Dodaj do ulubionych

Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA?????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:33
Hej dziewczyny ciekawa jestem z kim ze sławnych ludzi chciałybyście iść do
łużka?? Aktor, muzyk a może ... polityk!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zingara Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:40
      NO Z TOBĄ TO TYLKO JEŁOP JAKIŚ PÓJDZIE DO ŁÓŻKA. SKOŃCZYŁAŚ TY JAKĄŚ SZKOŁĘ?!
      TAAAAAKIE BŁĘDY ROBIĆ. WSTYD.!!!!!
    • Gość: kot Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 22.08.04, 11:40
      Tobie radzilbym isc do łóżka z polonista
      • Gość: zingara Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:42
        albo ze słownikiem ortograficznym , bo polonista raczej nie rzuciłby się na coś
        takiego.
        • bobofruit99 Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 22.08.04, 14:59
          Amando, wyślij fotę - jeśli warto, to odwdzięczę się wspólną lekturą słownika
          poprawnej polszczyzny i przyspieszonym kursem kultury języka polskiego.
          bobofruit-polonista
        • kundel_bury Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 22.08.04, 15:22
          Gość portalu: zingara napisał(a):

> albo ze słownikiem ortograficznym

no właśnie, czy słownikiem ortograficznym można się masturbować?
    • Gość: Mimi Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:40
      Ty na pewno powinnaś pójść z kimś kto nauczyłby cię ortografii. Łóżko pisze się przez "ó"!!!!
    • Gość: zingara Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:43
      Ty Amanda, a moze Ci się pojebało, Ty masz na imię może Pamela!!!!!!!!!!
      • Gość: czorna Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:54
        ja to bym poszła tylko z kubanem
    • Gość: a$ka Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 14:32
      Lech Wałęsa :-) Nie uważam się za znawce języka, jednak wydaje mi się, że
      poprawniej wygląa łÓżka :) taka mała dygresja ...
    • Gość: olunia Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.icpnet.pl 22.08.04, 18:30
      analfabetyzm na 5 :P
      • chromajaca_boleslawa_eulalia Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 22.08.04, 18:42
        Dajcie spokoj mogla napisac LUSZKA :)
    • sabinka_20 Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 22.08.04, 20:11
      Moim marzeniem (jescze z dzieciństwa) jest przespanie się z misiem Coralgorem i
      wogole to chcialabym przeleciec wszystkie Teletubise.YYy robi mnie jeszcze no
      ten Irek co prowadził kiedyś takie telegry na tvn o wiem Irek Bielejnik.Noooo
    • Gość: zingara Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:36
      a ja bym wskoczyła na E.T.
      • Gość: karolinka Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:42
        usher albo beckham albo majdan:)
    • Gość: Sexy-lova Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: 80.51.253.* 22.08.04, 23:34
      Usher,DMX, Depp, PHARRELL WILLIAMS (OOOO TAK!) , D'angelo- to ciałko...,Chingy
      moze byc, i duzo duzo woiecej ale nie pamietam
    • ghostdogg Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 22.08.04, 23:38
      Gość portalu: Amanda napisał(a):

> Hej dziewczyny ciekawa jestem z kim ze sławnych ludzi chciałybyście iść do
      > łużka?? Aktor, muzyk a może ... polityk!!

Ty to pewnie z polonista ?
    • Gość: zingara Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:47
      zawsze marzyłam o księdzu jakimś młodym. Od razu PO wyspowiadałby mnie.
      • Gość: Rocco Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 16:44
        Do szkoly , a nie tu myslec o dawaniu dupy :))))
    • s.w Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? 23.08.04, 18:53
      łużko????????? moze łóżko to az boli taaakie byki!!!!!!!!
    • Gość: uczennica Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.top.net.pl 23.08.04, 20:46
      Z nauczycielem ortografii :)
    • Gość: AGA Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.oskbraniewo.pl 23.08.04, 21:50
      WEŻ DO RĘKI SŁOWNIK I SPRAWDŹ JAK SIĘ PISZE NIEKTÓRE SŁOWA A DOPIERO POTEM
      POMYŚL Z KIM CHCESZ UPRAWIAĆ SEKS I GDZIE....MOŻE ZNAJDZIESZ ŁÓŻKO A NIE
      LUSZKO.LUŻKO CZY USZKO.TAKIE BŁĘDY....WSTYD WSTYD WSTYD!!!
    • Gość: sexi cipka Re: Z KIM CHCIAŁYBYŚCIE ISC DO ŁUŻKA????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:56
      ja bym chciala isc ze slownikiem ortograficznym, matole ;->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka