Gość: Dziecinka :) IP: *.ksiezyc.pl / 80.51.247.* 14.11.04, 14:27 Cześć... Szukam nowej muzy :) Takiej... dolujacej... do przemyśleń... zadumy... Proszę pomóżcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweeteveli Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum 14.11.04, 15:05 METALLICA-ballady,Maleńczuk z plyty pan Malenczuk, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: 81.190.172.* 14.11.04, 15:25 o.n.a. - "niekochana",zawsze jak mam doła to jej słucham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maad Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 15:39 Alice In Chains - Jar Of Flies.. mozna sie poplakac..;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na_rozdrozu Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.gw-rozdroze.lama.net.pl 14.11.04, 15:40 eva cassidy coldplay (klasycznie na dola ;) david gray (cudowne 'sail away') + pojedyncze, zazwyczaj smetne, kawalki roznych wykonawcow np. 'iris' googoodolls (ile ja sie przy tym naryczalam :) skunk anansie 'hedonism', 'youll follow me down', 'only you' dla kontrastu gabrielle i 'rise' sheryl crow np. 'are you strong enough' kasia groniec i 'amsterdam', 'sztuczny miod' i 'wariatka tanczy' duuuuzo tego mam ale wychodzi na to ze w wiekszosci to kawalki o niewesolych relacjach damsko- meskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum 14.11.04, 16:29 stone temple pilots"creep" chociazby ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.pai.net.pl 14.11.04, 16:54 Ja jak mam *zly humor* to slucham "muzy" ktora mnie z niego wyciagnie, a nie takiej, ktora mnie dodatkowo zdoluje. No ale coz, widac u kobiet to inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś tam Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 14.11.04, 21:30 Sonic Youth, Dead Can Dance, Travic, Coldplay, Diana Krall, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: 82.160.53.* 15.11.04, 11:19 Kasia Kowalska Samotna w wielkim mieście zaręczam że z depresji przy niej niewyjdziesz więc słuchaj na własną odpowiedzialność.Ja ze swojej strony polecam na doły jakąś weselszą muzyczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh LADY PANK IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:49 cóż moze taką na przemyslenia, LAdy Pank "na co komu dzis" frag[...]trzeba zawsze zyc biegnącą chwilą. na co komu dzis wczorajszy dzien[..] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na.. Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: 194.63.132.* 15.11.04, 01:43 massive attack, amon tobin, tricky, everything but the girl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuśka Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:21 No name - w strugach deszczu zajebisty kawałek normalnie musosz tego posłuchać!! Odpowiedz Link Zgłoś
rezzz Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum 15.11.04, 10:27 paktofonika - rob co chcesz... mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/600,utwor,2153.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:12 Zdecydowanie Incubus ( zwlaszcza "Morning view" i " A crow left of the murder") i oczywiście Nirvana, czasem Red Hoci i Noir Desir :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.238.98.124.adsl.inetia.pl 15.11.04, 18:09 jak mam ochote poplakac to puszczam sobie muze z dirty dancing, ale lepiej sie wyladowac przy czyms ciezkim np. cradle of filth albo cos jak to, dobre jest tez paradaise lost:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:16 Dla mnie najleprze kawałki to: Norah Johns "come away with me", o.n.a. "niekochana", Grammatik&Fenomen "kazdy ma chwile", Patrick Swayze(czy jak go sie tam pisze) "She's like the wind", Britney Spirse "Everytime", I ra "Jak to dobrze, ze..." i wiele wiele innych......echhhh piekne sa....miłego sluchania:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashanti Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:21 polecam 2 kawalki EMINEMA: "The way i am " oraz "Stan" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:38 zawsze i wszędzie Ambientu 205.188.234.35:8008/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quorthon Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:13 Zawsze NEUROSIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.chem.kent.edu 16.11.04, 00:51 sciezka dzwiekowa "City of Angels" U2 (One, Staring in the sun, Stay(Faraway, so close) Coldplay Creed (Six Feet...nie pamietam calego tytulu) Nirvana Alicia Keys Keith Sweat(ostatnio odkryty, ale nie do konca sprawdzony) Skunk Anansie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED_V Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.mega.com.pl 16.11.04, 11:06 Dołującej muza...taka skłaniająca do refleksji...?Odpowiedz jest tylko jedna GOTHIC METAL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citizen Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.provider.pl / *.provider.pl 16.11.04, 15:25 polecam rocka progresywnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 16.11.04, 15:41 WASP- KILL YOUR PRETTY FACE Z PŁTY KILL FUCK DIE- TO NA WYLADOWANIE WSCIEKLOŚCI, A DO POPŁAKANIA WASP- THE CRIMSON IDOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoRStR Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:08 TYPE O NEGATIVE CHYBA NAJBARDZIEJ DOŁUJĄCA KAPELA A DO TEGO SWIETNA/I WIEKSZOSC KAPEL GRAJĄCYCH GOTYK / Odpowiedz Link Zgłoś
ghalib DOŁUJĄCA MUZA 17.11.04, 00:04 Polecam coś zimnego, bardziej chłodnego - COLDPLAY, Nie wiem jak ich następne płyty (pewnie też rewelacyjne) ale "Parachutes" możesz brać w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rdza Re: DOŁUJĄCA MUZA IP: *.238.77.199.adsl.inetia.pl 24.11.04, 23:46 powiem wam co jest naprawde najlepsze Righteous Brothers - Unchained Melody to z filmu Uwierz w ducha muzyka z Dirty Dancing Disney - Beauty & The Beast (Celion Dion) Box Car Racer There is Goo Goo Dolls Iris Mariah Carey & Whitney Houston When You Believe millen collin the ballad to tak dla przykładu prosze napiszcie czy się spodobały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonnieq Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.stnet.pl 30.11.04, 01:18 Bonnie Tyler i Kareen Antonn - Si demain Westlife - Mandy ATB - Ecstasy Doniu - Przestrzeń Borixon - Dla EM Jay-Z & Beyonce - Bonnie & Clyde Maroon 5 - This Love Fugees - Stand By Me Celine Dion - I'm Your Lady Nagły Atak Spawacza - Aleja Nr 6 Grób Nr 4 -- Przy tych posienkach naprawde mozna sobie zdac sprawe z wielu rzeczy.. :( PS. Ostatnio w ciezkich chwilach pomogla mi stara ale jara "Ti Amo" Umberto Tozzi . Prosze sie nie smiac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonnieq Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.stnet.pl 30.11.04, 01:20 a i jeszcze "Fable" Roberta Milesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cola Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.krapkowice.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 03:17 Ja mam często doła i wtedy słucham kawałków "EVANESCENCE" ale osobiscie nie polecam bo dołuje jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnmalkovitch Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.toya.net.pl 30.11.04, 10:30 posłuchaj sobie Porcupine Tree... "I'll leave now, this can't continue, But I forget witch door I came trough And I know that the lift can be pinfully slow So I think I'll leave by the window" Jwśli szukasz towarzysza niedoli, to autor tych słów napisał więcej podobnych tekstów na płytę pt. "Stupid Dream" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byczek Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.elcon.pl / 62.233.150.* 30.11.04, 11:11 żeby się nie zanudzić proponuje radyjko : Soma FM ctrl+l w winampie 64.236.34.196:80/stream/1018 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: DOŁUJĄCA MUZA - czego słuchacie mając zły hum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:23 Alicia Keys Keith Sweat Aaliyah-zwłaszcza "Miss You" mozna sie poryczec:( Odpowiedz Link Zgłoś