Dodaj do ulubionych

PYTANIE DO WSZYSTKICH PANÓW :-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 23:12
Tak z ciekawości zapytam. Jak uważacie? Podobno idealna kobieta powinna
wyglądać jak lalka Barbie tzn. mieć wąskie biodra i szczupła talię i duży
biust. ja się z tym zgadzam. Śmiać mi się chce kiedy dziewczyny piszą że
okrągła pupka (tzn dupa jak szafa trzydżwiowa) jest sexy i taka
kobieca...kobieta powinna być zgraba tzn tyłek pasować do reszty ciała. i
jeśli kobieta jest szczupła ma mały biust to wielgachny tyłek jakoś tak nie
pasuje...a jak wy myślycie panowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Znawca Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH PANÓW :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 02:09
      Kobieta powinna miec duzy biust.
    • Gość: maad Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH PANÓW :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:19
      No wlasnie - wiekszosc kobiet blednie sadzi, ze idealna kobieta wg. mezczyzn
      musi miec zgrabny tylek, dlugie i szczuple nogi, duze piersi itd.. A to
      wszystko jest nieprawda; no oczywiscie w granicach "przyzwoitosci", ale co to
      za roznica, czy dziewczyna nosi rozmiar 31, 34, 36.. Wazne jest to "cieplo"
      ktore od niej bije.. Przynajmniej ja to tak nazywam.. Sam mam kolezanka, ktora
      ani nie jest jakos specjalnie wysoka, ani nie ma duzych piersi, ani super
      figury, a jakos niegdy nie moze narzekac na brak facetow..:P
      • Gość: Monopolowy Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH PANÓW :-) IP: *.chello.pl 07.11.04, 09:34
        Żeby facet wygłaszał takie głupoty przy zakładaniu postu, to jeszcze rozumiem.
        Jak dla kogoś liczy się wielkość biustu, figura, wzrost itp to jest cholernie
        niedojrzały. Ręce opadają, gdy się widzi takie posty! Jak ktoś szuka kogoś na
        poważnie, to nie powinien zwracać uwagi na takie detale! Liczy się charakter,
        osobowość, to "coś". Celowo nie piszę, jaki "typ" kobiety jeśli chodzi o wygląd
        mi pasuje;)
    • Gość: Rafał Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH PANÓW :-) IP: *.magma / *.magma-net.pl 07.11.04, 13:24
      ...i co z tego że byłaby ładna, jakby miała pusto w głowie???
    • jozek202 Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH PANÓW :-) 09.11.04, 23:53
      Moim zdaniem kobieta powinna byc szczupła ale bez przesady ,wiadomo ze kobieta
      ktora ma nogew jak ja reke to jest ładne mnie to bardziej odpycha w pewnym
      sensie. Biust nie powinna miec ,ani za duzy ,ani za mały ,taki średni. Powinna
      miec wsyzzstko proporcjonalne . Kobieta grupa tez moze byc sexi .Dla nie
      których meżczyzn kobiety chude sa mało pociagajace dla nich a grube kobiety sa
      dla nich bardzo sexi. A ja wole kobiety chude ,ale bez przesady .
    • Gość: ja Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH PANÓW :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 00:08
      Wiec tak popierwsze ten ktopisze ze liczy sie charakter a nie wyglad jest w
      bledzie bo wszystko musi wspolgrac.Owszem charakter jest najwazniejszy ale
      wyglad tez musi byc jak nalezy.Moj ideal 165-175 cm dlugie ciemne najlepiej
      kruczoczarne wlosy tylek szczuply ale niezachudy cycki jedrne niewazne jakiej
      wielkosci no i najwazniejsze oczy i usmiech.W oczach musi cos byc ze jak w nie
      patrzysz to czujesz sie zahipnotyzowany a jak sie usmiechnie to kolana sie
      uginaja.To jest wlasnie to...Barbie i Pamele przezytek i sztuczne cycki blee
      • nadal-jestem Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH PANÓW :-) 10.11.04, 00:16
        Baba musi miec to cos w sobie ............. nie da sie dokladnie opisac ,
        to nie pomiary krawieckie........
        • Gość: Zajac Poziomka Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH PANÓW :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 00:33
          Oczy, oczy, oczy.. potem ciało. Kilogramy rzucaja sie w oczy, fryzura tez ma
          bardzo wazne znaczenie.
    • Gość: precz z preczem Kobieta musi wyglądać, czy facet juz wraca IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.11.04, 01:47
      z fabryki, żeby zupa nie wystygła.
      :-)))
      • zupper Re: Kobieta musi wyglądać, czy facet juz wraca 10.11.04, 08:51
        to coś - kobieta powinna miec to "COŚ" a to "COŚ" dla każdego z facetów jest
        inne..........:-))))))))))))
      • Gość: sol Re: Kobieta musi wyglądać, czy facet juz wraca IP: 81.190.155.* 10.11.04, 10:55
        pomyliłaś się co do bioder w idealnej figueze powinna mieć okrągłe biodra (no
        ale bez przesady ,tak żebybyło ok) Nie tak jak facet ,który nie ma bioder ani
        talii. A co do reszty się zgadza. wiesz czemu tak jest? Facet ma cechy
        atawistyczne czyli takie pierwotne ,nawet sobie niezdjaje z tego sprawy,lubi
        np.duze biusty bo wie ,że kobieta z takim biustem jest wstanie wykarmic jego
        potomstwo,albo np. faceci lubią bzykać się rano ,bo mają najwyzszy poziom
        czegoś tam :P Bo w dawnych czasach jak szli na polowanie bzykali kobiete
        poto,żeby zostawić posobie potomka wrazie gdyby zgineli w czasie polowania. JA
        się nie nabijam pisze poważnie ,oglądałam o tym na discovery :)
    • Gość: pan Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH PANÓW :-) IP: *.smrw.lodz.pl 10.11.04, 10:44
      my nie myślimy
      bzykamy, co nam podleci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka