preferuję). A
      wydaj mi się że przebywając cały tydzień w klasycznym kostiumie mogę sobie w
      weekend pozwolić na spodnie biodrówki mając te 30 lat.
      • Gość: Eleonora Re: Stare kociaki w obcisłych portkach IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.04, 18:54
        Nie uważam,żebym przesadziła.Sama za dwa lata dołączę do grona trzydziestek,a
        stara to dla mnie jest 75 letnia kobieta.Nie rozumiem właściwie o co Ci
        chodzi,bo z jednej strony nie preferujesz biodrówek,a z drugiej strony nosisz
        je w weekendy.Określ się bardziej precyzyjnie.Ja ze swojej strony mogę tylko
        powtórzyć pytanie czy matka i córka powinny mieć wspólną garderobę.
        A wracając do trzydziestek to wcale nie uważam,że powinny ograniczać się do
        klasyki.Modne dodatki,czy jeden odpowiednio dobrany super modny ciuszek są jak
        najbardziej ok.Tylko nie mogę patrzeć na te babki,które usilnie pragną się
        odmłodzić za pomocą ubrań żywcem wyjętych z rubryki Moda Bravo Girl.
        Czujesz różnicę?
      • Gość: Sailor Re: Stare kociaki w obcisłych portkach IP: *.bremultibank.com.pl 14.07.04, 08:35
        Admika2,
        nikt nie mówi, że każda babka po 30-stce, to kaszalot.
        Eleonora miała na myśli totalne koszmarony i bezguścia, które obiektywnie są
        brzydkie a pozują na nastolatki. Moja dziewczyna ma 25 lat, a myślę, że ciała
        mogłaby jej pozazdrościć niejedna dziewiętnastolatka. Jeśli kobieta jest
        zadbana i elegancka, a do tego zgrabna to może mieć nawet pod 40-stkę i będą
        się za nią faceci oglądać. Co innego jak ma 40 lat, IQ 80, 120 KG i próbuje
        robić z siebie Lolitkę.
    • admika2 Re: Stare kociaki w obcisłych portkach 11.07.04, 20:18
      Nie preferuję przykrótkich bluzek wrecz nienawidzę a biodrówki uwielbiam bo
      tylko takie noszę nawet przy typowych biurowych garniturach. A wszystko z
      przesadą jest nie na miejscu i nieistotne ile kobieta ma lat czy 17 czy 40. Ja
      z moja mama (56 lat) mam wiele wspolnych ubrań i obu nam to pasuje.
      Ale każdy uważa inaczej.Nam to pasuje i to jest najważniejsze.
      Pozdrawiam.
    • miszha a ja jestem za 11.07.04, 21:33
      nie mam zamiaru na starośc nosić beznadziejnych garsonek-worków. ubiór to dla mnie uzewnętrznianie swojej osobowości, charakteru...co z tego że komuś wydaje się to komiczne, skoro tej pani to odpowiada? jestem za wolnością wyboru, także w kwestii ubioru. denerwują mnie ludzie, którzy gapią się na innych i podśmiewają za plecami. to kojarzy mi się z wrednymi paniami , które same by chciały a się wstydzą i chamsko napadają na kogoś z odrobiną wyobraźni i fantazji, kto nie wstydzi się siebie i nie boi być sobą.
      • Gość: stara Re: a ja jestem za IP: *.acn.pl 15.07.04, 20:13
        ja podziwim osoby, ktore mimo stareotypow, modzie, oczekiwaniom maja odwage
        nosic sie jak chca i jak im pasuje. Wzgledy estetyczne to sprawa indywidualna.
        Jak sie nie podoba to sie nie gap. A tak zupelnie przy okazji gratuluje
        powierzchowności.
    • Gość: Beata Re: Stare kociaki w obcisłych portkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:06
      Ciekawe jak wy bedziecie wygladac za 10 lat?... Czy macie prawo obrazac 30- 40
      latki.Ja mam 33 lata i mojego wygladu i figury moglaby pozazdroscic nie jedna
      20 latka.Uwazam ze kazdy ma prawo nosic to co jemu sie podoba... czy ma 20, 30
      czy 40 lat. Myslicie ze jak ktos ma 30 lat to juz jest stara babcia?...
      • lucja_4 Re: Stare kociaki w obcisłych portkach 12.07.04, 17:02
        Uważam, iż w każdym wieku można ubrać się z fantazją i wyrażając swoją
        osobowość. Ale rażą mnie kobiety, które ważą sporo za dużo, mimo to wbijają się
        w obcisłe porteczki( super biodrówy), bluzeczkę, której praktycznie nie ma itp.
        Jeśli ma się figurkę to można się ubierać jak dusza zapragnie. A kobitki z
        nadwagą powinny ubierać się modnie i przy tym troszkę przytuszować swoją wagę.
        Ot, cała różnica. A mama z córką mogą mieć wspólną szafę :-) Jeśli im to
        odpowiada, mają podobny styl i figurki to dlaczego czasem nie pożyczać sobie
        ciuchów? Pozdrawiam ;-)
      • Gość: Eleonora Re: Stare kociaki w obcisłych portkach IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 21:57
        Po pierwsze to nie uważam,żebym kogoś obraziła,a po drugie to,oczywiście każdy
        ma prawo nosić co mu się podoba,ale nie każdemu musi się to podobać.Bo dla mnie
        dojrzała kobieta w przykrótkiej bluzce z neonowym napisem sexy,okularach w
        kształcie serduszek i skórzanej kurteczce z cekinowym motylkiem na plecach
        budzi co najmniej niesmak.I o takie kociaki mi chodziło.

• Gość: Rocco Re: Stare kociaki w obcisłych portkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:15
          Dzisiaj takiego kociaka , jak z twojego opisu omalo nie rozjechalem na drodze ,
          a ten kociak zamiast mnie opieprzyc , tylko sie glupio usmiechal......
          • Gość: Eleonora Re: Stare kociaki w obcisłych portkach IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 23:22
            Dobrze,że jako jeden z nielicznych zatrybiłeś o jakie kociaki mi chodzi,bo
            tylko taki mógł się głupio szczerzyć do pirata drogowego.A może to była admika
            w biodrówkach i tak jak już gdzie indziej pisałam po prostu jej się podobasz.
            Tylko pytanie skąd wiedziała,że to Ty??????????????
        • Gość: stara Re: Stare kociaki w obcisłych portkach IP: *.acn.pl 15.07.04, 20:16
          To gdzie ty mieszkasz?? ja takich nie widuję może dlatego nie rozumiem twojego
          świętego oburzenia. Żyj i daj żyć innym, chociaz może jeszcze jesteś na takie
          rozważania za młoda
    • pumaaa Re: Stare kociaki w obcisłych portkach 13.07.04, 23:13
      dobre, ale się uśmiałam jak to wszystko przeczytałam :) najsmutniejsze jest
      jednak to, że tzw. "klasa" chyba zanika. jak mawia moj tata "niewiele jest
      kobiet typu pani Szapołowska..."
      • Gość: Rocco klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:17
        Nie latwo jest dzisiaj spotkac na ulicy kobietke ubrana z klasa.
        • pumaaa Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 13.07.04, 23:20
          Gość portalu: Rocco napisał(a):

> Nie latwo jest dzisiaj spotkac na ulicy kobietke ubrana z klasa.

to fakt, nie liczy sie już to aby kobieta była Kobietą. taka babeczka naczyta
          sie cosmopolitanów, napatrzy na te wszystkie ciuszki, pozwole sobie powiedzieć,
          że nawet za bardzo pokocha swój wygląd- w końcu musi być "cosmo"... i wylezie na
          podbój, ale czego???
          • Gość: Eleonora Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 23:25
            Jak to czego?Na podbój ulicy,miasta i świata!!!!!!!!!!!
            • pumaaa Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 13.07.04, 23:28
              gorzej jak sprawdzi sie to co w "Pojutrze" :P wtedy albo zamarzną albo będą
              skazane na zakrycie. ale najlepsze będzie to, że takie unikaty zachowają się,
              niczym mamut znaleziony na Sybierii :)
              • Gość: Eleonora Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 23:36
                No jak moje dzieci moich dzieci mają oglądac takie egzemplarze w muzeum,to
                wycieczki edukacyjne w podstawówce nabiorą nowego wymiaru.
                • pumaaa Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 13.07.04, 23:40
                  Gość portalu: Eleonora napisał(a):

> No jak moje dzieci moich dzieci mają oglądac takie egzemplarze w muzeum,to
                  > wycieczki edukacyjne w podstawówce nabiorą nowego wymiaru- dużego :P
                  • Gość: Eleonora Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 23:42
                    Fakt,wymiar duży,a ubranka ciągle w wersji mikro.
        • admika2 Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 14.07.04, 18:00
          Spotkaj się ze mną to zobaczysz kobietę mlodą ale z klasą.
          • pumaaa Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 14.07.04, 18:05
            admika2 napisała:

> Spotkaj się ze mną to zobaczysz kobietę mlodą ale z klasą.

Ty się naprawdę na Niego napaliłaś dziewczynko z klasą ;)
          • pumaaa Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 14.07.04, 18:13
            admika2 napisała:

> Spotkaj się ze mną to zobaczysz kobietę mlodą ale z klasą.
            pozwolę sobie coś zauważyć, niewielką ale jakże ważną sprzeczność w tym co
            napisałaś. zwykle kobieta z klasą nie chwali się tym, że ma prezencję, ponieważ
            nie musi tego niekomu mówić, ona po prostu jest taka. poprzez słowa, gesty czy
            tez ubiór, no i oczywiście intelekt, prezentuje otoczeniu swoją klasę, a nie
            stoi z transparentem "mam klase".
            jakoś w Twoich odpowiedziach nie znalazłam przemyśleń damy :/

istnieje grupa kobiet zwana damesami- potocznie... cdn
            • admika2 Re: do Pumy 14.07.04, 21:25
              Czytaj co piszę potem wymienimy poglądy.Do damy to mi daleko. Niczym się nie
              chwalę.Bo mam na tyle własnej wartości by tego nie robić.Pewna jestem swojej
              klasy. Więc nie zawachałam się tego napisać.Nie ma to nic wspólnego z
              przechwałkami.
              Ale szanuję Twoje odmienne zdanie na ten temat.
              • pumaaa Re: do Pumy 14.07.04, 21:31
                admika2 napisała:

> Ale szanuję Twoje odmienne zdanie na ten temat.

moja opinia raczej nie kłamie :) w końcu ma się te pare dyplomów
                ale wolno mi się mylić ;)
        • admika2 Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 14.07.04, 18:00
          to było do Rocco
          • lucja_4 Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 14.07.04, 18:35
            Ale dyskusja się rozwinęła przez te "kociaki". Hehe, ale co racja to racja
            kobieta z klasą nie mówi o tym jaka jest elegancka, ona świadczy o tym swoim
            zachowaniem. Mam jednak wrażenie, że takich kobiet brakuje. W końcu COSMO -
            kobieta (dziewczyna) nie zawsze ma klase i czasem zachowuje się bardzo nie na
            miejscu :-) Tak jest może weselej tylko wszystko musi mieć swoje granice-
            prawda?? ;-) Pozdrawiam wszystkie kobitki z klasą, zupełnie bez klasy i te na
            pograniczu :-)
            "Wszystko na co mam ochotę jest niemorlane, nielegalne albo tuczące."
            • Gość: Eleonora Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 21:29
              No dobra.Klasa klasą a gdzie moje kociaki?Temat się wypalił i nikt nie ma nic
              do dodania?
              • pumaaa Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 14.07.04, 21:32
                zimno sie zrobiło a kociaki chyba sie ubrały :/ i zrobiło się nudno na ulicach
                • Gość: Eleonora Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 21:36
                  No widzisz podjęłaś temat.A koleżanka admica w innym wątku twierdzi,że nie
                  umiesz ciągnąć dyskusji.Ja już ją rozgryzłam.Ona jest zazdrosna o nowego Rocco
                  i dlatego tak pluje jadem.
                  • pumaaa Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 14.07.04, 21:37
                    tez mi się tak wydaje, ale ona i tak mnie dziś nie zdenerwowała ja taka jedna
                    zuzana :/
                    • Gość: Eleonora Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 21:42
                      A z tą zuzanną,to oddzielna sprawa,ale albo mój komputer zwariował,ale ja jej
                      postów nie mogę odczytać takie tam błędy.Zamiast w czytam f,zamiast u ó
                      itd.Kompletnie jakby pisał to mój sześcioletni syn.U Ciebie wyświetlało
                      normalnie?
                      • pumaaa Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 14.07.04, 21:44
                        wiesz jej chodzilo o moje błędy :P wybacz ale język to macie porąbany, ale i tak
                        sądzę ze znam go perfect ;)
                        • Gość: Eleonora Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 21:51
                          Wiem,wiem.Tylko jej posty były u mnie nieczytelne.A tak przy okazji,to
                          strasznie mnie zaintrygowałaś.Szczególnie jak przeczytałam Twój wątek do
                          facetów.Stara,Twoja polszczyzna jest ekstra klasa.W życiu bym nie
                          powiedziała,że nie jesteś z Polski.A możesz napisać skąd?
                          • pumaaa Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 14.07.04, 21:54
                            wiesz jezeli chodzi o ten wątek to nie miałam na myśli Ciebie.
                            a powiedzieć nic nie powiem. nie wiem czy zauważyłaś ale staram się tu nie
                            zwierzać i pisać o sobie ;) jak chcesz to pisz na moją pocztę, wtedy możemy pogadać
                            • Gość: Eleonora Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 21:58
                              Z chęcią pogadam,ale muszę znać adres.
                              • pumaaa Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 14.07.04, 22:03
                                pumaaa@gazeta.pl
                                • Gość: Eleonora Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 22:09
                                  Dzięki.Sprawdź jutro pocztę,jak wrócę jutro z pracy wcześniej to coś skrobnę,bo
                                  dziś po 3 manicure i 5 pedicure padam na pysk,a rodzina wrzeszczy i domaga się
                                  kolacji.(obłęd kolacja o 22,nie mogą dbać o linię?)
                                  Pozdrowienia
                                  • pumaaa Re: klasa zanika,bo dzisiaj sie promuje tandete : 14.07.04, 22:10
                                    pozdrawiam ;)
    • bloodrayne Re: Stare kociaki w obcisłych portkach 15.07.04, 00:28
      jednym slowem masakra. te babska nie maja za grosz wyczucia
    • Gość: stara Re: Stare kociaki w obcisłych portkach IP: *.acn.pl 15.07.04, 20:04
      Drgie dziecko, mniemam że zazdrość ściska ci dupę jak widzisz prawdziwą kobietę,
      na widok której ślinią sie twoi równieśnicy. ty możesz jeszcze o takiej figurze
      pomarzyć, ponieważ chłopięce sylwetki młodych panienek rajcują jedynie pedofili
      lub panów o odmiennych skłonnościach. zainwestuj w ortodontę, pozbądź się
      pryszczy, zacznij ubierać się w normalnych sklepach a nie na stadionie, skończ
      jakąś normalną szkołę a nie płatną przechowalnie dla "intelygientów", nie noś
      torebeczek z "modnych" pism dla debili a nabierzesz praw do krytykowania
      kogokolwiek.
      • pumaaa Re: Stara kotka 15.07.04, 20:21
        a skąd wiesz, że ona taka jest? piszesz o prawie do krytykowania, a sama nie
        jesteś lepsza. któż Ci je w takim razie dał? poza tym tu jest mowa o tłustych
        babach, które nie dbaja o siebie, a eksponują swoje niedbalstwo.

owszem jesli wyglądasz jak pani Szapołowska to nie mam nic do Ciebie...
        • Gość: stara Re: Stara kotka IP: *.acn.pl 15.07.04, 20:28
          uchowaj Boże przed wyglądaniem jak Szapołowska! a przede wszystkim przed jej tzw
          "stylem bycia" i "klasą" (ósmą podstawówki) Ponownie gratuluję wam
          powierzchowności jeśli wygląd to jedyne co macie do zaoferowania a "błyskotliwe"
          obgadywanie innych kobiet jedyny sposób na zabicie wolnego czasu to współczuję.
          • pumaaa Re: Stara kotka 15.07.04, 20:35
            ja tez pani współczuję. dlaczego? otóż nie zaszczyce panią moimi komentarzami.
            ponownie dlaczego... bo ten temat juz jest nudny, a kolejne zagajenie go już tak
            nie smakuje. proszę stworzyć nowy wątek
            • Gość: stara Re: Stara kotka IP: *.acn.pl 15.07.04, 20:40
              zalałam się łzami!! :(
              • Gość: Rocco Stara nie pierdziel tu glupot.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 00:51
                Wy stare wygladacie smiesznie w tych waszych ubrankach dla mlodych dziewczyn ,
                budzicie politowanie , a interesowac sie wami moga jedynie nekrofile
                • pumaaa Re: Stara nie pierdziel tu glupot.............. 16.07.04, 01:04
                  hehe, ta pani to pewnie piekna mariposa ;)
                  • Gość: Rocco Re: Stara nie pierdziel tu glupot.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 01:23
                    Pewnie sama nie znosi swojego widoku w lusterku , albo jest bezkrytyczna :))
    • nika69 Re: Stare kociaki w obcisłych portkach 16.07.04, 14:00
      a dlaczego nie????
      • Gość: Eleonora Re: Stare kociaki w obcisłych portkach IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.04, 20:16
        A dlaczego tak????
        • pumaaa Re: Stare kociaki w obcisłych portkach 16.07.04, 22:57
          hej napisałam właśnie do Ciebie, dzis ja uciekam bo mam okazję w końcu zasnąć ;)
          • Gość: Eleonora Re: Stare kociaki w obcisłych portkach IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.04, 23:07
            Miłej nocy.Idę przeczytać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka