Dodaj do ulubionych

kobieta w samochodzie

17.08.04, 22:09
kiedy facet nie daje rady mnie wyprzedzić swoim autkiem, to się obraża,
wlecze się kilometr za mną i go wyścigi już nie interesują. czy wy też tak
macie?
Obserwuj wątek
    • Gość: liyah Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:11
      nie idziesz spac?
    • Gość: Rajdowiec Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:13
      Różaniec, a nie kierownicę do ręki.
    • Gość: aguska Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:43
      Faceci są dziwni bo jak ich wyprzedzam to za chwilę się wkurzają i tez sie
      biora za wyprzedzanie,choć nie zawsze im się to udaje!To ich chyba głupia duma
      że kobieta jedzie szybciej!
      • lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 11:46
        Nie ... to wasza glupia duma, ze nie umiecie jezdzic a chcecie udowodnic co
        innego.

Pozdrawiam wszystkie kaprawe ryje blondynek w babskich francuskich autkach.
        • jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:18
          lorenzo_pagaj napisała:

> Nie ... to wasza glupia duma, ze nie umiecie jezdzic a chcecie udowodnic co
          > innego.
          >
          > Pozdrawiam wszystkie kaprawe ryje blondynek w babskich francuskich autkach.

co z tego, że facet ma świetne autko, kiedy niestety nie umie się nim
          posługiwać, ha,ha,ha...
    • lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 11:49
      Aha! Uwazajcie na niemieckie samochody z biksenonkami - to my - polujemy na
      was... grrr
      • jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:17
        też mam niemiecki samochodzik z biksenonkami i wiesz co, lorenzo_pagaj, nie
        masz szans, żeby mnie dorwać...
        • lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:32
          Jestes sama i sama będziesz.Piszesz ze masz niemieckie autko.Hehe... Moze corsę?
          Cieniasie z czym do ludzi. kulaj bed
          • jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:16
            mondeo tdci fx gold, a jestem i będę sama na drodze bo nikt mnie nie dogoni, a
            ty wogóle, lorenzo_pagaj.wiosłuj dalej
    • Gość: aguska Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:17
      lorenzo kto tu mówi o blądynkach i francuzkich autkach?
      nie możecie znieść że kobieta jedzie szybciej i nieraz w lepszym aucie niż wy!!
      • lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:26
        Widzę że mam do czynienia z" blądynką" we "francuzkim" autku.Agusku tak
        jezdzisz jak i piszesz.CZYLI DRĘTWO.
        • jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:32
          tak myślę sobie, lorenzo, czy ty aby sięgasz nogami do przycisków zwanych
          pedałami" bu huhu...
          • lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:36
            Oczywiscie.Mam was zawsze pod nogami ,pedały.Czujesz to "sama"?
            • jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 12:38
              lorenzo_pagaj napisała:

> Oczywiscie.Mam was zawsze pod nogami ,pedały.Czujesz to "sama"?

czuję, więc jestem...sama
              • lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:06
                Ehhh, ale jakos jezdze duzo, nawet bardzo i nie widzialem faceta, ktory wlaczy
                lewy kierunkowskaz we Wroclawiu i przypomina sobie o tym, w Poznaniu.

Glupie baby sklerotyczki!

Nastawcie cipy bo sie lepiej swieca jak wasze kierunki... :-) buehee
                Do gory kiece na biksenonach lece! Wachajcie spaliny, sluchajcie turbiny!
                • jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:17
                  lorenzo_pagaj napisała:
                  lorenzo, dodaj gazu bo się staczasz z górki na luzie, buhahahahaha....
                  > Ehhh, ale jakos jezdze duzo, nawet bardzo i nie widzialem faceta, ktory
                  wlaczy
                  > lewy kierunkowskaz we Wroclawiu i przypomina sobie o tym, w Poznaniu.
                  >
                  > Glupie baby sklerotyczki!
                  >
                  > Nastawcie cipy bo sie lepiej swieca jak wasze kierunki... :-) buehee
                  > Do gory kiece na biksenonach lece! Wachajcie spaliny, sluchajcie turbiny!
      • justa75 Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:02
        Gość portalu: aguska napisał(a):
        > nie możecie znieść że kobieta jedzie szybciej i nieraz w lepszym aucie niż
        wy!!
        SZYBKO nie znaczy dobrze - chcialam zauwazyc...Nie sztuka rozbujac samochodzik,
        tylko co potem?
        A poza tym czesto mezczyzni narzekaja na innych mezczyzn za kierownica - tak
        lubia. A jak im to sprawia przyjemnosc..hmmm to niech to robia poki nie sa
        niebezpieczni dla otoczenia ;-)
        • Gość: aguska Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:07
          jasta75 można jechać szybko i bezpiecznie ale tam gdzie można sobie na to
          pozwolić.Zauważcie że to faceci powodują większość wypadków,siadają po pijanemu
          do auta i popisują się!I moim zdaniem właśnie dlatego są niebezpieczni dla
          otoczenia!!
    • Gość: aguska Re: kobieta w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:08
      nie ma francuskiego autka i nie mam ochoty zniżac się do twojego poziomu...
      • lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:07
        Chyba podwyzszac... bezmozgie yeti!
        • jestem_sama Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:19
          lorenzo_pagaj napisała:

> Chyba podwyzszac... bezmozgie yeti!

lorenzo, buhahahahahnzo, dodaj gazu, bo się staczasz z górki na luzie
          • justa75 Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 14:40
            A czemu wogole sluzy ten watek???
            bo nie rozumiem....
            Jestem kobieta i zdaje sobie sprawe ze generalnie mezczyzni jezdza lepiej, bo
            wiecej a trening czyni mistrza. Mezczyzni powoduja statystycznie wiecej
            wypadkow bo wiecej ich siada za kierownica, ma czynne prawo jazdy a nie tak jak
            wiekszosc kobitek - maz/chlopak/partner sie napil to kobitka poprowadzi itp.
            itd. Jest sens sie klocic kto jest lepszym kierowca? Mezczyzn m.inn podnieca
            ostra jazda, chca sie pokazac. Oczywiscie mowie tu nie o skrajnej glupocie
            powodujacej smiertelne wypadki.
        • wredoot Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 15:07
          lorenzo a moze sformatowalbys sobie dysk twardy co?
          Biorac pod uwage twoje wypowiedzi myśle że to najlepszy pomyśl na spedzenie
          dnia dla Ciebie.

A i ludzie sie ucieszą, że przez jakiś czas bedzie jednego debilana forum mniej.

He co Ty na to? Wierze ze dasz sobie z tym rade...

(komunikat dla półmózgów) - Lorenzo idz sobie ;)
    • mariolka99 Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 22:34
      A wiecie co? Mnie też kreci szybka jazda, uwielbiam wyprzedzać tych wszystkich
      kretynów w podrasowanych złomach, zostawiać ich z tyłu;) Tyle że jak juz ktoś
      powiedział- trening czyni mistrza. Mam taka pracę że codziennie jezdze nawet po
      500-600 km. I w przeciweństwie do różnych drogowych dupków przeszłam
      profesjonalne szkolenia dla kierowców. Wiec moge smiało powiedzieć że jestem
      lepszym kierowca niz wszyscy moi znajomi mężczyźni. I wara im od mojego
      autka...;)
      • doktor_kot Re: kobieta w samochodzie 18.08.04, 23:58
        co to znaczy profesjonalne szkolenie nie ma czegos takiego
    • mariolka99 Re: kobieta w samochodzie 19.08.04, 07:46
      I tu sie mylisz;) Jest coć takiego;) Taki szkolonko polega na tym ze kilku
      miłych panów(z uprawnieniami kierowców rajdowych, ogólnie fachowcy) wpuszczją
      cie na najczęściej uste lotnisko (w zimie oblodzone, w lecie pokryte
      poslizgowymi matami)i uczy cie jak kontrolować poślizg, jak wymijać przeszkody,
      coś w stylu "testu łosia", najczęściej zresztą okazuje się że ludzie maja ABS
      ale nie potrafia go uzywać.Itd itp.
      • lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 19.08.04, 07:50
        Maja ABS? Absolutny Brak Seksu? Przeciez Wy - Cosmodziewczyny - nie cierpicie
        podobno na ta dolegliwosc...
    • mariolka99 Re: kobieta w samochodzie 19.08.04, 07:59
      ABS top przecież Absolutny Brak Szyi, no co Ci bede tłumaczyć, Ty to pewnie
      wiesz najlepiej ;)
      • lorenzo_pagaj Re: kobieta w samochodzie 19.08.04, 09:07
        Ja nic na ten temat nie wim, nic nie wim i nic nie powim.
        A do czaroffnicy - czesc rozklapicho! glupia jak slepy kangur na wybiegu dla
        konstrukcji z gwozdzi jestes.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka