Gość: zdradzająca IP: 80.51.234.* 05.09.04, 08:42 jestem z nim 5 lat, mamy dziecko ,nie jesteśmy małżeństwem , ale jednak coś nas łączy....a ja go zdradzam :tak poprostu :(a on mnie tak kocha źle mi z tym . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wierny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 08:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi [...] IP: 81.219.192.* 05.09.04, 09:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kina Re: zdradzam go :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 09:51 ty jestes z nim??hmmm...raczej on jest z tobą....żal mi faceta a ciebie mi nie bedzie szkoda jak zostaniesz sama... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: zdradzam go :( 05.09.04, 10:52 Tylko mu nie mów;) Baby maja czasem cos takiego:kochanie musze ci cos wyznac...Absolutnie nie, takich rzeczy się nie mówi!!! Co sie bedzie bidoczek męczył...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: zdradzam go :( IP: *.ss.shawcable.net 08.09.04, 16:43 > Tylko mu nie mów;) Baby maja czasem cos takiego:kochanie musze ci cos > wyznac...Absolutnie nie, takich rzeczy się nie mówi!!! Co sie bedzie bidoczek > męczył...;) Nie zdradzaj, ze zdradzasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: zdradzam go :( 05.09.04, 11:45 Skoro piszesz, ze Ci z tym zle to moze po prostu zerwij z ktoryms; ale na pewno nie przyznawaj sie do zdrady. pozdr; Odpowiedz Link Zgłoś
wyglodnialy_wilczek Re: zdradzam go :( 05.09.04, 11:48 pewnie ten post powstal zaraz po powrocie do domu, chwilowy kac moralny, ale za kilka dni znowu sie cala sytuacja powtorzy, przeciez nie zdazylo sie to pierwszy raz a na pewno nie ostatni, nie potepiam bo nie mam prawa oceniac innej osoby za chwile slabosci, kazde sam buduje swoj swiat i kazdy czyms sie w zyciu kieruje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: zdradzam go :( IP: 81.219.192.* 05.09.04, 12:22 dlaczego ma mu nie mówic?A jak to cos poważniejszego? Ja bym wolał wiedziec ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: zdradzam go :( 05.09.04, 12:32 Skoro uważa, że jednak coś ich łączy poza dzieckiem i adresem to nie warto mówić. Wiem, że to odbiera facetowi prawo wyboru - ale uważam, że czasem trzeba skłamać. Jeśli natomiast faktycznie jest to coś poważnego - to należy przedstawić sprawę otwarcie i odejść. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradzająca Re: zdradzam go :( IP: 80.51.234.* 08.09.04, 08:31 Adres mamy inny .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradzająca Re: zdradzam go :( IP: 80.51.234.* 08.09.04, 08:30 ja też nie potępiam innych ludzi w tym co robią, lecz dziś mój"kac moralny" nieco opadł z emocji.... ale własnie przyznam szczerze ze nie był to pierwszy raz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.n.a. ja myśle że wina jest po obu stronach IP: 80.51.234.* 06.09.04, 14:51 moze dziewczynie brakowało życia towarzyskiego, może facet nie umie jej w pełni zadowolić, napewno jest jakieś wytłumaczenie , nic nie dzieje się bez przyczyny.... ja mysle że lepiej bedzie gdy mu nie powie. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: zdradzam go :):):):):):) 06.09.04, 16:32 Gość portalu: zdradzająca napisał(a): > jestem z nim 5 lat, mamy dziecko ,nie jesteśmy małżeństwem , ale jednak coś > nas łączy....a ja go zdradzam :tak poprostu :(a on mnie tak kocha > źle mi z tym . po co nam o tym mówisz, myślisz że dostaniesz mądra odpowiedź :P. ciesz sie wogole ze mozesz sie ciupciac Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: zdradzam go :( 06.09.04, 17:06 To po jakiego z nim siedzisz. Jesli tylko dlatego ze masz dziecko z nim , to robisz dziecku krzywde. A pomysl jak ty bys sie czula jakbys byla na miejscu ojca dziecka. Robisz krzywde jemu rowniez. Jesli nie ma miedzy wami namietnosci, milosci, wogole jakiegokolwiek uczucia, to po co to ciagniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradzająca Re: zdradzam go :( IP: 80.51.234.* 06.09.04, 18:50 wiesz nie wiem, wiem ze mnie kocha, wiem ze kocha dziewcko, on nic nie podejrzewa....a ja jakoś nie czuje skrupółów ale wiem że jak by się dowiedział to by był w totalnym szoku Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: zdradzam go :( 06.09.04, 18:51 Gość portalu: zdradzająca napisał(a): > wiesz nie wiem, wiem ze mnie kocha, wiem ze kocha dziewcko, on nic nie > podejrzewa....a ja jakoś nie czuje skrupółów ale wiem że jak by się dowiedział > to by był w totalnym szoku daj telefon zadzwonie i mu powiem Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_sac Re: zdradzam go :( 06.09.04, 19:04 A ja Cie po prostu rozumiem.Facet kocha Cie tak ze az robi sie mdlo i nudno.Zgadza sie na wszystko a Twoje jest dla niego najwazniejsze,tak? Pogadaj z nim, moze nie mow ze masz kogos na boku(przynajmniej na razie) ale niech wie ze nie wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamak [...] IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 07.09.04, 23:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobiet@32 Re: zdradzam go :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:25 A ja Ci zazdroszczę odwagi, sama mam na to ochotę od jakiegoś czasu. W końcu żyje się raz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamak Re: zdradzam go :( IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 08.09.04, 11:05 nie złamałem regulaminu pisząc to slowo, ale czy admin okaże się mądrzejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamak Re: zdradzam go :( IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 08.09.04, 11:54 wielkie brawa dla admina, skasował mój post, bo uzyłem w nim baaardzo brzydkiego slowa, określającego latwe i puszczające się z kim popadnie kobiety brawo adminie, pamiętaj to dzięki tobie to forum nie schodzi na psy a co najważniejsze - nie demoralizuje nam dzieci! dziękuje w imieniu najmłodszych czytelików forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: zdradzam go :( IP: 81.210.124.* 08.09.04, 09:57 a skad pewnosc ze on cie kocha i nie zdradza, moim zdaniem gdyby kochal cie tak jak piszesz to uczynil by cie najszczesliwsza kobieta na swiecie i nie musialabys go oszukiwac!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradzająca Re: zdradzam go :( IP: 80.51.246.* 08.09.04, 10:27 no w sumie dobrze mówisz... ale za bardzo nie potrafie wytłumaczyć naszej sytacji, musze sie głęboko zastanowić i wtedy coś napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradzający Re: zdradzam go :( IP: 80.240.172.* 08.09.04, 15:18 Myslę ze rozumiem doskonale twoją systuację (bo sam sie w takiej znajduje). Tez mam czasem dziwne mysli ale zyje z dnia na dzien. Ta z którą sie spotykam tez to samo przezywa... moze dlatego jest nam razniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Do Twojego Meza IP: *.ss.shawcable.net 08.09.04, 16:44 Ziemie pomierzyl i glebokie morze, Wie jako wstaja i zachodza zorze, prawda. Wiatrom rozumie, praktykuje komu, A sam nie widzi ze ma k**we w domu. Odpowiedz Link Zgłoś