Dodaj do ulubionych

dziwny facet.....

IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 12:03
jestem z facetem od 5 miesięcy i wciąż nie moge się przyzwyczaić do dwóch
rzeczy. Dla mnie to kompletnie niezrozumiałe. Mój facet po pierwsze nie lubi
się całować a po drugie woli "lodzika" od sexu? czy z nim wszystko w
porządku? Od razu mówie ze na pewno jest heteroseksualistą :P Ja już nie wiem
co jest nie tak...Z tego co mówi to z jedną z jego poprzednicj dziewczyn
rozstał sie przez całowanie! On najchętniej by tego wcale nie robił.
Wyjątkiem jest sytuacja kiedy się więcej napije....A co do sexu to on woli
loda bo nie musi nic robić, nie musi się ruszac itp. I najchętniej na tym by
sie skończylo. Tzn przyjemność tylko dla niego a ja nie dostaje nic w
zamian....:/ Sama nie wiem co robić, czy da sie jakoś go przekonać? bardzo mi
na nim zalezy, jest naprawde wspaniałym facetem tylko ma jakieś dziwne
odchyły w tych sprawach...
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: dziwny facet..... 20.08.04, 12:05
      Całowanie - nie każdy lubi się całować, ja nie lubię
      A co do reszty - czemu się zgadzasz ?
      • kutrak Re: dziwny facet..... 20.08.04, 12:08
        ha całować ja też sie nie lubie całować, a tak w ogóle to czemu zgadzasz się co
        do reszty, ja pierdziel jaka jestem ważna, niech każdy to wie porażka
      • Gość: Aga Re: dziwny facet..... IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 12:08
        Nie zawsze się zgadzam. Mam tego dosyć i dlatego nie pozwalam sie
        tak "wykorzystywać". Ale chciałabym to zmienić. Czasami uda mi się namówic na
        coś więcej ale to takie bez sensu zebym ja musiała sie godzinami prosić....
        • czaroffnica24 Re: dziwny facet..... 20.08.04, 12:12
          Więc nie jest taki cudowny, sorry, ale to zwykły dupek.
          • Gość: Aga Re: dziwny facet..... IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 12:15
            Ja mam inne zdanie, zalezy mi na nim ale ten problem staje się coraz bardziej
            uciążliwy. Masz racje nie jest az tak cudowny....ale myślisz że da się to
            jeszcze zmienić? Czy raczej nie?
            • czaroffnica24 Re: dziwny facet..... 20.08.04, 12:17
              Szczerze - nie mam pojęcia :). Wiem tylko, że nie chciałabym być z takim facetem
              • Gość: Aga Re: dziwny facet..... IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 12:20
                Ja mamnadzieję że uda mi się jednak coś zmienić.Może z czasem jakoś go
                przekonam. Tylko czy nie jestem zbyt naiwna...
                • malwa33 Re: dziwny facet..... 20.08.04, 12:38
                  wiesz normalny facet a raczej statystyczny facet dąży do stosunku.
                  dziecko kiedys terz trzeba bedzie zrobic...;)chiciaz przez oral tez sie można
                  zaciązyc
                  co do zmian.... zalezy czy ten stan jest długotrwały czy nabyty w wyniku jakies
                  historii, np. całowanie wiąze sie z opryszczka, wymiana sliny , zarazki itp,
                  stosunek płciowy to choroby weneryczne .
                  Moze ma jakies nieprzyjemne wspomnienia

Musisz okreslic przyczyne
                  jezeli sie okaże ,ze ten typ tak juz ma to sorry ale zminic na dłuższa męte sie
                  go nie da
                  Dlatego,ze wszystko co zrobi to dla Twojej przyjemnosci,a wiadomo poświęcenia
                  sa uciążliwe i prowadza do frustracji. w ostatecznosci do zniechęcenia czyli
                  rozstania. W imie miłosci można wiele ale jak długo?
                  zastanów sie sama ile mogłabys wytrzymac w takim stanie jak teraz

Rozgrys typa i działaj
                  Decyzja nalezy do Ciebie

• Gość: Aga Re: dziwny facet..... IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 12:50
                    Dzięki za rady ;) Co do przyczyny to wielokrotnie się zastanawiałam i raz
                    zapytałam go o to. Jeśli chodzi o całowanie to on uważa że otwór gebowy służy
                    tylko do mówienia i jedzenia ;) I tu właśnie chyba chodzi o zarazki itp. On
                    mówił że kiedyś nawet po kimś nie pił z butelki. zastanawiałam sie czy po mnie
                    będzie pił i jakoś nie ma z tym problemów ;)A co do sexu...to nie jest tak że
                    on wcale się nie lubi kochać i w głowie mu tylko "lody". Po prostu dla niego
                    jest tak wygodniej. W takim stanie nie wytrzymam długo.Ale jeszcze się nie
                    poddaje. Spróbuje go rozgryźć ;) Z czasem musze osiągnąc swój cel ;)
        • eksplanator Re: dziwny facet..... 20.08.04, 13:13
          jestem facetem i pragnę na tym szacownym germium powiedzieć parę słów:
          1 facet o którym piszesz to fiut
          2 nie chodzi o sex tylko o dominację
          3 podejżewam że takie zachowanie dotyczny innych dziedzin waszego związku
          4 skaoro nie lubi się całować (może się brzydzi bo i tacy pomyleńcy są) to pewno towojej pisi nie zaszczyce włąsnym językiem, ale o własnego wacka dba

no cóż Kobieto masz wiele do przemyślenia całuski;)))
          • Gość: nevermind Re: dziwny facet..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:19
            bardzo dobrze powiedziane, nic dodać nic ująć:)

(a teraz uwaga nevermind znowu będzie przeklinać) ja nie mogę, pierdolony
            egoista!!!
            Dziewczyno zastanów się!
          • Gość: Aga Re: dziwny facet..... IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 13:25
            cały czas sie zastanawiam ;) Faktycznie, on zachowuje się jak egoista ale to
            nie znaczy że go tak szybko przekreśle. Jego zachowanie daje mi naprawde wiele
            do myślenia i jeśli z czasem nic się nie zmieni to się z nim pożegnam mimo że
            bardzo mi na nim zależy. Ale on musi zrozumieć że nie tylko jego potrzeby są
            najważniejsze. Dam mu jeszcze troche czasu, w ty czasie nie będe "spełniałą
            jego zachcianek",sama będe wymagać. Zobaczymy jak sie sprawdzi....
            • Gość: Marta Re: dziwny facet..... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 13:27
              dobre postanowienie.Teraz Ty wymagaj!!
        • sabinka_20 Re: dziwny facet..... 20.08.04, 13:48
          Powinnaś mu udowodnić ,że kobiety tez mają potrzeby.A calowanie...,to
          bynajmniej dla mnie cos na prawde przyjemnego.On jest chyba jakiś
          nietutejszy.. ;) Nie wiem co napisać,ale długo z takim nie pociągniesz
          • eksplanator Re: dziwny facet..... 20.08.04, 14:01
            przepraszam za drobiazgowość ale co to znaczy cyt. "Nie wiem co napisać,ale długo z takim nie POCIĄGNIESZ"

sory ale tak groteskowo zabrzmiało w kontekście problemu ze musiałem pa
    • Gość: Marta Re: dziwny facet..... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 13:25
      Tak,jest pieprzonym egoista!!! Dba tylko o siebie,o swoja pzryjemnosc.Ty dla
      niego w tych sprawach nie jestes wazna,on jest na 1-szym miejscu!!!Nie wiem jak
      jest w innych...
      • Gość: Aga Re: dziwny facet..... IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 13:31
        w innych nie ma problemów, dba o mnie i moje potrzeby, to aż dziwne że tak
        czuły i kochany facet może w sprawach intymnych zachowywać się w ten sposób...
        • eksplanator Re: dziwny facet..... 20.08.04, 13:38
          proponuje przeanalizować jego kontakty z matką to takie frojdowskie, jeśli matka ma nad nim włądzę emocjonalną, jest w pewnym stopniu od niej zależny do niestety tracisz ty no cóż taż jesteś kobietą i to do tego pod ręką, a że opiekuńczy no bo go tak mama wychowała w szacunku do kobiet wyrobiła w nim potrzebe opieki ale zawsze jest gdzieś drzazga, może się mylę ale takie jest moje zdanie
          • Gość: Aga Re: dziwny facet..... IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 13:40
            Co do kontaktów z matką to raczej to on ma nad nią przewage. On wychowywał się
            w rodzinie niepełnej, bez ojca i z matką raczej nie miał nigdy problemów. Jest
            dorosły (ma 25 lat) i wie co robi...
            • eksplanator Re: dziwny facet..... 20.08.04, 13:47
              o dorosłości nie wiek świadczy ale dojrzałość emocjonalna przede wszystkim , potrzeba opieki tak jak pisłaem zastąpił mamie tatę (emocjonalnie) i czuje się związany , za bardzo zwiazny z tym problemem, napewno jest człowiekiem dobrym i odpowiedzialnym ale chcesz wyjaśnienia czy zatroskania nad twoim problemem. moim zdaniem musisz mu zaznaczyć że "nie ty byłaś ewą" i za innych nie możesz odpowiadać, ty jesteś ty i to ciebie makchac i szanować bez względu na traumatyczność dzieciństwa powodzenia
            • Gość: nevermind Re: dziwny facet..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:47
              no właśnie jak bez ojca, to tym bardziej o czymś to świadczy-brakuje tu tego
              pierwiastka męskiego niestety.Jednak władza matki jest.
              • malwa33 Re: dziwny facet..... 20.08.04, 13:55
                raczej władza jego nad matka
                moze zniewiescienie
                mama robi co syn chce, jest dla niego matką i ojcem

tak czy siak ten problem nie musi dotyczyc braku ojca
                raczej jest to spowodowane natręctwami
                albo wychowanie sexualne było nie takie jak byc powinno
                no i ta sterylnośc

z tym to do psychologa;)

• Gość: Aga Re: dziwny facet..... IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 14:28
                  Ojej..jak to wszystko czytam to aż jestem przerażona ;) Tyle może byc powodów,
                  możliwości...i teraz który jest rzeczywisty? Myślę ze czas pokaże. Bede go
                  bardziej obserwować i będe bardziej stanowcza. Mam nadzieję że to pomoże.
                  Dzięki za rady ;)
                  • Gość: życzliwa Re: dziwny facet..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:51
                    No tak -zwróć uwagę, że on nie chce się z tobą całować bo jego pyszczek służy
                    tylko do jedzenia i mówienia... Ale Twój buziak może służyć również do robienia
                    mu "lodów"???????? Wstrętny Egoista!!!!
                    • Gość: Aga Re: dziwny facet..... IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 17:57
                      racja, trafne spostrzeżenie....
    • Gość: myszka Re: dziwny facet..... IP: 81.219.117.* 21.08.04, 11:58
      jasne Aga , wszystkie wypowiedzi trafne, z wszystkimi sie zgadzasz ale dalej z
      tym kretynem jestes - szczerze wspolczuje. No coz, niektore kobiety nie maja
      szacunku do samej siebie... i nie pisz ze jest inaczej, u Ciebie to chyba
      podswiadome... milego "lodzikowania"..
    • Gość: kot Re: dziwny facet..... IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 21.08.04, 13:42
      jaki sknczony pajac, jak mozna sie nie calowac i zerwac z tego powodu ?? to
      jest chore !! ale da sie zrozumiec ze ktos nie lubi sie calowac (ja uwielbiam)
      ale co do sesku to nie laepo totalnie nic :( jak mozna nie ten tego i tlumaczyc
      to ze nie trza sie ruszac itd ..... chore paranoja!! dziewczyno znajdz sobie
      kogos lepszego !!
      • Gość: Aga Re: dziwny facet..... IP: *.icpnet.pl 22.08.04, 20:58
        heh no i "po problemie" :( zerwałam...z innego powodu..zawiódł na całej lini :(
        skrzywdził a ja teraz czuje sie jak najgorsza szmata...jak można być tak
        naiwnym....dostałam juz niezłego kopa w zyciu ale dlaczego na każdym kroku ktoś
        znów rani...ech :( ale to tez moja wina ;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka