Dodaj do ulubionych

czy to normalne

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.09.04, 22:15
czy to normalne ze w moim wieku nie uprawialam sexu jeszcze
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: czy to normalne IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:38
      Nie, jestes nienormalna. Idz do psychaiatry, na dyskoteke, wypij pare piw,
      ktos Cie z pewnoscia rozdziewiczy a jak sie nie uda, wskocz pod pociag.
      Dziewczyno , Puknij sie w glowe i nie wchodz na tak glupie forum.
      • Gość: blondi21lat Re: czy to normalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:50
        to tylko i wyłącznie twoja sprawa kiedy zaczniesz. grunt, żebys czuła, że
        robisz to z właściwym facetem. że tego chcesz. i lepiej wcześniej nie pij
        alkoholu. a tak w ogóle, to mam kumpele, która tak się boi, że mając 26 lat
        wyszła w sierpniu za mąż i do dzisiaj się nie bzyknęła. nawet fakt, że jest
        mężatka nie pomógł. więc lepiej nie zwlekaj zbyt długo
    • fairy5 Re: czy to normalne 28.09.04, 23:26
      nie, to chyba nie jest normalne - ja bym to chyba wolala swieczka zrobic niz
      miec blone dziewicza...
    • Gość: eliza Re: czy to normalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:37
      ja mam kolezanke ktora ma tyle lat co ty i tez jeszcze nie współżyła Mój
      narzeczzony ma 25 lat a jego pierwszy raz miał ze mną jak mial 23 lata wiec ty
      tez mozesz poczekac na tego jedynego bo najlepiej zebys to zrobila wlasnie z
      nim Pozdrawiam
    • Gość: pati Re: czy to normalne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 12:08
      ja rozprawiczylam kiedys 27 letniego faceta :)
      i mam kumpele ktora ma 26 lat i jest dziewica
      nie masz sie czym przejmowac jak nie jestes gotowa albo nie masz z kim, tzn
      stalego zufanego kochajacego faceta to warto poczekac
    • Gość: aquad'or Re: czy to normalne IP: *.atm4-0-5189.0x50c6ad36.svgnxx3.customer.tele.dk 29.09.04, 13:49
      no co ty, jestes jak dinozaur!!!
    • Gość: aquad'or a takpowaznie.. IP: *.atm4-0-5189.0x50c6ad36.svgnxx3.customer.tele.dk 29.09.04, 13:50
      ... chyba ci sie cos pomieszalo skoro masz takie problemy;) pomysl chwile i
      moze jednak dojdziesz do wniosku, ze to nie jest problem:)
      • Gość: kasia 20 Re: a takpowaznie.. IP: *.visp.energis.pl 30.09.04, 22:54
        dzieki:) jestes ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka