rudy_g 19.08.04, 11:09 Jaki ma wpływ na kobietę? Czy można brać potem normalnie pigółki? Czy przesuwa się okres? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: Antykoncepcja 72 po. 19.08.04, 11:32 antykoncepcja.com.pl/Antykoncepcja_po1.htm narodziny.med.pl/tabpo.htm To powinno starczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: Antykoncepcja 72 po. 19.08.04, 11:36 Nie ma tu nic o tym czy można dalej przyjmować normalne tabletki i czy przedłużają cykl miesiączkowy..... ale może się nie wczytałem Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Antykoncepcja 72 po. 19.08.04, 11:43 Kurcze, człowieku to nie witaminy a hormony, nie można brac kiedy się chce i jak się chce. Wydaje mi się, że nie można brać pigułek antykoncepcyjnych po zastosowaniu tej metody. Nie używałam, nie wiem. Ale lepiej spytać się ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: Antykoncepcja 72 po. 19.08.04, 12:13 No dobra nie drążę tematu. Z drugiej strony nie musisz odpisywać. Ale właśnie podejrzewam moją dziewczynę o zdradę i dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: położna Re: Antykoncepcja 72 po. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:45 Gdzieś już widziałam to pytanie...i udzieliłam na nie odpowiedzi...więc jesli nadal Cię to interesuje to zajrzyj tam gdzie umieściłeś je raz jeszcze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZAPOMINAJKA Re: Antykoncepcja 72 po. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 15:22 MOŻE SIE TROCHE OPÓŹNIC OKRES,ALE NIEKONIECZNIE.NAJLEPIEJ SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z LEKARZEM BO JAK WEŹMISZ PIGUŁKI I POSTINOR TO MOŻE BYĆ ZA DUŻA DAWKA HORMONÓW I MOŻESZ STAĆ SIĘ BEZPŁODNA Odpowiedz Link Zgłoś