jestem_sama 17.08.04, 22:09 kiedy facet nie daje rady mnie wyprzedzić swoim autkiem, to się obraża, wlecze się kilometr za mną i go wyścigi już nie interesują. czy wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liyah Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:11 nie idziesz spac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajdowiec Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:13 Różaniec, a nie kierownicę do ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:43 Faceci są dziwni bo jak ich wyprzedzam to za chwilę się wkurzają i tez sie biora za wyprzedzanie,choć nie zawsze im się to udaje!To ich chyba głupia duma że kobieta jedzie szybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 11:46 Nie ... to wasza glupia duma, ze nie umiecie jezdzic a chcecie udowodnic co innego. Pozdrawiam wszystkie kaprawe ryje blondynek w babskich francuskich autkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:18 lorenzo_pagaj napisała: > Nie ... to wasza glupia duma, ze nie umiecie jezdzic a chcecie udowodnic co > innego. > > Pozdrawiam wszystkie kaprawe ryje blondynek w babskich francuskich autkach. co z tego, że facet ma świetne autko, kiedy niestety nie umie się nim posługiwać, ha,ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 11:49 Aha! Uwazajcie na niemieckie samochody z biksenonkami - to my - polujemy na was... grrr Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:17 też mam niemiecki samochodzik z biksenonkami i wiesz co, lorenzo_pagaj, nie masz szans, żeby mnie dorwać... Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:32 Jestes sama i sama będziesz.Piszesz ze masz niemieckie autko.Hehe... Moze corsę? Cieniasie z czym do ludzi. kulaj bed Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:16 mondeo tdci fx gold, a jestem i będę sama na drodze bo nikt mnie nie dogoni, a ty wogóle, lorenzo_pagaj.wiosłuj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:17 lorenzo kto tu mówi o blądynkach i francuzkich autkach? nie możecie znieść że kobieta jedzie szybciej i nieraz w lepszym aucie niż wy!! Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:26 Widzę że mam do czynienia z" blądynką" we "francuzkim" autku.Agusku tak jezdzisz jak i piszesz.CZYLI DRĘTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:32 tak myślę sobie, lorenzo, czy ty aby sięgasz nogami do przycisków zwanych pedałami" bu huhu... Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:36 Oczywiscie.Mam was zawsze pod nogami ,pedały.Czujesz to "sama"? Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:38 lorenzo_pagaj napisała: > Oczywiscie.Mam was zawsze pod nogami ,pedały.Czujesz to "sama"? czuję, więc jestem...sama Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:06 Ehhh, ale jakos jezdze duzo, nawet bardzo i nie widzialem faceta, ktory wlaczy lewy kierunkowskaz we Wroclawiu i przypomina sobie o tym, w Poznaniu. Glupie baby sklerotyczki! Nastawcie cipy bo sie lepiej swieca jak wasze kierunki... :-) buehee Do gory kiece na biksenonach lece! Wachajcie spaliny, sluchajcie turbiny! Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:17 lorenzo_pagaj napisała: lorenzo, dodaj gazu bo się staczasz z górki na luzie, buhahahahaha.... > Ehhh, ale jakos jezdze duzo, nawet bardzo i nie widzialem faceta, ktory wlaczy > lewy kierunkowskaz we Wroclawiu i przypomina sobie o tym, w Poznaniu. > > Glupie baby sklerotyczki! > > Nastawcie cipy bo sie lepiej swieca jak wasze kierunki... :-) buehee > Do gory kiece na biksenonach lece! Wachajcie spaliny, sluchajcie turbiny! Odpowiedz Link Zgłoś
justa75 Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:02 Gość portalu: aguska napisał(a): > nie możecie znieść że kobieta jedzie szybciej i nieraz w lepszym aucie niż wy!! SZYBKO nie znaczy dobrze - chcialam zauwazyc...Nie sztuka rozbujac samochodzik, tylko co potem? A poza tym czesto mezczyzni narzekaja na innych mezczyzn za kierownica - tak lubia. A jak im to sprawia przyjemnosc..hmmm to niech to robia poki nie sa niebezpieczni dla otoczenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:07 jasta75 można jechać szybko i bezpiecznie ale tam gdzie można sobie na to pozwolić.Zauważcie że to faceci powodują większość wypadków,siadają po pijanemu do auta i popisują się!I moim zdaniem właśnie dlatego są niebezpieczni dla otoczenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:08 nie ma francuskiego autka i nie mam ochoty zniżac się do twojego poziomu... Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:07 Chyba podwyzszac... bezmozgie yeti! Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:19 lorenzo_pagaj napisała: > Chyba podwyzszac... bezmozgie yeti! lorenzo, buhahahahahnzo, dodaj gazu, bo się staczasz z górki na luzie Odpowiedz Link Zgłoś
justa75 Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:40 A czemu wogole sluzy ten watek??? bo nie rozumiem.... Jestem kobieta i zdaje sobie sprawe ze generalnie mezczyzni jezdza lepiej, bo wiecej a trening czyni mistrza. Mezczyzni powoduja statystycznie wiecej wypadkow bo wiecej ich siada za kierownica, ma czynne prawo jazdy a nie tak jak wiekszosc kobitek - maz/chlopak/partner sie napil to kobitka poprowadzi itp. itd. Jest sens sie klocic kto jest lepszym kierowca? Mezczyzn m.inn podnieca ostra jazda, chca sie pokazac. Oczywiscie mowie tu nie o skrajnej glupocie powodujacej smiertelne wypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
wredoot Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 15:07 lorenzo a moze sformatowalbys sobie dysk twardy co? Biorac pod uwage twoje wypowiedzi myśle że to najlepszy pomyśl na spedzenie dnia dla Ciebie. A i ludzie sie ucieszą, że przez jakiś czas bedzie jednego debilana forum mniej. He co Ty na to? Wierze ze dasz sobie z tym rade... (komunikat dla półmózgów) - Lorenzo idz sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 22:34 A wiecie co? Mnie też kreci szybka jazda, uwielbiam wyprzedzać tych wszystkich kretynów w podrasowanych złomach, zostawiać ich z tyłu;) Tyle że jak juz ktoś powiedział- trening czyni mistrza. Mam taka pracę że codziennie jezdze nawet po 500-600 km. I w przeciweństwie do różnych drogowych dupków przeszłam profesjonalne szkolenia dla kierowców. Wiec moge smiało powiedzieć że jestem lepszym kierowca niz wszyscy moi znajomi mężczyźni. I wara im od mojego autka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kot Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 23:58 co to znaczy profesjonalne szkolenie nie ma czegos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: kobieta w samochodzie 19.08.04, 07:46 I tu sie mylisz;) Jest coć takiego;) Taki szkolonko polega na tym ze kilku miłych panów(z uprawnieniami kierowców rajdowych, ogólnie fachowcy) wpuszczją cie na najczęściej uste lotnisko (w zimie oblodzone, w lecie pokryte poslizgowymi matami)i uczy cie jak kontrolować poślizg, jak wymijać przeszkody, coś w stylu "testu łosia", najczęściej zresztą okazuje się że ludzie maja ABS ale nie potrafia go uzywać.Itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 19.08.04, 07:50 Maja ABS? Absolutny Brak Seksu? Przeciez Wy - Cosmodziewczyny - nie cierpicie podobno na ta dolegliwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: kobieta w samochodzie 19.08.04, 07:59 ABS top przecież Absolutny Brak Szyi, no co Ci bede tłumaczyć, Ty to pewnie wiesz najlepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 19.08.04, 09:07 Ja nic na ten temat nie wim, nic nie wim i nic nie powim. A do czaroffnicy - czesc rozklapicho! glupia jak slepy kangur na wybiegu dla konstrukcji z gwozdzi jestes. Odpowiedz Link Zgłoś