Gość: Martyna 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:20 Jeśli miałyście z takim do czynienia to napiszcie o swoich kobiecych obserwacjach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta strzelec Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.aster.pl 28.10.04, 16:27 Szczery aż do bólu, nerwowy, lubi sport i kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.icpnet.pl 28.10.04, 16:33 O tak zgodze sie z poprzedniczką, poza tym dodam że facet strzelec jest niezdecydowany, czasami zapatrzony w siebie, egoistyczny, a jeśli chodzi o zalety to na pewno ma wielkie serce ale nie pokazuje tego od razu, żeby powiedzieć coś o strzelcu trzeba go naprawde dobrze poznać, to trudny człowiek ale wartościowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:20 ja jestem strzelcem i WYBIJ GO SOBIE Z GLOWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: 82.160.53.* 29.10.04, 10:50 szczery spontaniczny uwielbia zabawę i kobiety niestety wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missx Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:20 Mój były mąż był "strzelcem". Materialista, chorobliwie zazdrosny, erotoman, uwielbia kobiety.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malijka Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 28.10.04, 18:26 są ok. Warto mieć takiego przyjaciela, jak kazdy znak ma jakies wady, ale to dobrzy ludzie, nie krzywdza nikogo, są barzdo weseli i optymistyczni, zawsze mozna na nich polegac i w ogole mam same dobre doswiadczenia z facetami strzelcami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l5a-3m7 Re: Facet spod znaku STRZELCA 29.10.04, 04:37 Gość portalu: Malijka napisał(a): > są ok. Warto mieć takiego przyjaciela, jak kazdy znak ma jakies wady, ale to > dobrzy ludzie, nie krzywdza nikogo, są barzdo weseli i optymistyczni, zawsze > mozna na nich polegac i w ogole mam same dobre doswiadczenia z facetami > strzelcami ;) JESTEM FACETEM STRZELCEM I TO CO PISZESZ JEST SWIETA PRAWDA,STRZELEC JEST BARDZO DOBRYM CZLOWIEKIEM,:-)) A ZE KOBIECIAZ TO WASZA WINA PANIE TEZ CHCECIE TEGO WIEC KTOS MUSI NADRABIAC ZALEGLOSCI INNYCH ZNAKOW CO???? Odpowiedz Link Zgłoś
l5a-3m7 Re: Facet spod znaku STRZELCA 29.10.04, 04:41 l5a-3m7 napisał: > Gość portalu: Malijka napisał(a): > > > są ok. Warto mieć takiego przyjaciela, jak kazdy znak ma jakies wady, ale > to > > dobrzy ludzie, nie krzywdza nikogo, są barzdo weseli i optymistyczni, zaw > sze > > mozna na nich polegac i w ogole mam same dobre doswiadczenia z facetami > > strzelcami ;) > JESTEM FACETEM STRZELCEM I TO CO PISZESZ JEST SWIETA PRAWDA,STRZELEC JEST > BARDZO DOBRYM CZLOWIEKIEM,:-)) A ZE KOBIECIARZ :-) TO WASZA WINA PANIE TEZ CHCECIE > TEGO WIEC KTOS MUSI NADRABIAC ZALEGLOSCI INNYCH ZNAKOW CO???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelczyni Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 18:51 Plotkarz! ;) po prostu lubi zawsze wszystko wiedzieć,znam takiego! Obsesję na punkcie sprzątania lub dla odmiany bałaganienia... Serce na dłoni-nikogo nie da skrzywdzić! Sprawiedliwy Nie zna umiaru w jedzeniu i piciu,imprezowaniu również... Lubi mówić i troszkę czasem koloryzuje,ale nie jest to szkodliwe... Ogólnie-warto podtrzymywać taką znajomość,nudzić się nie będziesz napewnno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Strzelec Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.aster.pl 28.10.04, 20:45 Gość portalu: strzelczyni napisał(a): > Plotkarz! ;) po prostu lubi zawsze wszystko wiedzieć,znam takiego! > Obsesję na punkcie sprzątania lub dla odmiany bałaganienia... > Serce na dłoni-nikogo nie da skrzywdzić! > Sprawiedliwy > Nie zna umiaru w jedzeniu i piciu,imprezowaniu również... > Lubi mówić i troszkę czasem koloryzuje,ale nie jest to szkodliwe... > Ogólnie-warto podtrzymywać taką znajomość,nudzić się nie będziesz napewnno! Heh no ja dokładnie taka jestem.. Jak widać kobiety Strzelce są takie same. Właśnie cierpię bo za ostro imprezowałam, za dużo powiedziałam i kilka osób się na mnie obraziło:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.adsl.proxad.net 28.10.04, 21:04 Spedzilam 8 lat ze Strzelcem? W kazdej poprzedniej wypowiedzi znalazlam cos co zaaobserwowalam u mojego ex. Duzo mowi ale troche mniej robi, to ze jest kobieciarzem jestem pewna na 100 %, potrafi zdradzac. W towarzystwie lubi byc najglosniejszy ale to dobry czlowiek. Bardzo uczynny dla innych. Po mimo, ze zostawil mnie dla innej nadal sie kolegujemy a od czasu do czasu spotykamy sie razem jednak juz z naszymi nowymi partnerami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Strzelca :-) Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.bphpbk.pl 29.10.04, 08:38 A jestem ze Strzelcem od 6 lat w małżeństwie (w sumie 8 lat znajomości) - i powiem krótko - mój jest OK. Jak każdy facet (i nie ma znaczenia znak zodiaku) jest z "innej bajki" - ale jest odpowiedzialny gdy tego potrzeba, zaradny, troskliwy, czuły i wrażliwy. Stara się zrozumieć moje potrzeby (za to kocham go najbardziej). Wazna jest dla niego nasza rodzina - a to bardzo cenię. Wspomniany brak umiaru w piciu - piwska owszem... Co do jedzenia - lubi mięsko, ale który facet (nievegat.) go nie lubi? Jeżeli Twój facet jest taki jak mój - to gorąco polecam... Nie ma ideałów, zawsze coś mozna facetowi zarzucić - ale moze lepiej patrzeć tylko na plusy? Odpowiedz Link Zgłoś
loczek62 Re: Facet spod znaku STRZELCA 29.10.04, 09:34 Kłania się 42 letni strzelec.To wszystko to prawda taki jestem i śmiem twierdzić że większość znacząca strzelców właśnie taka jest jak panie piszecie.Pozdrawiam loczek62 Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: Facet spod znaku STRZELCA 29.10.04, 11:19 hoduje króliki i 2 razy w tygodniu myje swój samochód nie lubi Almodowara lubi ostre chipsy najczęściej chodzi w dzinsach nie zmywa po sobie dłubie w zębach wykałaczką nie opuszcza deski w łazience dokładnie myje ręce woli kuchnię turecką od chińskiej mówi przez zęby i niewyraźnie ma długie włosy na plecach przepada za pomidorową cóż, widać dokłanie; nie będziecie dobraną parą, przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta strzelec Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.aster.pl 29.10.04, 15:13 No i strzelce lubią strzelców;) Mój tata, jak się później okazało na 12 pracowników mial 7 strzelców..;) Moja najlepsza przyjaciółka to też strzelec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:45 hej alez to trafne co napisałeś w 80% zgadza się z moim strzelcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł_28 Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: 193.24.24.* 29.10.04, 15:23 jestem strzelcem, 28 lat, nie wierze w horoskopy Ale powiem co usłyszałem o sobie od dziewczyn z którymi byłem: - wielkie serce - wrażliwość - egoista - chodzi własnymi ścieżkami - duża fantazja - niezdecydowany - odkłada decyzje na potem - oszczędny - ma fioła na punkcie seksu (ale z własną kobietą a nie wszystkim co się rusza) - romantyczny pomimo że realista - prawdopodobnie nie do końca wierny - delikatny w życiu, ostry w łózku - śioch i zmarźluch Tak jak mówie to nie moje wypowiedzi bo moje się nie liczą. Zresztą od oceniania nas są inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.icpnet.pl 29.10.04, 16:38 Zbiore wszystkie wypowiedzi w jedną całość, chodzi mi o cechy które ja zauwazyłam u pewnego faceta strzelca: niezdecydowany, egoistyczny, materialista, uwielbia kobiety, lubi jeść, chodzi własnymi ściezkami, ma wielkie serce, ma humorki, jest szczery aż do bólu, nie wierny, śpioh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.ct.com.pl 29.10.04, 15:35 A ja spędziłam ze strzelcem 2 lata i mam zupełnie inne zdanie. Ale może to tylko taka zakała potwierdzająca regułę. Mój strzelec był nieszczery, interesowny, zimny, mało mówił, wcale nie miał wielkiego serca, był okropnym egoistą, czasami potrafił być nawet podły. Z jednym się zgodzę uwielbiał kobiety, chociaz traktował je raczej instrumentalnie, nie był wierny, uwielbiał alkohol, jedzenie no i sport. Odpowiedz Link Zgłoś
mojapoczta7 Re: Facet spod znaku STRZELCA 29.10.04, 15:44 Bardzo mocno kocha, jest wierny, spokojny, oddany, czasem ma humorki i jest wtedy nieznosny ale szbko mu przechodzi :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:58 Bywa lekkomyślny i nieodpowiedzialny, jest egoistą , uwielbia porządek wokół siebie ale nie stara się go utrzymać , nie lubi się przemęczać a praca mogłaby nie istnieć, lubi zabawę i luksus, nie znosi tandety,dba o swój wygląd. Życie spędza na zabawie i tak traktuje wszystko w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:26 inteligentny , powolny,niezdecydowany, mądry, z charakterystycznym poczuciem humoru, mocno kochający :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Facet spod znaku STRZELCA IP: *.chello.pl 04.11.04, 17:19 Cwaniaczek. Troche za duzo wodki pije. Zdarza sie, ze partnerke uderzy. Jak sie nadarzy okazja, to Cie zdradzi z mala, piersiasta blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś