Gość: Rocco Re: sounds of jazz..kogo polecacie z wykonawców j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:12 Oj tu ci nie pomoge , ja juz wole klasyke ............ Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: sounds of jazz..kogo polecacie z wykonawców j 14.07.04, 23:16 :( no i czego mam posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABKA Re: sounds of jazz..kogo polecacie z wykonawców j IP: *.elpos.net 15.07.04, 22:14 MOZE TOMASZ STANKO Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: sounds of jazz..kogo polecacie z wykonawców j 15.07.04, 22:38 John Coltrane, Dave Brubeck. dwa strzały na ten letnio jesienny wieczór (i obydwa imprezowe) na początek "lazy bird" pierwszego i "take five" drugiego, obydwa to kanon jazzu Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzona.venus.zmilo Paolo Conte 16.07.04, 01:27 spiewa po wlosku;) 9momentami depresyjnie-ja go w kazdym razie uwielbiam;) i bardzo polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orca Re: Paolo Conte IP: *.chello.pl 16.07.04, 21:18 Ja polecam Trojmiejską formacje Ludzie, albo jeszcze lepszy skandynawski Jaga Jazzist. BBBB lubie tez Von Zeit. A z klasyki, to wystarczy, ze wejdziesz na stronke allmusic.com i tam wszystko znajdziesz. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krur Re: sounds of jazz..kogo polecacie z wykonawców j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 10:36 posluchja wszystkiego co wydala wytwornia jazzland, zajebiste bez wyjatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irminka Re: sounds of jazz..kogo polecacie z wykonawców j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:55 piotr baron quintet - ekstra!ostatnio wydali plyte "reference" Odpowiedz Link Zgłoś