the_nevermind 03.09.04, 16:20 Oglądacie co się dzieje?! Dzieci są nadzieją świata. Nie widzę żadnej litości dla ich morderców. Minuta ciszy za pomordowanych ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:23 Jak nisko człowiek musi upaść, żeby w walce za swoimi ideałami zamordować dziecko. Nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:26 Pojebani ludzie zyja w tym kraju , jest ich coraz wiecej , i coraz wiecej sie czyta , i oglada w medialnych wiadomosciach , ze ktos w psychopatyczny sposob kogos zamordowal , jak tak dalej pojdzie to ludzie przywykna do takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cze.... Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:26 Ty chyba piszesz o sowieckich terrorystach. Polaków też podczas II wojny nazwała byś terrorystami bo strzelali do niemców? Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:38 co ma piernik do wiatraka-włącz sobie wiadomości chyba mijasz się z tematem postu Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:28 No coz...popieram bo w ogole dobra wojna nie jest zla. A tak serio- nalezy sie zastanowic czy tymi mordercami z Osetii nie byli w wiekszej czesci zolnierze Alfy, Specnazu i OMONu. Pamietacie co bylo w teatrze w Moskwie??? A Rosyjskie zbrodnie w Czeczenii? To nic? Oni tez tam mordowali dzieci (przepraszam- terrorystow). A swoja droga operacja antyterrorystyczna przy uzyciu BTRow i czolgow to naprawde szczyt finezji, typowo ruskie podejscie... Odpowiedz Link Zgłoś
ohtar_alduva Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:36 valpurgius napisał: > No coz...popieram bo w ogole dobra wojna nie jest zla. A tak serio- nalezy sie > zastanowic czy tymi mordercami z Osetii nie byli w wiekszej czesci zolnierze > Alfy, Specnazu i OMONu. Pamietacie co bylo w teatrze w Moskwie??? A Rosyjskie > zbrodnie w Czeczenii? To nic? Oni tez tam mordowali dzieci (przepraszam- > terrorystow). A swoja droga operacja antyterrorystyczna przy uzyciu BTRow i > czolgow to naprawde szczyt finezji, typowo ruskie podejscie... Niop, minuta ciszy dla pomordowanych dzieci, zabitych przez terrorystow...minuta nastepna dla tych ktore stacily zycie w wyniku szturmu i 10 minut ciszy dla glupoty Ruskich...ja pierdole co trzeba byc finezyjnym.... A Dubrowka? Tam uzyli gazu....tez zajebiozo.... Jakbym mial zyc w Rosji to jako terrorysta niz zakladnik, bo przynajmniej wiedzialbym, za co gine....A ci z Alfy to chyba sami sa afly... pewnie sie nawet nie przejeli tym, bo to nie ruskie a osetynczycy, poza tym ruskie nawet sie ruskimi nie przejmuja.... Nie popieram terroryzmu ale przede wszystkim glupoty!! Glupoty muzulmanskich terrorystow i tych, co z nimi walcza, ich zaciecia i zaslepienia....a tfu ...tylko dzieci zal :( Odpowiedz Link Zgłoś
ohtar_alduva Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:40 Chcialem jeszcze dodac ze takich debili (po obu stronach konfliktu, choc przede wszystkim terrorystow) , to najchetniej bym wieszal przy drodze i niech im kruki oczy widzobia...Pozostale tortury pomine, bo i tak miejsca by nie starczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:32 Ogladnelam wlasnie zdjecia z tego na Interii i az mi lzy pociekly. Jak mozna takie niewinne dzieci.... Pierdolone szczury, bo inaczej juz nie mozna..... Jak patrze na mojego synka jak sobie spokojnie spi i mialoby mu sie cos stac.... Boze co za pojebany swiat... rzygac sie chce od tego kurwa debilizmu..... Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:43 widzę że już wybuchają spory... nie chodzi o to kto kogo zabija i w imię czego TYLKO ŻE ZABIJA że ludzie giną na ulicy pod moim domem, że zabija się ich w osetii, iranie, wszystko jedno... jak ktoś mądrze napisał-tylko dzieci żal:( Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:46 Ja nawet nie wiem o co ten spor, i kto kogo, zobaczylam tylko te zdjecia na interii i wystarczy. No jak mozna KJM na szkole nalot zrobic. Nie miesci mi sie w glowie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi [...] IP: 81.219.192.* 03.09.04, 22:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa << :( czy potraficie zając jednoznaczną postawę??? 03.09.04, 21:06 to przykre. czytałam jednak artykuł w którym uwolniona zakładniczka mówiła o rozmowie z terrorystą. na pytanie co czuje kiedy robi coś takiego dzieciom odpowiedział: mnie nikt nie pytał co czuję kiedy Rosjanie zabijali moje dzieci..." owszem to nikogo nie usprawiedliwia. zasłanianie się dziećmi czy też zemsta są czyms niewyobrażalnym. osobiście nie potrafie zrozumieć tego co się dzieje... wychodzą błędy przeszłośći- rządy komuchów oraz błędy teraźniejszośći- nieopanowana chęć dominacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 21:43 nie rozumiem, dlaczego tak mało osób ma cos do powiedzenia na forum Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 21:48 dlatego ze wszyscy przeszli do mnie i wypytuja o ciebie z niecierpliwoscią:) pumo czekamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
wuigrek Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 04.09.04, 09:43 Mówiąc mordercy chodzi wam oczywiście o rosjan? Bo ja to widzę tak: zdesperowani ludzie walczący o swoją wolność i godność zabili w odwecie dzieci terrorystów. I nie piszcie "ale dlaczego niewinne dzieci" bo oni musieli uderzyć tam, gdzie najbardziej zaboli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnmnmnmmnmn Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( IP: *.acn.pl 07.09.04, 00:15 masz racjeee Odpowiedz Link Zgłoś