Dodaj do ulubionych

Logest, a ból piersi

IP: 82.160.53.* 24.11.04, 14:38
Od jakiś 3 miesiecy biorę logest i od niedawna bolą mnie piersi są nabrzmiałe
i strasznie drażliwe, czy którejś z Was to się zdarzyło? Nie wiem czy to ma
związek z tymi tabletkami?
Obserwuj wątek
    • Gość: olcia_21 Re: Logest, a ból piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:22
      Ja biore Logest od ok.6 m-cy przez ten czas nie zauważyłam u siebie zadnych
      negatywnych zmian a wrecz przeciwnie, ale reakcja na tabletki to zawsze
      indywidualna sprawa i zalezy od danego organizmu,pozdrawiam
      • Gość: gabi Re: Logest, a ból piersi IP: *.aporia / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:05
        ja biore logest juz od ok 2 lat, wczesniej bralam Cerazette, nastepnie Logest,
        pozniej Diane-35 (z powodu za wysokiego testosteronu), obecnie na wlasne
        zyczenie wrocilam do Logestu bo sie po nim najlepiej czulam, co do bolu piersi
        to mialam takie objawy ale na samym poczatku przyjmowania Logestu, po jakims
        czasie minely <chyba po 4 miesiacach jednak pewna nie jestem>; nic sie nie
        martw, bol minie i bedziesz sie czula fantastycznie
        • olka222 Re: Logest, a ból piersi 27.11.04, 16:40
          Ja biore logest od dwóch miesięcy i na początku też miałam podobne objawy, ale
          już jest wszystko w porządku. Mam nadzieje, ze Tobie też będą dobrze służyć.
    • Gość: madzia Re: Logest, a ból piersi IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 12:57
      hej:) Ja tez biore juz 3 miesiac i ból piersi sie utrzymuje- czasami jak ktoś
      przez przypadek mnie trąci to nóz się w kieszeni otwiera... nic się nie martw z
      tego co wiem to przechodzi:) pozdrówka
      • Gość: Malina Re: Logest, a ból piersi IP: 82.160.53.* 25.11.04, 13:53
        dziekuje bardzo uspokoiłyście mnie.A mam pyt do Madzi czy ten ból u Ciebie
        wystepuje stale czy czasem przechodzi bo u Mnie to takie Falowe czasem boli
        czase nie
        • Gość: Iwona Re: Logest, a ból piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:47
          Ja musiałam przestac brac logest własnie ze względu na ból piersi. Trafiłam
          przez to nawet do poradni chorób piersi. Bolały mnie strasznie, nawet bielizna
          mi przeszkadzała. Okazało się,że jeżeli ma sie jakieś zwyrodnienia ( bolą przed
          miesiączką ) tabletki potęguja ból. Ja musiałam odstawić teraz łykam mastodynon
          i piersi wracaja do normy czuję się zdecydowanie lepiej, nie jestem taka ospała
          i nie jem tyle. Pogadaj ze swoim lekarzem i porządnie zbadaj piersi.
          • Gość: Malina Re: Logest, a ból piersi IP: 82.160.53.* 26.11.04, 10:15
            Serdecznie dziekuj za rade przed okresem zawsze mnie bolały ale myślałam ze tak
            musi być.Napewno sie przebadam dziekuje
    • Gość: tia Re: Logest, a ból piersi IP: 195.28.179.* 27.11.04, 12:39
      Czesc, ja juz wielokrotnie pisalam o Logescie, narzekajac na niego. Mnie tez
      bolaly na pocztku piersi, nie mowiac o innych objawach takich jak na przyklad
      suchosc pochwy, bol glowy itp. Ale najgorsze jest to, ze teraz jestem w trakcie
      piatego opakowania i wiecie co??? UTYLAM 4 kg! Kurde, nie ma co, trzeba
      zmienic te tabsy, one naprawde nie sa najlepsze!!

Poczytaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=16515574&a=16515574
      • Gość: Ann Re: Logest, a ból piersi IP: *.37.248.112.adsl.snet.net 27.11.04, 13:15
        Ja tez uwazam, ze Logest to nie najlepsze tabletki. Bralam je przez 2 lata.
        Teraz waze 8 kg wiecej co nigdy sie nie zdarzalo. Czesto tez mialam takie
        humorki, ze nikt nie mogl ze mna wytrzymac. Postanowilam z nich zrezygnowac.
        Teraz kiedy ich nie biore czuje sie znacznie lepiej :)
        • Gość: lisa17 Re: Logest, a ból piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:49
          wszystko jest sprawą indywidualną i roznie jest u roznych kobiet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka