Dodaj do ulubionych

ILE KOSZTUJA TABLETKI

IP: *.elpos.net 26.08.04, 13:21
ANTYKONCEPCYJNE OCZYWISCIE. CZY SA DROGIE? I CZY SA DOBRE TYCH KTORE UZYWACIE??
Obserwuj wątek
    • methinks Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI 26.08.04, 14:26
      pigulka.schering.pl/ile_kosztuje.php
      Tu jest cennik, ale nie mam pojecia jak bardzo aktualny, ale mysle ceny sa w
      miare dokladne. Pozdrawiam.
      • Gość: Marta Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 14:54
        bardzo nieaktualne sa te ceny, mniej wiecej do kazdej z nich dołóz ok 5zł i
        beda aktualne
        • methinks Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI 26.08.04, 15:52
          Ok, wierze ci.
          Nie jestem zupelnie na biezaco, bo moja aktualna partnerka absolutnie nie chce,
          mimo moich nalegan, zebysmy placili za pigulki na spolke, co mnie troche dziwi.
          No ale to juz jej decyzja.

Z poprzednia skladalem sie poprostu i z glowy, ale to bylo juz jakis czas temu.
          Pozdrawiam.
    • Gość: ona Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:59
      lola - idz do lekarza - to on dobiera. pytanie innych, czy te ktore biora sa
      dobre jest bez sensu - to co im pasuje, nie musi pasowac Tobie. pozdr.
    • Gość: Aga Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: *.oskbraniewo.pl 26.08.04, 17:01
      Microgynon 21 - około 10 zł
      Diane 35 - około 11 zł
      Mercilon - około 30 zł
      Femoden i Logest - ponad 30 zł
      Harmonet - 25-30 zł
      Jedne tabletki przyjmowałam ja a inne moje koleżanki i wiem ile sama płaciłam i
      ile płaciły za nie koleżanki. Są też jakieś nowe( Jeanine) i kosztują prawie 40
      zł. Pozdrawiam.
      • Gość: aliex Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: 213.155.175.* 28.08.04, 21:22
        ja uzywam logestow i sadze ze sa dobre kosztuja 35zl
    • Gość: vivid Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:16
      Polecam Novynette, dla kobiet, ktore zaczynaja współzycie.kosztują 32 zł
    • Gość: karola Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: *.telprojekt.pl 29.08.04, 11:57
      Ja kiedys uzywalam Diane 35. Kosztowaly ok 25 zl. Bylam z nich zadowolona. Nie
      mialam zadnych dolegliwosci. I wbrew wszelkim opiniom w ogole nie przytylam i
      nie urosly mi wasy. Ale Ty sama nie mozesz decygowac o tym jakie chcesz brac
      tabletki. O tym zdecyduje Twoj ginekolog.
      Pozdrawiam.
      • Gość: fa Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 14:07
        ja biore harmonet i kosztuje 33 zł a nie jak ktos wczesniej napisał 25-30...
        • Gość: Nivete Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: *.chello.pl 08.01.05, 13:49
          hmmm.. bralam harmonet... kosztowal 35 zl...
          teraz polecila mi novynette...zobaczymy...
          mie chce experymentowac...
          po harmonecie utylam...ale cera sie znacznie poprawila:)
          zoabczymy te nowe :)
          • Gość: Kat Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: *.ec.pl / *.ec.pl 08.01.05, 13:55
            A ja biorę stediril 30 za 3 zł i czuję się teraz bardzo dobrze. Po tych drogich
            min. Cileście maiłam zawroty głowy plamienia, przytyłam 10 kg itp po diane
            depresję za to wyleczyłam trądzik. Nie zawsze to co drogie musi być dobre
    • Gość: Martyna 20 Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:42
      Minulet - 28 zł Na razie nie mam z nim problemów
      • Gość: gb Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:07
        na litość boską!z takim problemem idzie się do lekarza,który musi przeprowadzić
        bardzo dokładne badania.ale czasem nawet to nie wystarczy i nie zawsze za 1ym
        razem trafi w 10.to tak jakby zadać pytanie:jakie psychotropy są najlepsze.
    • Gość: E@kiss He, 28 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:24
      Wydaje mi się że nie są drogie.Ja te które biorę kosztują 28zł.Myśle jednak że
      są tańsze...
    • Gość: Salamandra Re: ILE KOSZTUJA TABLETKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 01:12
      Ja tabletki stosuje od roku: 4 miesiace bralam Microgynon21, a przez reszte
      Diane35 ze wzgledu na cere. Teraz koncze opakowanie i odstawiam na dluzszy
      czas, bo z partnerem bede sie b.sporadycznie widywala przez najblizsze kilka
      miesiecy(wojsko). Co dziwne, moja lekarka nie zrobila mi zadnych szczegolowych
      badan, ani nie przeprowadzila wywiadu..., tylko od razu zapisala te tabletki, a
      pozniej kolejne. Nie mialam po nich zadnych objawow ubocznych(typu:zmniejszone
      libido, zle samopoczucie, suchosc pochwy czy in.,bo czytalam ze te problemy
      czesto panie poruszaja, a mi sie nie zdarzyly ani przy jednych, ani przy
      drugich tabletkach. No w pierwszym miesiacu stosowania mialam skape krwawienie,
      ale to normalne, bo organizm sie do nich przyzwyczajal. Lekarka powiedziala, ze
      wszystkie sa skuteczne, a pewnie przepisala takie, kierujac sie moim mlodym
      wiekiem i brakiem pracy, wiec bralam te tansze, co nie znaczy gorsze, bo do tej
      pory sie sprawdzaly...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka