Dodaj do ulubionych

Dziewice sa pewne ...

IP: *.250.105.98.Dial1.Weehawken1.Level3.net 31.07.04, 16:55
wiesz, ze nie zlapiesz jakiegos syfa.
Obserwuj wątek
    • Gość: erynia Re: Dziewice sa pewne ... IP: 217.153.143.* 31.07.04, 17:06
      zastanow sie czy czy jej go nie przekazesz sam
    • Gość: I`love Bielawa Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:32
      Yhy... ale jak złapac dziewice. Starsi górale mówią że podobno można jeszcze
      spotkać wysoko w górach, ale nikt tego nie potwierdził. Prędzej wydymasz
      jednorożca.
      • swaq Re: Dziewice sa pewne ... 04.08.04, 13:43
        Syfa mozna złapać nawet siadając na brudnym klopie...
      • Gość: dziewica! Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 09.08.04, 19:27
        hehehhe chlopaki ale pozory myla!!!ja mam 19 lat i jestem dziewica i to(bez
        skromnosci)bardzo atrakcyjna szczupla blondynka!!wszyscy mysla ze juz dawno nia
        nie jestem i nawet jak im mowie ze jestem DZIEWICA to mi nie wieza (mysla o
        mnie wrecz przeciwnie)rozejrzyjcie sie dobrze!!a tak pozatym to juz bym to
        dziewictwo mogla stracic;)
      • Gość: kikiki Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 23:25
        predzej odwrotnie. jest taka legenda ze na jednorozce dziala jak poloza glowe
        na kolanach dziewicy, znaczenia symbolu nietrudno sie domyslic. Tak wiec
        dziewica z jednorozcem to i owszem ale ty tam juz po nic
        • Gość: kikiki Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 23:26
          to bylo do I love Bielawa
    • Gość: diodka Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:32
      tez jestem dziewicą!!! i tez mam 19 lat. dziewice wcale nie sa pewne... mozna
      zlapac jakis choróbsko przez przypadek!! pozdrawiam dziewice trzymajmy sie tak
      dalej bo jestesmy na wymarciu!!;]
    • sabinka_20 Re: Dziewice sa pewne ... 09.08.04, 20:53
      Wiesz nie byłabym tego taka pewna ,bo nawet jeśli dziewczyna jest dziewicą,a
      zupełnie zaniedbuje higiene osobista to i pierwszego partnera moze cos
      zlapac.POzdro
      • Gość: masabka Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.system / *.system-net.pl 09.08.04, 23:53
        hmm nie bylabym tego taka pewna poniewaz tak jak pisza moje poprzedniczki przez zla higiene lub brudnego klopa nawet dziewica moze miec nadżerke i wtedy bedzie cie fiut swedzial
    • mariolka99 Re: Dziewice sa pewne ... 15.08.04, 10:47
      Co ma nadżerka do fiuta? Nadżerka to nie jest choroba przekazywana droga
      płciową! Takie wszystkie doświadczone a takie pierdoły im sie myla! Poczytaj
      książki albo zapytaj mamy. A choroby weneryczne nie lęgną sie od brudu tylko,
      jak sama nazwa wskazuje- sa to choroby PRZEMOSZONE DROGA PŁCIOWĄ, kurwa mać.Ale
      żeby zmartwić wszystkich wielbicieli dziewic- i tak nie możecie ich być pewni,
      poczytajcie to forum ;)))
      • Gość: masabka Re: do mariolka99 IP: *.system / *.system-net.pl 15.08.04, 19:52
        wiec chcialam cie uswiadomic ze nadżerka duzo ma do fiuta poniewaz mam meza od 5 lat i wiem ze przez moja nadrzerke maz tez mial problemy i lekarz mnie uswiadomil ze maz takze musi brac leki razem ze mna a nadżerka to choroba grzybiczna i jest od albo ciazy albo nie dbania o siebie w moim przypadku bylo to przez ciaze zapytaj lekarza
    • kojoneczka Re: Dziewice sa pewne ... 15.08.04, 12:55
      W morde skad przesąd, że dziewice na wymarciu! Bez przesady! Mam 22 lata i
      chociaz juz nie należe do szacownego grona nieskalanych (chłe chłe) to mase
      moich kumpeli jeszcze nie spało z kolesiami. I to nie 16-latek a 20-, 22- a
      nawet 25-latek! Przesada byłoby napisć, że to piękności, ale do smoków też im
      daleko! poza tym nie mieszkaja w wioseczce na końcu świata gdzie mogły by się
      uchować, a w wojewódzkim mieście. Także dosyc chrzanienia o tym, że to takie
      żadkie, bo żadkie nie jest!!!!!!!!
      No, się wygadałam:-D
      • Gość: co za głupota Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.ztpnet.pl 15.08.04, 20:09
        clear pewne w 100%?
        Nie to głupota jeśli jakaś dziewica zachoduje sobie sama jakiegoś grzybka to się zarazisz hehehe.
        Głupie to twoje stwierdzenie.
      • Gość: Tomek Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 20:11
        KUP sobie slownik ortograficzny, ty dziewico jedna, "rzadko" sie pisze
        przez "RZ" anie "zadko" hehe
      • Gość: nevermind Re: Dziewice sa pewne ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:54
        chyba raczej dosyc chrzanienia jakie to święte i nieskazitelne... hehe kto co
        lubi... poza tym każda z nas była kiedyś dziewicą i co z tego wzglęgu wszystkie
        powinnyśmy być święte:)
      • burakzbielawy Re: Dziewice sa pewne ... 15.08.04, 20:58
        A ja dalej powtarzam że tylko qpa i dziewice sa rzadkie
    • mariolka99 Re: Dziewice sa pewne ... 15.08.04, 20:12
      Lekarz Ci powiedział że nadżerka to choroba grzybiczna? No cóż, to pozostaje mi
      tylko pogratulaowć lekarza. Gratuluje;)
    • mariolka99 Re: Dziewice sa pewne ... 15.08.04, 20:14
      Tomek:
      Wiesz, może tu chodzi o jakąś różnicę w znaczeniu, wiesz, może coś być rzadkie,
      bo rzadko występujace, albo rzedkie bo nie gęste... Może dziewice to jakoś
      rozróżniają? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka