Gość: laska IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 16:35 Ciekawa jestem ile z was wychodzi na dwór bez bielizny i ile macie lat. Ja mam 33 lata i raz się odważyłam. W te upały jest super tak chodzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pumaaa Re: bez bielizny 22.07.04, 16:37 a może zachciało Ci się być Sharon Stone tak jak w "Nagim Instynkcie" uważaj, żebys sie nie przyzwyczaiła bo to uzależnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maadzi Re: bez bielizny 22.07.04, 16:37 nie wierze ci!!!! jeśli to prawda to chyba w nocy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: bez bielizny 22.07.04, 16:39 pod ubranie :/ a w nocy jest bardzp przyjemnie i bez ubrania i bez bielizny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaroffnica Re: bez bielizny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:38 Raz nie ubrałam bielizny pod strój kąpielowy, ale więcej tego nie zrobię, poczułam się jak wyuzdana suka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: bez bielizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 01:18 Gość portalu: Czaroffnica napisał(a): > Raz nie ubrałam bielizny pod strój kąpielowy, ale więcej tego nie zrobię, > poczułam się jak wyuzdana suka :( Hej, czegos tu nie jarze... Bielizna pod stroj kapielowy???? Czy ktoras z Was tak robi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol_bianca Re: bez bielizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:20 To niehigieniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: bez bielizny 22.07.04, 17:23 ale od czasu do czasu nie zaszkodziłaby Ci odrobina erotyzmu na razie jawisz mi się jako zakryta panienka w trampkach Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: bez bielizny 22.07.04, 17:45 ja raz byłam bo zapomniałam wziąźć na basen ale czułam się fatalnie to chyba był najgorszy dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: bez bielizny IP: *.rev.vline.pl 23.07.04, 22:28 No, ja też. To był koszmar :) Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca Re: bez bielizny 22.07.04, 18:54 Odrobinę erotyzmu to ja mam w łózku (i nie tylko :)))) z moim facetem. Twoja opinia nie jest mi do szczęścia potrzebna. A jakbym nawet chodziła bez bielizny, to w jakim sensie byłabym bardziej atrakcyjna? Chyba nikt nie chodzi z dupą na wierzchu, a kto widzi co mam pod spódnicą? Sexappeal, czy jak by to nazwać, jest w głowie. Albo się go ma, albo nie. Można założyć mini tak krótkie, że stringi widać, a być jedynie pustą lalką. A można być zakrytą panienką w trampkach, za którą faceci się oglądają, bo ma wdzięk, pewność siebie i NATURALNY erotyzm. P.S. Lubię się fajnie ubrać. Ale nie lubię tego co jest niewygodne, niezdrowe lub niehigieniczne. Erotyzm tak, ale bez poświęceń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalen Re: bez bielizny IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.07.04, 17:48 a ja tam lubie bez staniczka sobie chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cam' Re: bez bielizny IP: *.tele2.pl 22.07.04, 17:59 Ja też:] I skąd to wielkie oburzenie,jejku,to nic takiego,przecież nie robią striptizu publicznie!!Chill Girlz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: bez bielizny IP: *.os.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 22.07.04, 19:01 zależy bez której części bielizny. bez stanika zdarza mi się chodzic, szczególnie w lecie. o majtkach raczej nie zapominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca Re: bez bielizny 22.07.04, 19:08 Uuuuups. Nie pomyślałam że może o stanik chodzić :)))) Modyfikuję więc moją wcześniejszą wypowiedź: bez majtek - nie, bez stanika - jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet czy to wspomnienia ze średniowiecza? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 19:29 jestem w szoku. Nie wiem jak to u kobiet, podejrzewam, że miesiączka, podpaski i co tam jeszcze nie pozwalają niektórym z Was chodzić bez bielizny. Ale pozostałe? Chyba myjecie się codziennie rano w "tamtych" okolicach? Przecież to normalka chodzić bez dodatkowego pancerza. Moje klejnoty w takich upałach chyba by się ugotowały, gdybym męczył je slipami, boxerkami, itp, itd. Dziewczyny! żyjecie w XXI wieku, czy to już dotarło do Was? Myślę, że za kilka lat, kiedy dowiecie się, że na świecie nienoszenie bielizny jest tak samo popularne jak i jej noszenie, same rzucicie majtki w kąt. Po prostu dojdzie do Was spóźniona moda i będziecie uważały to za coś oczywistego i normalnego... Jedyny problem jaki mam chodząc w samych spodniach krótkich lub długich, to obawa przed rozerwaniem ich na tyłku lub w kroku, na przykład (wszystko jest możliwe, prawda?:)). Oczywiście wiecie, że prawdziwy Szkot nie ubiera bielizny pod spódniczkę? Jakoś nikt się tym faktem nie oburza... laska, jestem pełen podziwu, trzymam kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca to w średniowieczu były majtki? :o 22.07.04, 19:44 Majtki się zmienia codziennie, a spodnie/spódnicę można nosić przez kilka dni pod rząd. Zastanów się dlaczgo. No, chyba że po każdej wizycie w kibelku myjesz ptaka i pupę, a spodnie pierzesz po jednym dniu noszenia. Ale nie znam takiego faceta ;))) Sorry, ale majtki po całym dniu (zwłaszcza męskie) nie pachną najlepiej, a myślisz że spodnie mają pochłaniacz zapachów i są nasiąknięte środkiem antybakteryjnym? Wybaczcie drastyczność opisów, ale już wolę jak kobieta chodzi bez majtek (w spódnicy!) niż facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet na szczęście nie żyję w średniowieczu IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 20:00 ależ nikt Ci nie zabrania preferować kobiet bez majtek niż facetów. Zgadłaś, po każdym pobycie w toalecie myję się, to coś dziwnego? a może znowu według większości to, że się "tam" myję to coś zboczonego? Jak będziesz bardzo ciekawa to podam Ci ze szczegółami co kiedy namydlam. Ze względu jednak na szacunek dla pozostałych tutaj osób zrobię to tylko w ostateczności. Nie wiem, jakie masz doswiadczenia z zapachami swojego faceta, ludzie z którymi się spotykam, nie wiedzą nawet o tym, czego nie noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca Re: na szczęście nie żyję w średniowieczu 22.07.04, 20:12 Mój nosi majtki :) Ale ja ich nie wącham, więc faktycznie nie mam za dużych doświadczeń, raczej spekuluję ogólnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: bez bielizny 22.07.04, 19:52 Hmm ,ale bez bielizny i w ubraniu?? Jesli tak ,to jak byłam mała raz zapomniałam ubrać majtek do szkoły. Ale z własnej woli bez majtek?? Tak niehigienicznie...leee . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: bez bielizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:57 Facet , zaraz beda cie tu ganiac dewotki i wyzywac od szatana :) Ale mi sie nigdy nie przytrafilo nie miec gaci :) jakos nie bardzo mozna latac z dyndajaca ...... no i pewnie dziwne i nieprzyjemne to , nie miec gaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: bez bielizny IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 21:15 kwestia przyzwyczajenia. Dla mnie oczywisty szok, że w tym kraju panuje taki ciemnogród. Moje genitalia i moja sprawa jak je noszę:) Nie pokazuję ich przecież na wierzchu. Rocco pisze: "jakos nie bardzo mozna latac z dyndajaca ...... no i pewnie dziwne i nieprzyjemne to , nie miec gaci :)". Wyobraź sobie bracie dramat, kiedy czujesz, że krew szybciej krązy... to jedyna niedogodność. Mam propozycję, spróbujcie jutro wszyscy odwiedzajacy ten temat wyjść z domu bez bielizny, nawet na bardzo krótko. Może w ogóle ogłosimy 23 lipca dniem "na luzie"? Jest "Dzień bez papierosa", niech będzie "Reformowany dzień bez wolności". Dajcie odetchnąć i zaczerpnąć świeżego powietrza nie tylko płucom! Może za rok zorganizujemy defiladę?:):):) Jakby co, można na mnie liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet errata IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 21:18 ups, zamiast "Reformowany dzień bez wolności" powinno być oczywiście "Reformowany Dzień Wolności":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiga Re: bez bielizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:38 Facet zgadzam się z Tobą w 100%!Ja lubię chodzić bez bielizny. W domu noszę ją sporadycznie bo tak mi wygodnie i proszę nie pisać o jakieś niehigieniczności! Jak wychodzę też czasem nie ubieram i czuję się świetnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: bez bielizny 23.07.04, 18:37 Facet wsiądź sobie w taki Dzień Wolności do jakiegokolwiek srodka lokomocji... Kazdy wydziela jakies swoje zapachy , dzieki majtkom smrod zostaje na gaciach :P meehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: bez bielizny IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 19:33 oj sabinka_20 naiwności... ty w ogóle nie czytasz chyba tego co tutaj piszemy... gwarantuję, że jeżeli tylko myjesz się regularnie, nie masz akurat okresu to nikt nie jest w stanie powiedzieć czy jesteś w bieliźnie czy bez. Jeszcze raz wspominam o Szkotach i ich spódniczkach, które noszą bez majtasów. Męczą mnie już te dziecinne podejrzenia, że każdemu z nas wdzięki jadą na kilometr. Zaczynam podejrzewać, że po prostu gros z wpisujących się, oburzona tematem, nie dba o higienę... Pozdrawiam te dziewczyny i kobiety, dla których bielizna nie jest wymogiem normalnego, dobrego samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joolka Re: bez bielizny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:56 Ja poszłam raz na zakupy w spódnicy i bez majteczek i bardzo fajne uczucie tylko z samochodu niewygodnie się wysiadało, żeby inni nie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opa Re: bez bielizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:45 zawsze nosze raz chcialam sprawic niespodzianke mojemu facetowi, myslalm ze sie ucieszy,a jak zaczal mnie rozbierac i zobaczyl ze nie mam majtek to byla powazna rozmowa o szkodliwosci , bakteriach w pwoietrzu i zarazkach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet dziś majtki zostawiamy w domu;) IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 07:19 Metodą eksperymentu proponuję wszystkim, którzy jeszcze nie wiedzą jak można chodzić bez bielizny, żeby dzisiaj, jak już napisałem wcześniej, odważyć się wyjść z domu zostawiając bieliznę w szufladzie lub na sznurku suszarki. Nie musi to być od razu cały dzień, może tylko drobny spacer do sklepu po poranne zakupy albo żeby wrzucić list z pozdrowieniami z wakacji do pocztowej skrzynki. Trochę dziwnie się czuję jako pierwszy propagator dnia bez stresu i bez gaci ale zawsze ktoś musi być pierwszy... Podzielcie się wrażeniami. Komentarze "za" oraz te krytyczne mile widziane:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio ...gratulacje... 23.07.04, 07:45 ... gratulacje! moze puchar? z gola dupa - pierwsza klasa pokaz moze w miescie cycki zloty medal za golasa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyczek Re: bez bielizny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 11:16 często chdzę w lecie bez majtek. i co z tego? nie wiedziałam, że to takie oburzenie wywołuje. co prawda nie chwalę się tym dokoła np. w pracy. ale myślałam, że większość tak robi. a tu proszę... (aaa mam 28 lat i 2 dzieci) pozdr. asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magi Re: bez bielizny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.04, 21:59 mmmm....nie wychodziłam jeszcze bez majteczek ...ach nie!raz mi się zdarzylo po basenie),mam pewne opory: po pierwsze nie zrezygnowalabym z nich jesli mialabym na sobie spodnie:dlaczego? z jednej podstawowej przyczyny: spodnie obcieraja i to zwyczajnie boli >>wlasnie taka sytuacje mialam po basenie, boolaaalo !! po drugie chyba bylabym spieta>>musialabym sie zastanawiac , czy nie zawiewa mi spudnicy, czy nie widac tego itp. a po trzecie >>w szczegolnosci tobie facet chcialabym cos wytlumaczyc> z facetami jest inaczej niz z kobietami, nawet jesli nie mamy okresu, to mowiac brzydko: wyciekaja nam tzw. kisielki :)> po prostu wydzieliny> nie mowie tu o uplawach, tylko o zwyczajnych wynikajacych z rytmu cyklu wydzielinach> dlatego zaleca sie noszenie wkladek, pranie codziennie bielizny itp. koncze wiec juz moj wyklad :) byc moze skusze sie na ta chwile bez bielizny..chwile szalenstwa, adrenalinki....chcialabym zobaczyc mine mojego ukochanego, gdy np. w windzie biore jego dlon, kieruje ja pod spodniczke i ....on zauwaza,ze nie mma majteczek...czasem robie taka niespodzianke wdomu..ale w miejscu publicznym to juz inna sprawa... buziaczki dla wszystkich golaskow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: bez bielizny IP: *.nwrk.east.verizon.net 23.07.04, 22:57 Bosze ale sie niektorzy oburzaja. Chodzenie bez majteczek pod spodenkami w lato jest bardzo podniecajace. Czesto zastanawiam sie czy ktos na ulicy wie co ja tam nie mam......heh :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa18 Re: bez bielizny IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 02:45 Bez stanika chodzę dosyć często ,ale bez majtek nie zdarzyło mi się jeszcze nigdy -czułabym się nieswojo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z okazji moich urodzin IP: 195.136.30.* 29.07.04, 09:41 kilka dni byłem poza kompem, dzisiaj zresztą również piszę z kafejki. Dziękuję tym, które się wypowiedziały ZA a także tym, które powiedziały NIE, DZIĘKUJĘ. Coś malutko było tych głosów w dyskusji ale przyjmuję wszystkie. Każdy ma prawo do przekonań:) Z okazji urodzin (cholera, jak ten czas leci...;)) wszystkim Paniom życzę Pozytywnych Wrażeń i słoneczka, które dzisiaj nas w ogóle nie rozpieszcza ;) Odpowiedz Link Zgłoś