Gość: Hogg Re: policzki a robienie loda IP: *.acn.waw.pl 31.08.04, 18:02 Nie masz racji, wypchane policzki robią się od brania dwóch jąder do ust naraz, kiedy penis tym czasem penetruje gardło w okolicy żołądka... Może to także powodować wytrzescz oczu. Widziałaś kiedyś takie dziewczyny z dużymi oczami? To od brania w głębokie gardło łącznie z torbą. A policzki to zdecydowanie od jąder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mART Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:23 Wiecie co dziewczeta???mysle ze powinno sie to przerodzic w jakas zorganizowana akcje taka jak np.walka z rakem piersi, nie mozemy sobie przeciez pozwolic na takie oszpecenie !!!Ni wstydzmy sie mowic o tym ze robienie loda jest czyms normalnym i potrzebnym,zaruwno ze strony damskiej jak i meskiej nie bojmy sie o tym mowic to nie jest juz temat tabu ,MOWMY Z PELNYMI USTAMI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 00:31 To chyba znaczy ze zakonnice nie sa dziewicami :D hehehehe, a ksiadz proboszcz u mnie w parafii jest gejem HAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: policzki a robienie loda IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 01.09.04, 09:21 Ja myślę, że u Ciebie można by zdiagnozować "kurwiki w policzkach"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniak82 Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:47 A dla mnie to taki rzeźbione policzki to prawie jak dzieło sztuki. Weźcie taką Mona lisę. Ona na bank loda robiła i dla tego taki ładny uśmiech ma. Vikunia od obwisłych policzków urody przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro_Gdynia Re: policzki a robienie loda IP: *.maxnet.org.pl 01.09.04, 14:07 Hm nie uwazasz vikunia że lekko przesadzasz aby miec tak wypchane policzki to byś musiała chyba brać na raz dwa olbrzymie portorykańskie prącia chodż to itak jest nierealne .Ponadto sex to zdrowie a tymbardziej lodzik o poranku zamiast kremiku na zmarszczki.Poza tym jak robisz laske to włóż w to troszkę uczucia a nie tylko siły bo się udławisz RELAXXXXXXXX,YHHHHH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontra Re: policzki a robienie loda IP: *.chello.pl 01.09.04, 15:14 Czasem zdaje mi sie ze natura wyposażyla dziewczeta w usta tylko po to by robily pale.Niestety są zbyt chytre i przebiegle.Z czasem nauczyly sie wykorzystywac je do innych celów ,tzn.plotkowanie i knucie intryg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GmbX Re: Zboczonej Francji ( i jej milosci ) mowimy NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:46 Jak dowodzą ostatnie badania naukowców z Burkina Faso, "robienie loda" powoduje nie tylko powstawanie tak zwanych "obwislych policzkow", ale i wiele innych, czesto smiertelnych chorób. Przykladem moze tu byc los pewnej 30 letniej kobiety, ktora po godzinnej "sesji" z przerazeniem odkryla, ze posiada, nie dwa, a osiem sutków ! Mało tego, zaczęły jej wypadac włosy łonowe, a głos, który do tej pory był bardzo przyjemny i koniecy, stał się nieznośnie piskliwy. Wszystkie te nieodwracalne zmiany w organizmie są wynikiem "buntu natury". Kobieca biologia niejako buntuje sie przeciwko wykorzystywaniu jej ust, a czesto nawet policzkow i gardla (!) w perwersyjnych celach seksualnych. Wsztstkich niedowiarków odsylam do literatury naukowej: Cosmopolitan, CKM, Playboy, na łamach której publikują swoje teksty swiatowej klasy lodozawcy. KOBIETY !!! Wstancie z kolan, wyprostujcie swoje policzki, walczcie !!! Bo inaczej bedziecie skazane na przewlekłe choroby, obwisłe policzki, dziurawe zeby i nadwage !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEZ1Z Re: Zboczonej Francji ( i jej milosci ) mowimy NI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:48 zi0m o czym Ty wogole piszesz, przeciez to jest gorzej niz z dupy wyssane... jak ktos w cos takeigo wierzy musi byc skonczonym idiota. sorry, ale ja tego nie lykam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: Zboczonej Francji ( i jej milosci ) mowimy NI IP: *.toya.net.pl 01.09.04, 20:24 hehehe... no ba Cosmopolitan to przeciez najbardziej fachowe czasopismo, no i w dodatku jak ze rzetelne ! (buehhehehehhe) a Ty Vikuś .. nastepnym razem nie polykaj arbuzow w calosci ;) bo glupoooty takie gadasz ze uoooo hooo .. a jak to ktorys przedmowca powiedzial.. strony internetowe mozna zrobic na kazdy temat .. wiec idz zrob minetke swojej slepej kolezance ktora tez bierze arbuzy do ust w calosci ;) PS. kolorowy tornisterek dostalas ? bo juz 1 wrzesnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojownik Re: Zboczonej Francji ( i jej milosci ) mowimy NI IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 02.09.04, 15:16 GmbX: na główną w wielkarzeczpospolita. net trzeba to dać nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 20:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Zboczonej Francji ( i jej milosci ) mowimy NI IP: 157.25.31.* 07.09.04, 16:32 jesteś moim idolem ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhah Re: Zboczonej Francji ( i jej milosci ) mowimy NI IP: *.matrox.pl / *.matrox.pl 08.09.04, 09:18 i kontynuując poprzednią wypowiedź: gradobicie, trzesienie ziemi i koklusz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: policzki a robienie loda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:32 Boże, to jakaś bzdura!!!! Niektóre dziewczynki w przedszkolu mają obwisłe policzki i co???? też robią loda?! To geny i kształt twarzy, nic więcej. Ja kocham się oralnie od długiego czasu i mam jędrne, ładne policzki bez psich zwisów, a nie jestem nastolatką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XMAN Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 23:09 Vikusia ma problem bo jej obwisaja.... A cycki CI nie obwisaja od oddychania? Bo jak człowiek bierze oddechów ze 20 na minute to nieźle sie skóra rozciaga:) jak ktos probuje 4 murzynskie palki na raz wsadzic to sie moze wszystko rozciagnac... A tak poza tym to czytalem badania najnowsze ze wargi sromowe mniej sie rozciagaja..proponuje wsadzac tam. A tak calkiem na powaznie to na bank jestes z rodziny Radia Mary :) i to nowa akcja jest Radio M w polaczeniu z Liga Polskich Rodzin ... Dewocja ma sie szerzyc i tak probujecie dziewczyny od robienia lodzika odciagnac. A co to Tylko Fatherowi Dajrektorowi sie lodzik nalezy i nikomu innemu?? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikunia Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 00:06 Ewunia ja już dawno po szkole. Rób tego loda dalej , bo chyab nawet neiw iesz o co dokładne chodzi... Głupich uwag płci męskiej jest widzę więcej... no tak Panowie wy się etraz burzycie i nogami zapieraci..bo ktow am by te lody robił prawda? Wierzcie czy nie, jest coraz więcej kobiet ktore "oprzytomniały" ,dzieki czemu ustrzegły sie od typowo "lodziarskich polików". Laski, mężatki, kto tu jeszcze na tym forum siedzi... te które obciagają -tow spółczuję, -żeby to kobieta się swoim wyglądem już nie przejmowała. Ehhh brak słów na was panie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith Re: policzki a robienie loda IP: *.customer.alfanett.no 03.09.04, 12:52 Ja tam lubie robic mojemu facetowi dobrze w ten sposob, jakos nie narzekam, on tez nie, apoliczki mam dalej takie jak mialam, nic sie nie zmienia, no moze oprocz moich umiejetnosci, sa coraz lepsze, a poza tym za widok jego twarzy kiedy mu to robie oddalabym wszystko, nawet obwisle policzki, bo chyba liczy sie przyjemnosc?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Girl Re: policzki a robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:51 > Ja tam lubie robic mojemu facetowi dobrze w ten sposob, jakos nie narzekam, on > tez nie, apoliczki mam dalej takie jak mialam, nic sie nie zmienia, no moze > oprocz moich umiejetnosci, sa coraz lepsze, a poza tym za widok jego twarzy > kiedy mu to robie oddalabym wszystko, nawet obwisle policzki, bo chyba liczy > sie przyjemnosc?? :-) Masz racje Lilith.Przyjemnośc i to wspaniałe uczucie jakie mam gdy robie mojemu facetowi loda jest fantastyczne i sprawia,ze wszystkie zmarszczki i obwisłosi znikaja.To chyba hormony szczęścia to powodują:-)Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPLR Re: policzki a robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:54 Gość portalu: Vikunia napisał(a): > Ewunia ja już dawno po szkole. > Rób tego loda dalej , bo chyab nawet neiw iesz o co dokładne chodzi... > Głupich uwag płci męskiej jest widzę więcej... no tak Panowie wy się etraz > burzycie i nogami zapieraci..bo ktow am by te lody robił prawda? > Wierzcie czy nie, jest coraz więcej kobiet ktore "oprzytomniały" ,dzieki czemu > ustrzegły sie od typowo "lodziarskich polików". > Laski, mężatki, kto tu jeszcze na tym forum siedzi... te które obciagają -tow > spółczuję, -żeby to kobieta się swoim wyglądem już nie przejmowała. Ehhh brak > słów na was panie... Po szkole?! Skończyłaś już na podstawowej??? A może "dawno po szkole" oznacza półtorej godziny temu??? Jutro też idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmj sucks my dick Re: policzki a robienie loda IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 02.09.04, 17:02 Takie wypchane policzki są dużo ładniejsze, naprawdę. Każdy mężczyzna Ci to powie. To tak samo nas podnieca jak np. duży biust. Niestety musisz zweryfikować swoje kryteria estetyczne i zacząć folgować swojej wewnętrznej ukrytej potrzebie ssania. Ten atawizm jest w każdym z nas od urodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPLR Re: policzki a robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:51 W Ally De Bil była tak laska ze stanikiem na twarzy. W dodatku miała na nazwisko Krakowsky. Może to coś tłumaczy. Fatherowi Dajrektorowi lodzik się NIE należy!!! Stanowczo nie. Ty kościelny grzybiarzu, za tego Maybacha lodzika NIE DOSTANIESZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aras Re: cipeu se zaszyj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 03:23 vikunia ty masz racje , że tez o tym wczesniej nie pomyslałem, mi na przykład za każdym razem robi sie obwisły penis po tym jak mi moja kobieta zrobi loda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test Re: policzki a robienie loda IP: 212.160.172.* 02.09.04, 10:45 idac tym tokiem rozumowania, wytlumaczcie mi, dlaczego faceci maja tzw. "jablko adama" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mes Re: policzki a robienie loda IP: *.range217-44.btcentralplus.com 02.09.04, 11:09 bo kazdy facet to pedal i wiadomo, ze kazdy o technikach robienia loda wie najwiecej i wiedza, ze najlepiej brac w gardlo. to jest naukowo udowodnione przez naukowcow amerykanskich. takze, ze kadzy facet moze sobie samemu loda robic, ze kobiety o tym nie wiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPLR Re: policzki a robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:56 Gość portalu: test napisał(a): > idac tym tokiem rozumowania, wytlumaczcie mi, dlaczego faceci maja tzw. "jablko > > adama" ??? Zapewne od połykania nadmiernych ilosci piwa z mlekiem matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Vikunia, nie pisz juz wiecej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:46 Naprawde ktos ci nawciskal jakis bzdur, na pewno fajna dziewczyna jestes ale nie daj sie tak wkrecic nastepnym razem, pa.aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikuni brat Re: Vikunia, nie pisz juz wiecej ;) IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 02.09.04, 12:16 Na pewno fajna laska bedzie, ale za 8-10 lat, bo na razie ma 10 i uczy sie pisac... Dżizes, skad sie takie laski biora? Od dzis nie wkladaj nic do buzi, bo Ci zeby beda zwisaly z twarzy :-P Pozdrowienia dla NORMALNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumulus Re: policzki a robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 12:53 ...a chłopakom od walenia gruchy zaczynają rosnąć włosy między palcami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Critical Error Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:15 Buaahahahhahhaaa... Ludzie... nie daje rady... Spadlem z krzesla i wstac nie moge. Wiecej takich tematow! WIECEJ!!! ROTFL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPLR Re: policzki a robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:02 Gość portalu: Critical Error napisał(a): > Buaahahahhahhaaa... > > Ludzie... nie daje rady... > Spadlem z krzesla i wstac nie moge. > > Wiecej takich tematow! WIECEJ!!! > > ROTFL!!! Niewiem, czy pamiętasz, ale jakiś czas temu szczyty popularności biła milena - dziewica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPLR Re: policzki a robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:00 Gość portalu: cumulus napisał(a): > ...a chłopakom od walenia gruchy zaczynają rosnąć włosy między palcami :) Część z nich stara się to zamaskować na ulicy zaplatając je w warkocze albo robią sobie dreadlocki. Vikunia przyjrzyj się im uważnie. Jak jeszcze troche podrośniesz, to wybawisz ich napewno od tej smutnej przypadłości, jednak na razie wszyscy z nich mają napewno bujne krzaki między palcami. A od tych, co nie mają, trzymaj się z dala - oni najwyraźniej mają coś z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heman Re: policzki a robienie loda IP: *.ericsson.net 02.09.04, 14:26 A ja uwazam ze obwisle policzki u dziewczat robiacych loda wygladaja uroczo! Wiec na pewno warto sie poswiecac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asperulla Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:52 nie znudził wam się ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubi Re: policzki a robienie loda IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 14:57 taa.. a facetom czasem sie język na wierzch wysówa od zbyt częstego robienia minety;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:18 ja mam caly czas wrażenie ze on mi sie w ustach nie miesci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dig Digler Re: policzki a robienie loda IP: *.silesia.com.pl 02.09.04, 15:24 Vikunia a ile Ty w zyciu lodow zrobilas???Pewnie wiecej niz Algida :))) Buahahaha Nie no ROFTL do potegi n:)))))Wspolczuje tylko Twojemu facetowi, bedzie chlopak musial skorzystac z uslug innej panienki bo takich atrakcji to my faceci sobie nie odpuszczamy :). P.S. Pozdro dla Wszystkich Panienek Ktore Uwielbiaja Robic Laske swym facetom.My to uwielbiamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikunia Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:45 to juz temat na osony wątek, wiedz że nie każdy facet zmusza swoją kobietę do robienia loda, niektórzy uważają że jest to czynnośc która poniża kobiety. Nie o tym tu jednak mowa, więc nie rozwijam następnego tematuw jednym wątku. A do formuowicza który twierdzi że mam 10 lat... hhee twoja sprawa, ja ci dowodu osobistego okazywać nie bedę. Nikt mi nie nawkładał bzdur do głowy...jest więcej kobiet które moga potwierdzić tę tezę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westrętny żabol Re: policzki a robienie loda IP: *.ists.pl / *.ists.pl 02.09.04, 19:41 > Nikt mi nie nawkładał bzdur do głowy...jest więcej kobiet które moga > potwierdzić tę tezę. Potwierdzać lub obalać to można HIPOtezę. A co do całęgo wątku... *Dawno* się tak nie śmiałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToNieBylamJa:) Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:34 vika ja pierdziele, ty myslisz, ze kobiety to robia, bo faceci je zmuszaja ? zreszta czego mozna sie spodziewac po kims, kto poswiecil tyle czasu przed lustrem, zeby udowodnic kto ma obwisle policzki ;) chcialabym zauwazyc, ze niektore dziewczyny/kobiety oprocz spedzania 12 godzin przed lustrem i dogladania wlasnej urody, lubia czasem dac troche przyjemnosci swoim facetom (albo troche przyjemnosci od nich otrzymac). zalozmy nawet (w co watpie, no ale), ze policzki sie naprawde wypychaja... no i co z tego ? od usmiechania sie robia sie zmarszczki, a ludziom w wiekszosci to nie przeszkadza, bo lubia sie usmiechac ;> ( no z wyjatkiem lasek twojego pokroju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)KAJA Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:55 VIKUNIA!!! Radzilabym ci zaprzestac stosowania rowniez szczoteczki do zebow bo po dwuminutowym szczotkowaniu zebow dwa razy dziennie rowniez mozna zauwazyc w okolicach ust lekkie zgrubienia i wybrzuszenia dodatkowo nabieranie wody w usta podczas plukania zabkow moze ten efekt powiekszyc najlepiej juz nie otwieraj buzki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XMAN Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 08:38 Moze 10 lat nie masz ...ale po wypowiedziach to widzę, że rozumek na właśnie takim poziomie ...i nic więcej. Poprostu nie umiesz robic loda i nie wiesz jak usprawiedliwic to ze nie chcesz robc...bzdura jak cholera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: policzki a robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:11 Ty naprawde myslisz,że wiekszosc facetów zmusza swoje dziewczyny to robienia loda?????? Głupia jesteś jeżeli tak uwazasz!W moimzwiazku jest czasami wrecz przeciwnie-tak uwielbiam robic loda,ze często to ja "zmuszam"swojego mena na to żeby mi pozwolił sobie possac,nawet jeśli biedaczek nie moze sie spuścić po raz 9 w ciagu dnia!Aha i jeszcze jedno-robienia loda NIE poniza kobiety!Ci,którzy uważają,że seks oralny poniża kobiety jest strasznie zacofany:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikuni brat Re: policzki a robienie loda IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 06.09.04, 08:45 Po 1,to bym nie chcial ogladac tego dowodu, bo nie chce patrzec na Twoje policzki (LOL). Po 2, jest tez calkiem spora czesc ludzi, ktorzy potwierdzaja teze, ze krasnoludki zyja na swiecie, albo, ze BinLaden byl na jakiejs wsi w Polsce (to ostatnie potwierdza sam Lepper). Po 3, to nie pisz juz wiecej tych bzdur, bo to nie ma sensu. Nie chcesz robic lodzikow, to nie rob, ale nie wciskaj innym kobietom/dziewczyna glupot do glowy. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeksonowiec Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:38 Nikt mi nie nawkładał bzdur do głowy...jest więcej kobiet które moga > potwierdzić tę tezę. > ale akurat wszystkie w kosciele siedza bo jest ncne czuwanie!!!!!!! a jesli chodzi o wiek to pewnie ze nie masz 10 lat ja oceniam cie na 12!!!!!!Aha jeszcze jedno znajdz mi kolesia ktoremu kiedys jakas dziewczyna zrobila loda (i go przy tym nie okaleczyla), i ktory uwaza ze jest to dla niej ponizajace , a mozesz byc pewna ze jest GEYEM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Bigkaban Re: policzki a robienie loda IP: *.ptf.pl 02.09.04, 16:04 Foś f fym mufi byc... Taaaak, a mi od łobienia minefy, jęsor skłófił fię o dziefięć fęcymetłów. Poftłafiam fsystkich, naukofców z tego fołum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gluchy Re: policzki a robienie loda IP: *.250.99.20.Dial1.Weehawken1.Level3.net 02.09.04, 20:49 a czy ktos probowal w ucho wsadzac...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona_anawa Re: policzki a robienie loda IP: *.250.99.20.Dial1.Weehawken1.Level3.net 02.09.04, 21:19 Nie no ludzie, ja juz nigdy Grechuty nie bede mogla sluchac tak samo. On spiewal o koniku cukrowym zboczeniec jeden. A to swintuch a ja myslalam ze on poeta.:-((( Koniec wywalam wszystkie jego CDs!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nałukofiec Re: policzki a robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:35 Gość portalu: Stanisław Bigkaban napisał(a): > Foś f fym mufi byc... Taaaak, a mi od łobienia minefy, jęsor skłófił fię o > dziefięć fęcymetłów. > > Poftłafiam fsystkich, naukofców z tego fołum Ja f sfoich bataniach doszetłem do takieko fniosku, szanofny panie koleko: Nimfomanka to kopieta, która myfli o fekfie mniej fiecej fyle razy w ciagu dowy, ile frzesiętny faset. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snowdi Re: policzki a robienie loda IP: *.local.domain / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 22:01 To wszystko jest jakies popieprzone. To wszystko zalezy od genow a nie od tego jak czesto robisz loda. Ja pierdykam... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vangebrandstad Re: policzki a robienie loda IP: 210.238.181.* 02.09.04, 23:58 Jak dla mnie to chyba ktoś tu w bajki jeszcze wierzy.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s3rgio Re: policzki a robienie loda IP: *.ds7.agh.edu.pl / *.ds7.agh.edu.pl 03.09.04, 00:00 jest także doradcą zarządu w sprawie wyborów wariantów (odmian) planowania strategicznego. Controller bada szczegółowe plany, koordynuje je i opracowuje zbiorowo dla potrzeb kierownictwa przedsiębiorstwa a ty jesteś jakaś TepILKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska [...] IP: *.crowley.pl 03.09.04, 09:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbek Re: policzki a robienie loda IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.09.04, 09:38 Wiecej takich postow!!! Baaaardzo dobra rozrywka. Sledzac tok rozumowania autorki i biorac pod uwage jej doskonala wiedze z zakresu dermatologii i anatomii moge tylko zasugerowac, zeby po ssaniu facet okladal Cie po wybrzuszajaczch sie miejscach na policzku kutachem - wtedy wyjdziesz na zero. A tak na serio to jak nie lubisz robic to nie rob, a nie szukaj jakiejs tandetnej wymowki. P.S. Jak to zart, to swietny - postuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOXsiarz Re: policzki a robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:01 HE HE HE.... tylko tyle tu napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karusia Re: policzki a robienie loda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.04, 10:13 hej chomikaro;<lol>sBuchaj a moze ty sobie robisz w tych polikach zapasy spermy ??????bo wiesz jak cie facet rzuci to bedziesz miala zapas;>tylko od czasu do czasu bedziesz niestety musiala zrobic loda jak bedziesz chciala podtrzymac pleminiczki, bo w buzi za cieplo im jest a tak to ochlodzi temperature;;;d p.s a tak an marginesie to ile ty masz lat????10? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: policzki a robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:02 ale ty jesteś poje****ą czereśniarą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek pedraczek Re: policzki a robienie loda IP: *.aster.pl 03.09.04, 12:37 ja cie nie rozumiem jak dziewczyna chce robic loda to jej wybor a moze cie skrzywdzil jakis gosc i teraz tak jakbys rozkazywala innym dziewczyna nie robic loda. to jest dlamnie chore i co zrobisz jak sie ciebie posluchaja zabronisz im pieprzyc sie ze swoimi chlopakami or kochankami. ZASTANOW SIE NAD TYM!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś