Gość: Justina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 17:46 Poznalam fajnego faceta. Podoba mi sie. Nie wiem co zrobić żebym tez mu sie spodobala. Jak sie zachowywać przy nim?? poradźcie mi proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justina Re: jak poderwać faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 18:29 chciałabym sie dowiedzieć czy któraś z was poderwała jakiegoś meżczyznę i jak oczywiście??:) ale to także pytanie do mężczyzn ((a może przede wszystkim))jakbyście chcieli zeby was poderwać i czy to coś moze dać trwalszego?? Proszę o pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: jak poderwać faceta IP: *.2city.net 31.07.04, 00:01 Pewność siebie,spokój,opanowanie,uśmiechaj się do niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABKA Re: jak poderwać faceta IP: *.elpos.net 31.07.04, 15:34 BADZ SOBA A NAPEWNO SIE UDA :) BO TA OSOBA MUSI POKOCHAC CIEBIE ZA TO KIM JESTES A NIE ZA TO JAKA BEDZIESZ PRZEZ CHWILKE. I USMIECH TO PODSTAWA :) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: jak poderwać faceta 31.07.04, 16:13 Rozbierz się i przynieś piwo . :) Naprawdę myślisz, że istnieje jakiś jeden niezawodny sposób ? Masz 15 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justina Re: jak poderwać faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:15 Wcale nie mam 15 lat. Jestem 10 lat starsza. I wiem że jest jednak pewien sposób( hurra!!! sprawdziło sie) Otóż wystarczyla szczera rozmowa:P okazało sie że też mu sie podobam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jak poderwać faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:19 Nic nie mozesz zrobic hehehehehehe, jemu i tak sie nie spodobasz chocby nie wiem co. Jedyne rozwiazanie to go zwiazac hahaha, wtedy bedzie twoj ;) Odpowiedz Link Zgłoś