Gość: kaśka20 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.09.04, 22:15 czy to normalne ze w moim wieku nie uprawialam sexu jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: czy to normalne IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:38 Nie, jestes nienormalna. Idz do psychaiatry, na dyskoteke, wypij pare piw, ktos Cie z pewnoscia rozdziewiczy a jak sie nie uda, wskocz pod pociag. Dziewczyno , Puknij sie w glowe i nie wchodz na tak glupie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi21lat Re: czy to normalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:50 to tylko i wyłącznie twoja sprawa kiedy zaczniesz. grunt, żebys czuła, że robisz to z właściwym facetem. że tego chcesz. i lepiej wcześniej nie pij alkoholu. a tak w ogóle, to mam kumpele, która tak się boi, że mając 26 lat wyszła w sierpniu za mąż i do dzisiaj się nie bzyknęła. nawet fakt, że jest mężatka nie pomógł. więc lepiej nie zwlekaj zbyt długo Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: czy to normalne 28.09.04, 23:26 nie, to chyba nie jest normalne - ja bym to chyba wolala swieczka zrobic niz miec blone dziewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: czy to normalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:37 ja mam kolezanke ktora ma tyle lat co ty i tez jeszcze nie współżyła Mój narzeczzony ma 25 lat a jego pierwszy raz miał ze mną jak mial 23 lata wiec ty tez mozesz poczekac na tego jedynego bo najlepiej zebys to zrobila wlasnie z nim Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: czy to normalne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 12:08 ja rozprawiczylam kiedys 27 letniego faceta :) i mam kumpele ktora ma 26 lat i jest dziewica nie masz sie czym przejmowac jak nie jestes gotowa albo nie masz z kim, tzn stalego zufanego kochajacego faceta to warto poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aquad'or Re: czy to normalne IP: *.atm4-0-5189.0x50c6ad36.svgnxx3.customer.tele.dk 29.09.04, 13:49 no co ty, jestes jak dinozaur!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aquad'or a takpowaznie.. IP: *.atm4-0-5189.0x50c6ad36.svgnxx3.customer.tele.dk 29.09.04, 13:50 ... chyba ci sie cos pomieszalo skoro masz takie problemy;) pomysl chwile i moze jednak dojdziesz do wniosku, ze to nie jest problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 20 Re: a takpowaznie.. IP: *.visp.energis.pl 30.09.04, 22:54 dzieki:) jestes ok Odpowiedz Link Zgłoś