Dodaj do ulubionych

usuwanie błony dziewiczej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 00:20
dziewczyny czy ktoras z was usuwala sobie blone dziewicza ze tak powiem
chirurgicznie czyli u ginekologa a nie podczas stosunku? chcialam sie
dowiedziec czy kazdy ginekolog moze cos takiego zrobic i czy na przyklad
znacie jakiegos lekarza w Łodzi ktory cos takiego robi? I czy za to sie jakos
dodatkowo placi czy cos?? Napiszcie prosze!!
Obserwuj wątek
    • allstarss Re: usuwanie błony dziewiczej 14.11.04, 00:24
      przepraszam ale po co ty chcesz sobie ta błonę chirurgicznie usunąc?
      • Gość: dziewica Re: usuwanie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 00:26
        chetniej usunelabym ja w normalny sposob ale niestety chyba jest jakos dziwnie
        zbudowana i nic z tego nie wychodzi
        • Gość: ivo Re: usuwanie błony dziewiczej IP: 217.153.221.* 14.11.04, 00:29
          zadzwon do swojego ginekologa albo do jakiejs poradni ginekologicznej i po
          prostu zapytaj:o)nikt Cie za to nie zastrzeli;o)
      • Gość: ivo Re: usuwanie błony dziewiczej IP: 217.153.221.* 14.11.04, 00:28
        blone dziewicza mozna usunac albo dokonac rozciecia (jesli jest za twarda(i nie
        da jej przebic lub za bardzo boli;o)), bardzo mocno zarasta wejscie do pochwy,
        lub tez gdy kobieta tak boi sie pierwszego stosunku(dokladniej bolu), ze woli
        ja usunac). niestety nie wiem czy jest za to pobierana oplata, ale strzelam ze
        nie:o)
    • Gość: dziewica Re: usuwanie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:27
      podtrzymuje watek bo chcialabym zeby wpisal sie ktos kto wie cos konkretnego na
      ten temat
      prosze!! to dla mnie bardzo wazne!!
    • Gość: Goska Re: usuwanie błony dziewiczej IP: *.dami.pl 14.11.04, 21:46
      4. Można ją przebić u lekarza

Tak. Gdy próby jej przerwania wielokrotnie się nie powiodły, boisz się krwotoku
      albo bólu, poproś ginekologa, by naciął ci ją chirurgicznie. To nie będzie
      bolało. Unikniesz też krwawienia. Koszt zabiegu, to cena wizyty u ginekologa (w
      ramach NFZ bezpłatnie).

tekst pochodzi z tej strony
      www.samozdrowie.pl/kobiece/abc_kobiecosci/news?inf=480338
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka