Dodaj do ulubionych

PORADŹCIE!!!!!!!!!!!!!!!1

IP: 81.210.122.* 16.10.04, 18:22
Niedługo mamy z chłopakiem rocznicę 5 lat?Ale jakoś nie wiem co mu dać w
prezencie.Może macie jakiś pomysł?Nie chcę żeby to był kolejny perfum ani
maszynka do golenia...Bardzo dziękuję za wszystkie pomysły!!!
Obserwuj wątek
    • jen-v Re: PORADŹCIE!!!!!!!!!!!!!!!1 16.10.04, 21:22
      hmmm 5 lat to niezly wynik...gratuluje:)
      przy okazji radze dac mu 2 prezenty...jeden powazny-zalezy co lubi moze jakas
      dobra ksiazka itp a drugi zwariowany i tylko dla was--------moze byc jakas
      smieszna bielizna lub cos w tym stylu.obojetnie co mu dasz i tak musi bardzo
      Cie kochac skoro tyle jestescie razem:)
      • mambkaa Re: PORADŹCIE!!!!!!!!!!!!!!!1 17.10.04, 10:13
        Ja mam fajny pomysł, wypróbowałam go na moim facecie i był zachywcony!!!:-)
        Zrobiłam mu poduszkę z moim zdjęciem po jednej stronie i z naszym wspólnym po
        drugiej. Można to zrobić w punktach gdzie robią nadruki m.in. na koszulki, kup
        bawłenianą poszewkę i wybierz jakieś fajne zdjęcie i na pewno prezent go
        ucieszy. Albo kolejny mój pomysł autorski:-) zrobiłam mu kalendarz z naszymi
        zdjęciemi. Kupiłam zwykły kalendarz ścienny w sklepie, dałam w punkcie
        fotograficznym 12 naszych zdjęć do wyowałania (odpowiadających porom roku)
        potem przyczepiłam je tak by mógł je przewracać...i też jest fantastycznie
        zachwycony! Albo zrób mu super album z Waszymi fotkami od chwili poznaia....też
        extra pamiątka i własnie myślę,ze na rocznicę to o takie prezenty chodzi bo
        książki czy perfumy to możesz mu kupić na urodziny...czy mikołajki...
        Powiedz jak Ci się podobają moje pomysły jestem bardzo ciekawa :) Pozdrawiam:)
      • Gość: ARIEL Re: PORADŹCIE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 13:20
        Najlepszy byloby spelnienie jego fantazji erotycznej, albo np przebranie sie za
        grzeczna dziewczynke uczennice i zrobienie striptizu.wierz mi oszaleje...
    • Gość: kai Re: PORADŹCIE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 81.210.122.* 17.10.04, 13:10
      dzięki,są świetne!Na pewno któryś wykorzystam!Pozdrawiam!!!!
      • Gość: Marta Re: PORADŹCIE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 22:53
        No mnie tez sie najbardziej podobal ten z poduszka! A to nawet dziwny zbieg
        okolicznosci bo dostalam kiedys od mojego mezczyzny swietna poduszke rybke i
        dzis mi powiedzial ze tez bardzo na niej lubi lezec! I tak sobie pomyslalam ze
        moze kupie mu jakas fajna ale teraz juz wiem ze po prostu zrobie mu z naszymi
        zdjeciami!!
        Dzieki za swietny pomysl!!
        Ten z kalendarzem tez jest fajny!!tylko poczekam na Nowy Rok
        Pozdrawiam
        • mambkaa Re: PORADŹCIE!!!!!!!!!!!!!!!1 19.10.04, 20:04
          Cieszę się, że mogłam na coś się przydać...:-) że moje pomysły mogą też innym
          sprawic troszkę radości !!! Pozdrawiam :)
          • Gość: businesswoman Re: PORADŹCIE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:49
            dziewczyny, tylko zeby te fotki wam nie zaszkodziły. jak i tak zawsze będzie
            cię miał przy sobie w łóżku (na podusi), to mozesz mu się znudzić. mój facet w
            ogóle nie lubi zdjęć i nigdy ich nie ogląda. czasem zrobi. najpierw sprawdz,
            czy lubi. zaproponuj wspólne obejrzenie twoich zdjęć z dzieciństwa. jak zrobi
            to z entuzjazmem, to ok. ale jak nie, to lepiej się zastanów. ja jestem z
            facetem 5,5 roku . wiem, że ogromnie lubi czekoladę milkę z bakaliami, więc na
            5 rocznicę dostał ode mnie najwiekszą. bardzo mu smakowała. no i dostał jeszcze
            kołpaki do auta. facet lubi przy babce czuć się facetem, a fotki to trochę
            babskie.
    • Gość: Kinga K. Re: PORADŹCIE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:08
      Nie pisze się "ten perfum" tylko "te perfumy"; chcę kupić perfumy, używam
      perfum etc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka