Gość: sunny IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 21:34 Czy któraś z Was brała/bierze te tabletki? Macie jakieś skutki uboczne? A przede wszystkim czy Wasze libido uległo zmianie? Z góry dziękuje za wszystkie opinie dotyczące tych tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kinia Re: Micrognynon 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:54 Biorę je od jakiegoś roku, wczesniej przez 3 lata brałam Harmonet. Zmieniłam tylko ze względu na cene. Nie mam żadnych skutków ubocznych, generalnie jestem zadowolona. Jesli chodzi o libido to jest ok. Myślę że u mnie nie jest ono uzaleznione od tabletek ale od dnia. Choć czasem moj mezczyzna potrafi mnie tak zrelaksowac, że nawet po ciężkim dniu moje libido osiaga szczyty. Tak wiec krotko mowiąc POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: Micrognynon 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:43 JA biore od trzech lat i nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych.Poczatkowo mialam mdlosci i wielki apetyt ale teraz to sie ustabilizowało. NAwet wiecej- schudlam :) Ale slyszalam od znajomej farmaceutki ze to najgorsze i najtansze dostepne pigulki. POdobno sa przestarzale. NAjwazniejsze ze dzialaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebusia fam fatal Re: Micrognynon 21 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:17 tabletki ok. rosnie apetyt, to raczej norma. ale ja np po nich schudlam 15 kg. libido ok. co do ceny - do przyjecia. co do tego ze sa przestarzale - wiekszosc lekarzy tak mowi, bo maja podpisane kontrakty z firmami, kt maja pigulki za 40 pln np i zeby Cie zniechecic do tanich tabletek. mimo tego, ze faktycznie na rynku sa juz dosc dlugo to moze byc na plus, bo to oznacza, ze sa tym lepsze niz jakies Nowosci.. Ty i Twoj partner/Twoi partnerzy :) mozecie 'spac' spokojnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Micrognynon 21 IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 10:59 ok dzięki, od dzisiaj mam zamiar stosować te tabletki i mam nadzieje że u mnie też wszystko będzie ok ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś