Gość: krzychu25 IP: *.w.krakow.pl 11.11.04, 11:38 zastanawiamy sie z kumplem jakie piersi wola faceci. ja wole takie C, dosyc duze, jedrne, okraglaste. moj kumpel natomiast preferuje spiczaste, sterczace A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sexoholik Re: cycuszki IP: *.w.krakow.pl 11.11.04, 11:44 od a do z bez znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: cycuszki IP: *.w.krakow.pl 11.11.04, 11:46 IM WIEKSZE TYM LEPSZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowana Re: cycuszki IP: *.w.krakow.pl 11.11.04, 11:54 co tu tyle o tym gadac my kobiety nie gadamy o dlugosci waszych penisow wiec wy darujcie sobie rozwazania o naszych piersiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: cycuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:22 No właśnie gdzie te odpowiedzi facetów? Dziewczyny dajcie się wypowiedzieć panom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:12 gadamy????chyba TY gadasz bo w mojej paczce ani w paczkach znajomych nie gadamy o penisach-chyba ez mowimy jak nam bylo dobrze:) jeszcze nie oszalalysmy aby gadac o dlugosci penisa w koncu TO BEZ ZNACZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: ... 11.11.04, 20:56 Faceci mają inne kryteria - dziewczyny gadają i tym, jaki to jej facet jest czuły i inteligentny, a chopy gadają o cyckach i tyłkach (kobity z resztą o tyłkach facetów też lubią mówić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ssskorpionica Re: cycuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:24 jesteście prymitywni panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: cycuszki 11.11.04, 20:39 mój chłopak lubi dość duże, miseczkę C lub D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik piersi cycuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:30 nie znoszę dużych piersi, moim zdaniem te małe wygladają bardzo kobieco, mają taki wdzięk, są takie seksowne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFI Re: cycuszki IP: *.elpos.net 12.11.04, 14:40 mi sie podobaja najbardziej B sa w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pępek świata Re: cycuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 18:37 Moje cyce siegają mi pępka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: cycuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:19 Takie jędrne B jest the best, idealnie mieści się w dłoni (no chyba ze ktoś ma łopaty), nie bowisa i w ogóle... mniam. Odpowiedz Link Zgłoś