Dodaj do ulubionych

ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :(((

03.09.04, 16:20
Oglądacie co się dzieje?! Dzieci są nadzieją świata. Nie widzę żadnej litości
dla ich morderców.
Minuta ciszy za pomordowanych [']
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:23
      Jak nisko człowiek musi upaść, żeby w walce za swoimi ideałami zamordować
      dziecko. Nie rozumiem...
      • Gość: Rocco Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:26
        Pojebani ludzie zyja w tym kraju , jest ich coraz wiecej , i coraz wiecej sie
        czyta , i oglada w medialnych wiadomosciach , ze ktos w psychopatyczny sposob
        kogos zamordowal , jak tak dalej pojdzie to ludzie przywykna do takich rzeczy.
    • Gość: Cze.... Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:26
      Ty chyba piszesz o sowieckich terrorystach.
      Polaków też podczas II wojny nazwała byś terrorystami bo strzelali do niemców?
      • the_nevermind Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:38
        co ma piernik do wiatraka-włącz sobie wiadomości
        chyba mijasz się z tematem postu
    • valpurgius Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:28
      No coz...popieram bo w ogole dobra wojna nie jest zla. A tak serio- nalezy sie
      zastanowic czy tymi mordercami z Osetii nie byli w wiekszej czesci zolnierze
      Alfy, Specnazu i OMONu. Pamietacie co bylo w teatrze w Moskwie??? A Rosyjskie
      zbrodnie w Czeczenii? To nic? Oni tez tam mordowali dzieci (przepraszam-
      terrorystow). A swoja droga operacja antyterrorystyczna przy uzyciu BTRow i
      czolgow to naprawde szczyt finezji, typowo ruskie podejscie...
      • ohtar_alduva Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:36
        valpurgius napisał:

> No coz...popieram bo w ogole dobra wojna nie jest zla. A tak serio- nalezy
        sie
        > zastanowic czy tymi mordercami z Osetii nie byli w wiekszej czesci zolnierze
        > Alfy, Specnazu i OMONu. Pamietacie co bylo w teatrze w Moskwie??? A Rosyjskie
        > zbrodnie w Czeczenii? To nic? Oni tez tam mordowali dzieci (przepraszam-
        > terrorystow). A swoja droga operacja antyterrorystyczna przy uzyciu BTRow i
        > czolgow to naprawde szczyt finezji, typowo ruskie podejscie...

Niop, minuta ciszy dla pomordowanych dzieci, zabitych przez
        terrorystow...minuta nastepna dla tych ktore stacily zycie w wyniku szturmu i
        10 minut ciszy dla glupoty Ruskich...ja pierdole co trzeba byc finezyjnym....
        A Dubrowka? Tam uzyli gazu....tez zajebiozo....
        Jakbym mial zyc w Rosji to jako terrorysta niz zakladnik, bo przynajmniej
        wiedzialbym, za co gine....A ci z Alfy to chyba sami sa afly... pewnie sie
        nawet nie przejeli tym, bo to nie ruskie a osetynczycy, poza tym ruskie nawet
        sie ruskimi nie przejmuja....
        Nie popieram terroryzmu ale przede wszystkim glupoty!! Glupoty muzulmanskich
        terrorystow i tych, co z nimi walcza, ich zaciecia i zaslepienia....a tfu
        ...tylko dzieci zal :(
        • ohtar_alduva Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:40
          Chcialem jeszcze dodac ze takich debili (po obu stronach konfliktu, choc przede
          wszystkim terrorystow) , to najchetniej bym wieszal przy drodze i niech im
          kruki oczy widzobia...Pozostale tortury pomine, bo i tak miejsca by nie
          starczylo...
    • vampirrka Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:32
      Ogladnelam wlasnie zdjecia z tego na Interii i az mi lzy pociekly. Jak mozna
      takie niewinne dzieci.... Pierdolone szczury, bo inaczej juz nie mozna..... Jak
      patrze na mojego synka jak sobie spokojnie spi i mialoby mu sie cos stac....
      Boze co za pojebany swiat... rzygac sie chce od tego kurwa debilizmu.....
    • the_nevermind Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:43
      widzę że już wybuchają spory... nie chodzi o to kto kogo zabija i w imię czego
      TYLKO ŻE ZABIJA że ludzie giną na ulicy pod moim domem, że zabija się ich w
      osetii, iranie, wszystko jedno...

jak ktoś mądrze napisał-tylko dzieci żal:(
    • vampirrka Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 16:46
      Ja nawet nie wiem o co ten spor, i kto kogo, zobaczylam tylko te zdjecia na
      interii i wystarczy. No jak mozna KJM na szkole nalot zrobic. Nie miesci mi sie
      w glowie to.
      • Gość: Remi [...] IP: 81.219.192.* 03.09.04, 22:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • pumaaa << :( czy potraficie zając jednoznaczną postawę??? 03.09.04, 21:06
      to przykre. czytałam jednak artykuł w którym uwolniona zakładniczka mówiła o
      rozmowie z terrorystą. na pytanie co czuje kiedy robi coś takiego dzieciom
      odpowiedział: mnie nikt nie pytał co czuję kiedy Rosjanie zabijali moje
      dzieci..." owszem to nikogo nie usprawiedliwia. zasłanianie się dziećmi czy też
      zemsta są czyms niewyobrażalnym. osobiście nie potrafie zrozumieć tego co się
      dzieje... wychodzą błędy przeszłośći- rządy komuchów oraz błędy teraźniejszośći-
      nieopanowana chęć dominacji....
    • pumaaa Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 21:43
      nie rozumiem, dlaczego tak mało osób ma cos do powiedzenia na forum
      • the_nevermind Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 03.09.04, 21:48
        dlatego ze wszyscy przeszli do mnie i wypytuja o ciebie z niecierpliwoscią:)
        pumo czekamy:)
        • wuigrek Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( 04.09.04, 09:43
          Mówiąc mordercy chodzi wam oczywiście o rosjan? Bo ja to widzę tak:
          zdesperowani ludzie walczący o swoją wolność i godność zabili w odwecie dzieci
          terrorystów. I nie piszcie "ale dlaczego niewinne dzieci" bo oni musieli
          uderzyć tam, gdzie najbardziej zaboli...
    • Gość: mnmnmnmmnmn Re: ŻADNEJ LITOŚCI DLA MORDERCÓW Z OSETII! :((( IP: *.acn.pl 07.09.04, 00:15
      masz racjeee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka