Dodaj do ulubionych

Micrognynon 21

IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 21:34
Czy któraś z Was brała/bierze te tabletki? Macie jakieś skutki uboczne? A
przede wszystkim czy Wasze libido uległo zmianie? Z góry dziękuje za
wszystkie opinie dotyczące tych tabletek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinia Re: Micrognynon 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:54
      Biorę je od jakiegoś roku, wczesniej przez 3 lata brałam Harmonet. Zmieniłam
      tylko ze względu na cene. Nie mam żadnych skutków ubocznych, generalnie jestem
      zadowolona. Jesli chodzi o libido to jest ok. Myślę że u mnie nie jest ono
      uzaleznione od tabletek ale od dnia. Choć czasem moj mezczyzna potrafi mnie tak
      zrelaksowac, że nawet po ciężkim dniu moje libido osiaga szczyty. Tak wiec
      krotko mowiąc POLECAM
      • Gość: karolcia Re: Micrognynon 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:43
        JA biore od trzech lat i nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych.Poczatkowo
        mialam mdlosci i wielki apetyt ale teraz to sie ustabilizowało. NAwet wiecej-
        schudlam :) Ale slyszalam od znajomej farmaceutki ze to najgorsze i najtansze
        dostepne pigulki. POdobno sa przestarzale. NAjwazniejsze ze dzialaja :)))
    • Gość: ebusia fam fatal Re: Micrognynon 21 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:17
      tabletki ok. rosnie apetyt, to raczej norma. ale ja np po nich schudlam 15 kg.
      libido ok. co do ceny - do przyjecia. co do tego ze sa przestarzale - wiekszosc
      lekarzy tak mowi, bo maja podpisane kontrakty z firmami, kt maja pigulki za 40
      pln np i zeby Cie zniechecic do tanich tabletek. mimo tego, ze faktycznie na
      rynku sa juz dosc dlugo to moze byc na plus, bo to oznacza, ze sa tym lepsze
      niz jakies Nowosci.. Ty i Twoj partner/Twoi partnerzy :) mozecie 'spac'
      spokojnie:D
      • Gość: sunny Re: Micrognynon 21 IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 10:59
        ok dzięki, od dzisiaj mam zamiar stosować te tabletki i mam nadzieje że u mnie
        też wszystko będzie ok ;) Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka