Gość: Malina IP: 82.160.53.* 24.11.04, 14:38 Od jakiś 3 miesiecy biorę logest i od niedawna bolą mnie piersi są nabrzmiałe i strasznie drażliwe, czy którejś z Was to się zdarzyło? Nie wiem czy to ma związek z tymi tabletkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olcia_21 Re: Logest, a ból piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:22 Ja biore Logest od ok.6 m-cy przez ten czas nie zauważyłam u siebie zadnych negatywnych zmian a wrecz przeciwnie, ale reakcja na tabletki to zawsze indywidualna sprawa i zalezy od danego organizmu,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Logest, a ból piersi IP: *.aporia / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:05 ja biore logest juz od ok 2 lat, wczesniej bralam Cerazette, nastepnie Logest, pozniej Diane-35 (z powodu za wysokiego testosteronu), obecnie na wlasne zyczenie wrocilam do Logestu bo sie po nim najlepiej czulam, co do bolu piersi to mialam takie objawy ale na samym poczatku przyjmowania Logestu, po jakims czasie minely <chyba po 4 miesiacach jednak pewna nie jestem>; nic sie nie martw, bol minie i bedziesz sie czula fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
olka222 Re: Logest, a ból piersi 27.11.04, 16:40 Ja biore logest od dwóch miesięcy i na początku też miałam podobne objawy, ale już jest wszystko w porządku. Mam nadzieje, ze Tobie też będą dobrze służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Logest, a ból piersi IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 12:57 hej:) Ja tez biore juz 3 miesiac i ból piersi sie utrzymuje- czasami jak ktoś przez przypadek mnie trąci to nóz się w kieszeni otwiera... nic się nie martw z tego co wiem to przechodzi:) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Logest, a ból piersi IP: 82.160.53.* 25.11.04, 13:53 dziekuje bardzo uspokoiłyście mnie.A mam pyt do Madzi czy ten ból u Ciebie wystepuje stale czy czasem przechodzi bo u Mnie to takie Falowe czasem boli czase nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Logest, a ból piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:47 Ja musiałam przestac brac logest własnie ze względu na ból piersi. Trafiłam przez to nawet do poradni chorób piersi. Bolały mnie strasznie, nawet bielizna mi przeszkadzała. Okazało się,że jeżeli ma sie jakieś zwyrodnienia ( bolą przed miesiączką ) tabletki potęguja ból. Ja musiałam odstawić teraz łykam mastodynon i piersi wracaja do normy czuję się zdecydowanie lepiej, nie jestem taka ospała i nie jem tyle. Pogadaj ze swoim lekarzem i porządnie zbadaj piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Logest, a ból piersi IP: 82.160.53.* 26.11.04, 10:15 Serdecznie dziekuj za rade przed okresem zawsze mnie bolały ale myślałam ze tak musi być.Napewno sie przebadam dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Logest, a ból piersi IP: 195.28.179.* 27.11.04, 12:39 Czesc, ja juz wielokrotnie pisalam o Logescie, narzekajac na niego. Mnie tez bolaly na pocztku piersi, nie mowiac o innych objawach takich jak na przyklad suchosc pochwy, bol glowy itp. Ale najgorsze jest to, ze teraz jestem w trakcie piatego opakowania i wiecie co??? UTYLAM 4 kg! Kurde, nie ma co, trzeba zmienic te tabsy, one naprawde nie sa najlepsze!! Poczytaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=16515574&a=16515574 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Logest, a ból piersi IP: *.37.248.112.adsl.snet.net 27.11.04, 13:15 Ja tez uwazam, ze Logest to nie najlepsze tabletki. Bralam je przez 2 lata. Teraz waze 8 kg wiecej co nigdy sie nie zdarzalo. Czesto tez mialam takie humorki, ze nikt nie mogl ze mna wytrzymac. Postanowilam z nich zrezygnowac. Teraz kiedy ich nie biore czuje sie znacznie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa17 Re: Logest, a ból piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:49 wszystko jest sprawą indywidualną i roznie jest u roznych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś