IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 20:30
chodzicie do sauny??
ja jeszce nigdy tam nie byłam?
jak jest w saunie?
czy jest tam dużo osób czy tez mogę byc sama????
Obserwuj wątek
    • Gość: Madzia Re: SAUNA IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.08.04, 12:34
      pzreciez ci mówie ze Anka byla i na pewno nie 5 minut!!!!!!!!!!!!Zobaczysz sama
      co ci poodpisuja!!!!i sama niema szans no chyba ze akurat nikt nie przyjdzie
    • kotek_mru Re: SAUNA 28.08.04, 12:37
      goraco,duszno i wilgotno;)
      jesli "obawiasz" sie obecnosci innych,zawsze mozesz sie owinac recznikiem:DD
      • lucja_4 Re: SAUNA 28.08.04, 12:44
        Ja zamawiam sobie saune na dana godzine i wtedy idziemy ze znajomymi, albo ide
        sama :-) no i jest bardzo fajnie tylko trzeba lubic ciepełko :-)
    • Gość: madziulka Re: SAUNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 13:29
      Korzystam z sauny. jest super.bardzo mnie to relaksuje. ale nie odpowiadaja mi
      temperarury powyzej 95 stopniu, bo zle mi sie oddycha, a taka sauna w granicach
      85-90 jest super. ja nie mam oporow przed rozebraniem sie w saunie, bo tam
      przeciez chodzi o to, aby sie spocic, a nie siedziec w reczniku. nikt nie
      zwraca uwagi na twoje cialo. Po wyjsciu, czuje sie jak nowo narodzona:)tak wiec
      gorago polecam!!!
      • Gość: krisza Re: SAUNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 15:39
        ja byłam w małej saunie parowej trzyosobowej. Poszłam tam w niedziele na
        umówioną godzinę ze swoim facetem i nikogo nam nie dokoptowali. Byliśmy sami.
        Muszę przyznać że niezły relaks:)))))))))
    • ireen Re: SAUNA 28.08.04, 22:16
      Sauna jest fantastyczna! Wychodzisz jak mlody bog! Polecam wskoczenie od razu
      po do lodowatej wody, ktora zwykle jest gdzies obok w wanience jakiejs, lub pod
      zimny prysznic - brzmi groznie, ale efekt jest swietny.
      Tylko wczesniej lepiej sie zapoznac z "instrukcja obslugi" i na poczatek tylko
      kilka minut na dolnej polce lezec a pozniej usiasc pod koniec (zwlaszcza na
      problemy z naczynkami, tak mi powiedziala kosmetolog).
      Ja zwykle bywam na saunie na basenie wiec wchodze w kostiumie.

Pozdrawiam i milych wrazen :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka