Gość: JA IP: *.elpos.net 11.08.04, 09:28 jak sie kochacie w pozycji 69 to bardziej was to gilgocze niz jak tylko facet robi wam minetke?? bo mnie to strasznie gilga i nie moge sie skoncentrowac na robieniu dla niego loda. co mi poradzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Samanta Re: 69 IP: *.gmk.net.pl 11.08.04, 12:29 Jak to gilga? Dziwne... Powiem Ci jak my to robimy... (taki zetsaw jest według mnie najlepszy): Na pozątku skupiamy sie na "robótkach ręcznych" az do orgazmu...Później obracam się i klęcz okrakiem na wysokości jego klatki piersiowej i masuję mu brzuch i schodze nizej do penisa i jader...Kiedy penis już troche stwardnieje,zsuwam się nizej,tak żeby mógł mi robić minetę.Wtedy on liże mnie po całej cipce,wkłada język do środka,od czasu do czasu pomaga sobie paluszkami(najlepiej dwa wskazujące-prawej i lewej ręki naraz-orgazm gwarantowany.Natomist ja biore jego penisa do reki u samej podstawy i wkładam go całego do ust.Teraz pieszczę go ustami i jezykiem.Jak jest juz bliski wytrysku, yciagam go z ust i kończe ręką...Robie to nachylona nad penisem tak,zeby partner mógl dalej robić mi minetę...Pozwalam mu spuścić sie na mnie...Na brzuch,piersi,twarz,do ust(bo mam je otwarte),a póxniej kochamy sie na jeźdźca... =) Jest świetnie... Pisze to bardzo poważnie. Spróbujcie. Polecam... Pozdrowionka =* Odpowiedz Link Zgłoś