Gość: Amanda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:33 Hej dziewczyny ciekawa jestem z kim ze sławnych ludzi chciałybyście iść do łużka?? Aktor, muzyk a może ... polityk!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zingara Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:40 NO Z TOBĄ TO TYLKO JEŁOP JAKIŚ PÓJDZIE DO ŁÓŻKA. SKOŃCZYŁAŚ TY JAKĄŚ SZKOŁĘ?! TAAAAAKIE BŁĘDY ROBIĆ. WSTYD.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 22.08.04, 11:40 Tobie radzilbym isc do łóżka z polonista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zingara Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:42 albo ze słownikiem ortograficznym , bo polonista raczej nie rzuciłby się na coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bobofruit99 Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 22.08.04, 14:59 Amando, wyślij fotę - jeśli warto, to odwdzięczę się wspólną lekturą słownika poprawnej polszczyzny i przyspieszonym kursem kultury języka polskiego. bobofruit-polonista Odpowiedz Link Zgłoś
kundel_bury Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 22.08.04, 15:22 Gość portalu: zingara napisał(a): > albo ze słownikiem ortograficznym no właśnie, czy słownikiem ortograficznym można się masturbować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:40 Ty na pewno powinnaś pójść z kimś kto nauczyłby cię ortografii. Łóżko pisze się przez "ó"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zingara Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:43 Ty Amanda, a moze Ci się pojebało, Ty masz na imię może Pamela!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czorna Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:54 ja to bym poszła tylko z kubanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a$ka Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 14:32 Lech Wałęsa :-) Nie uważam się za znawce języka, jednak wydaje mi się, że poprawniej wygląa łÓżka :) taka mała dygresja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.icpnet.pl 22.08.04, 18:30 analfabetyzm na 5 :P Odpowiedz Link Zgłoś
chromajaca_boleslawa_eulalia Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 22.08.04, 18:42 Dajcie spokoj mogla napisac LUSZKA :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 22.08.04, 20:11 Moim marzeniem (jescze z dzieciństwa) jest przespanie się z misiem Coralgorem i wogole to chcialabym przeleciec wszystkie Teletubise.YYy robi mnie jeszcze no ten Irek co prowadził kiedyś takie telegry na tvn o wiem Irek Bielejnik.Noooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zingara Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:36 a ja bym wskoczyła na E.T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:42 usher albo beckham albo majdan:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexy-lova Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: 80.51.253.* 22.08.04, 23:34 Usher,DMX, Depp, PHARRELL WILLIAMS (OOOO TAK!) , D'angelo- to ciałko...,Chingy moze byc, i duzo duzo woiecej ale nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 22.08.04, 23:38 Gość portalu: Amanda napisał(a): > Hej dziewczyny ciekawa jestem z kim ze sławnych ludzi chciałybyście iść do > łużka?? Aktor, muzyk a może ... polityk!! Ty to pewnie z polonista ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zingara Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:47 zawsze marzyłam o księdzu jakimś młodym. Od razu PO wyspowiadałby mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 16:44 Do szkoly , a nie tu myslec o dawaniu dupy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
s.w Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 23.08.04, 18:53 łużko????????? moze łóżko to az boli taaakie byki!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.top.net.pl 23.08.04, 20:46 Z nauczycielem ortografii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.oskbraniewo.pl 23.08.04, 21:50 WEŻ DO RĘKI SŁOWNIK I SPRAWDŹ JAK SIĘ PISZE NIEKTÓRE SŁOWA A DOPIERO POTEM POMYŚL Z KIM CHCESZ UPRAWIAĆ SEKS I GDZIE....MOŻE ZNAJDZIESZ ŁÓŻKO A NIE LUSZKO.LUŻKO CZY USZKO.TAKIE BŁĘDY....WSTYD WSTYD WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexi cipka Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:56 ja bym chciala isc ze slownikiem ortograficznym, matole ;-> Odpowiedz Link Zgłoś