Gość: clear IP: *.250.105.98.Dial1.Weehawken1.Level3.net 31.07.04, 16:55 wiesz, ze nie zlapiesz jakiegos syfa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erynia Re: Dziewice sa pewne ... IP: 217.153.143.* 31.07.04, 17:06 zastanow sie czy czy jej go nie przekazesz sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I`love Bielawa Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:32 Yhy... ale jak złapac dziewice. Starsi górale mówią że podobno można jeszcze spotkać wysoko w górach, ale nikt tego nie potwierdził. Prędzej wydymasz jednorożca. Odpowiedz Link Zgłoś
swaq Re: Dziewice sa pewne ... 04.08.04, 13:43 Syfa mozna złapać nawet siadając na brudnym klopie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewica! Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 09.08.04, 19:27 hehehhe chlopaki ale pozory myla!!!ja mam 19 lat i jestem dziewica i to(bez skromnosci)bardzo atrakcyjna szczupla blondynka!!wszyscy mysla ze juz dawno nia nie jestem i nawet jak im mowie ze jestem DZIEWICA to mi nie wieza (mysla o mnie wrecz przeciwnie)rozejrzyjcie sie dobrze!!a tak pozatym to juz bym to dziewictwo mogla stracic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikiki Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 23:25 predzej odwrotnie. jest taka legenda ze na jednorozce dziala jak poloza glowe na kolanach dziewicy, znaczenia symbolu nietrudno sie domyslic. Tak wiec dziewica z jednorozcem to i owszem ale ty tam juz po nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikiki Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 23:26 to bylo do I love Bielawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diodka Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:32 tez jestem dziewicą!!! i tez mam 19 lat. dziewice wcale nie sa pewne... mozna zlapac jakis choróbsko przez przypadek!! pozdrawiam dziewice trzymajmy sie tak dalej bo jestesmy na wymarciu!!;] Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: Dziewice sa pewne ... 09.08.04, 20:53 Wiesz nie byłabym tego taka pewna ,bo nawet jeśli dziewczyna jest dziewicą,a zupełnie zaniedbuje higiene osobista to i pierwszego partnera moze cos zlapac.POzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masabka Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.system / *.system-net.pl 09.08.04, 23:53 hmm nie bylabym tego taka pewna poniewaz tak jak pisza moje poprzedniczki przez zla higiene lub brudnego klopa nawet dziewica moze miec nadżerke i wtedy bedzie cie fiut swedzial Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Dziewice sa pewne ... 15.08.04, 10:47 Co ma nadżerka do fiuta? Nadżerka to nie jest choroba przekazywana droga płciową! Takie wszystkie doświadczone a takie pierdoły im sie myla! Poczytaj książki albo zapytaj mamy. A choroby weneryczne nie lęgną sie od brudu tylko, jak sama nazwa wskazuje- sa to choroby PRZEMOSZONE DROGA PŁCIOWĄ, kurwa mać.Ale żeby zmartwić wszystkich wielbicieli dziewic- i tak nie możecie ich być pewni, poczytajcie to forum ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masabka Re: do mariolka99 IP: *.system / *.system-net.pl 15.08.04, 19:52 wiec chcialam cie uswiadomic ze nadżerka duzo ma do fiuta poniewaz mam meza od 5 lat i wiem ze przez moja nadrzerke maz tez mial problemy i lekarz mnie uswiadomil ze maz takze musi brac leki razem ze mna a nadżerka to choroba grzybiczna i jest od albo ciazy albo nie dbania o siebie w moim przypadku bylo to przez ciaze zapytaj lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
kojoneczka Re: Dziewice sa pewne ... 15.08.04, 12:55 W morde skad przesąd, że dziewice na wymarciu! Bez przesady! Mam 22 lata i chociaz juz nie należe do szacownego grona nieskalanych (chłe chłe) to mase moich kumpeli jeszcze nie spało z kolesiami. I to nie 16-latek a 20-, 22- a nawet 25-latek! Przesada byłoby napisć, że to piękności, ale do smoków też im daleko! poza tym nie mieszkaja w wioseczce na końcu świata gdzie mogły by się uchować, a w wojewódzkim mieście. Także dosyc chrzanienia o tym, że to takie żadkie, bo żadkie nie jest!!!!!!!! No, się wygadałam:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za głupota Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.ztpnet.pl 15.08.04, 20:09 clear pewne w 100%? Nie to głupota jeśli jakaś dziewica zachoduje sobie sama jakiegoś grzybka to się zarazisz hehehe. Głupie to twoje stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 20:11 KUP sobie slownik ortograficzny, ty dziewico jedna, "rzadko" sie pisze przez "RZ" anie "zadko" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:54 chyba raczej dosyc chrzanienia jakie to święte i nieskazitelne... hehe kto co lubi... poza tym każda z nas była kiedyś dziewicą i co z tego wzglęgu wszystkie powinnyśmy być święte:) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: Dziewice sa pewne ... 15.08.04, 20:58 A ja dalej powtarzam że tylko qpa i dziewice sa rzadkie Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Dziewice sa pewne ... 15.08.04, 20:12 Lekarz Ci powiedział że nadżerka to choroba grzybiczna? No cóż, to pozostaje mi tylko pogratulaowć lekarza. Gratuluje;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Dziewice sa pewne ... 15.08.04, 20:14 Tomek: Wiesz, może tu chodzi o jakąś różnicę w znaczeniu, wiesz, może coś być rzadkie, bo rzadko występujace, albo rzedkie bo nie gęste... Może dziewice to jakoś rozróżniają? ;) Odpowiedz Link Zgłoś