Dodaj do ulubionych

on za szybko kończy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:00
Mam faceta 28-letniego. Uprawiamy seks średnio raz w tygodniu.A wygląda to
tak:rozbieramy się, całujemy raz, on kładzie się na mnie,ociera się , a kiedy
jest gotowy(10 sek.), wchodzi we mnie, robi z pięć ruchów i ma wytrysk. Co
prawda doprowadza mnie potem języczkiem, ale i tak nie jestem w pełni
zaspokojona. Co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: zając_p Re: on za szybko kończy IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 03.12.04, 00:07
      weź sobie jeszcze 18-letniego, a jak będzie mało, to 38-letniego
      i ten dopiero będzie dobry
      mówię Ci, im starszy tym lepszy
    • Gość: BangYaHeadForSatan Re: on za szybko kończy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 01:00
      Nabądź drogą kupna wielkiego przyjaciela niezaspokojonych kobiet - mam na myśli
      olbrzymi wibrator na 330 voltów - przymocuj go porządnie do którejś ze ścian na
      8 kołków 10 mm., zapewnij stosowne uziemienie, następnie przymocuj się paskami
      do tej samej ściany w celu zniwelowania zagrożenia odrzutu od sprzętu na
      przeciwległą ścianę, następnie wysmaruj się nawilżającym żelem, umieść
      Megaczłona w pochwie i naciśnij guzik...
    • piotrusia84 Re: on za szybko kończy 04.12.04, 16:24
      zmien faceta!! (to nie zart!)
      • Gość: Asia Re: on za szybko kończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:32
        a Ty kolezanko sama nie możesz go dłuuugggooo popieścić po całym ciele?!niech
        facet widzi,że się starasz,że pociąga Cie jego ciało,może będzie chciał się
        odwiedzyć?nasępnie przejdz do miłości francuskiej i może nawet niech to trwa 5
        sek.po czym facet będzie miał wytrysk,ale przecież po pół godzinie możecie
        zacząć próbować kochać się zwyczajnie i tym razem powinno to trwać
        dłużej...wiesz co ja zauważyłam,że często jeśli kobieta nie przejmnie pałeczki
        w łóżku to facet będzie tak tańczył jak mu zagrają,a nawet jeśli partnerka się
        wogole nie stara to szuka sobie jakieś na boku...sorry ale dla mnie to też
        Twoja wina(może nawet większa),że Wasze sprawy łóżkowe tak wyglądają:(może czas
        na zmiany,a zacznij od siebie...
        • Gość: Asia Re: on za szybko kończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:38
          poza tym robicie to zdecydowanie za rzadko...gdybyście np.postarali się to
          robić częściej nie wierze,że facet tak szybko by dochodził...a no i może
          zaserwuj mu odrobinke jakiegos alkoholu czy cuś;)a może tez spróbuj takiej
          sztuczki,że jak już Twój chłopak będzie dochodził,to chwyć jego członka u
          nasady palcem wskazującym i kciukiem-to podobno przedłuża stosunek,ale u nas
          się to nie sprawdza hehe za to mój mężczyzna dzięki temu ma fantastyczne
          orgazmy:)
    • Gość: Kasia Re: on za szybko kończy IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.12.04, 23:33
      Myślę że niezdrowo Cię obwiniać, choć wiadomo lepsza kobieta aktywna, ale co to
      za facet który poświęca Ci kilka minut i to tylko na konkrety. Czy od zawsze
      tak było? Dziwię się ze nie odczuwasz bólu i nie protestujesz mimo że zapewne
      nie jestes gotowa. Rozumiem,że jeśli ludzie bardzo dobrze sie znają i sa dla
      siebie pociągający mogą sobie pozwolić za obopólną chęcią na szybki numerek,
      ale jeśli naprawdę im na sobie zalezy zamieniają brak gry wstępnej na grę
      końcową. Może to jest dla niego tylko forma egoistycznego odprężenia po
      stresującym dniu; byle szybko i spać. Pogadaj z nim o tym, jeśli nic sie nie
      zmieni to daj sobie spokój. Gwarantuję Ci że istnieją ciekawsze przypadki.
    • ania2113 Re: on za szybko kończy 05.12.04, 21:51
      Jak Twój "Szybki Bill" będzie czuł, że już się zbliża ku końcowi, to
      przerwijcie sobie na chwile, poleżcie, popieście się, a po kilku sekundach
      znowu, to przedłuży Wasz stosunek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka