Gość: fairy IP: *.client.comcast.net 21.07.04, 23:09 kto lubi bo przeprowadzam sonde na temat facetow co nigdy by sie przed swoja dziewcvzyna nie przyznali hly hly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fairy Re: palec w dupie IP: *.client.comcast.net 21.07.04, 23:13 no jesli nalezy to sie bardzo typowo nie przyznaje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fairy Re: palec w dupie IP: *.client.comcast.net 21.07.04, 23:15 hmm a tak pomyslawszy chwile to kto lubi wkladac palca-ja nie probowalam bo to troche malo estetyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fairy Re: palec w dupie IP: *.client.comcast.net 21.07.04, 23:17 moze sprobuje kiedys, napewno sie podziele informacjami! ...tymczasem czekam na opinie doswiadczonych kolezanek jesli takowe istnieja Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: palec w dupie 21.07.04, 23:19 dobrze ja nie jestem doświadczona jesli chodzi o ładowanie palców w ciemne miejsca. jeszcze bym pazurami sie poraniła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fairy Re: palec w dupie IP: *.client.comcast.net 21.07.04, 23:19 zarty zartami ale serio pytam -prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: palec w dupie 21.07.04, 23:21 koleżanki Ci poopowiadają. ja się nie dzielę moim życiem prywatnym. moi bliscy sobie je zastrzegli. może to przez te wszystkie skandale :P a po co o nich mówić Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: palec w dupie 21.07.04, 23:16 tylko nie tym co wyciągniesz, a wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: palec w dupie IP: *.acn.waw.pl 21.07.04, 23:27 chyba was pogielo, kozy glupie... mnie na sama mysl trzesie z obrzydzenia, tak samo jak na mysl o jakims mietoszeniu sutow itp wara od naszych tylków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fairy Re: palec w dupie IP: *.client.comcast.net 21.07.04, 23:28 hehe a o mietoszeniu sutow nie wiedzialam ze nie lubia Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: palec w dupie 21.07.04, 23:30 Gość portalu: fairy napisał(a): > hehe > a o mietoszeniu sutow nie wiedzialam ze nie lubia to ile ty masz lat? coś słabo się starasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fairy Re: palec w dupie IP: *.client.comcast.net 21.07.04, 23:32 slabo sie staram w mietoszeniu sutow czy jak hehe, Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: palec w dupie 21.07.04, 23:35 w szuce kochania. ja wiem, że "caritas" już zaniknęła a przed nią stoi teraz zmutowany "eros". 1. nie wiesz jak to jest z palcem w tyłku 2. nie wiesz co podnieca facetów (wpadłas z tymi sutami) słabiutko, oj słabiutko proponuję zacząć od stron xxx do kamasutry a na koniec Freuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fairy Re: palec w dupie IP: *.client.comcast.net 21.07.04, 23:38 dlatego tu jestem i zadaje pytania !pumko przeciez chce sie od ciebie bardziej doswiadczonej nauczyc ! jesli z wiesz jak jest z palcem w tylku napisz prosze! uratuj mnie niedoswiadczona zanim zrobie cos zlego................ Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: palec w dupie 21.07.04, 23:41 oj przykro mi ale ja nie jestem doświadczona. jestem jeszcze czysta i wogóle dziewicza. ps. uciekam bo są ciekawsze rzeczy teraz do roboty niz pisanie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: palec w dupie 21.07.04, 23:29 no ale widocznie ktoś uznał ten temat za idealny do rozpoczęcia dyskusji skoro pojawił się tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: palec w dupie IP: *.acn.waw.pl 21.07.04, 23:33 do mnie pijesz puma? hehe dobra, zaloze temat o tym ze uwielbiacie wytryski na twarz.. nie skomentujesz go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian23 Re: na post pumyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:11 a co do tego smrodu to na www.kupa.pl tudziez na www.kupa.prv.pl tam to dopiero daje ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian23 Re: palec w dupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:08 witam serdecznie mysle, ze nie mozna powiedziec czy faceci lubia jak im sie wklada paluszek w pupe, to jest indywidualna sprawa kadej osoby, tak jak nie mozna powiedziec czy kobiety lubia sex analny, jedne lubia inne nie, jedni faceci lubia palec w pupie inni nie, a jesli chodzi o mnie to nie wiem czy lubie bo nie probowalem :D Odpowiedz Link Zgłoś