Dodaj do ulubionych

NIEŚMIAŁY CHŁOPAK....:/

IP: *.fhi.pl / *.fhi.pl 19.12.04, 21:40
To dopiero jest wyzwanie!
Patrzy się, daje delikatne sygnały, ale wstydzi się, żeby podejść, zacząć
jakąś rozmowę...echh... Jak ośmielić takiego delikwenta ?

Może ja powinnam jakoś zadziałać ?

Tylko też nie chcę wyjśc na idiotkę, kiedy on
ani meeee
ani beeee

Więc, chłopcy, jak Was poderwać ? ;-)

Obserwuj wątek
    • Gość: szczęśliwy Re: NIEŚMIAŁY CHŁOPAK....:/ IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 19.12.04, 21:46
      Postaw ze 2 piwka albo 0,5 l.Powinien mu się język rozwiązać.Jak nie poskutkuje
      to może Ty podejdź do niego.Po co robić problemy.Bądź odważna i bierz się za
      niego.Szkoda czasu na myślenie.Działaj!!
    • Gość: przystojniak Re: NIEŚMIAŁY CHŁOPAK....:/ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 19.12.04, 22:04
      jest to bardzo proste. Podejdz pierwsza do niego, zapytaj sie o papierosa jak
      widzisz ze pali czy o ogien. Jezeli widzisz ze on na ciebie zerka i ty na niego
      tez to trafilas w dziesiatke. Mialem to wiele razy a nawet wczoraj w pubie i
      dalem plame i nie podszedlem pierwszy i wcale nie mialem nic do powiedzenia
      wrecz przeciwnie uwielbiam rozmawiac z kobietami co ich boli jak sie czuja o
      czym mysla ,ach... czasami mozna dowiedziec sie duzo o kobietach. Ciekawe, gdy
      bylem w USA tam kobiety wiedza czego chca i same podchodza nie mowie tylko o
      seksie tylko poprostu one chca tak samo pobawic sie w milym otoczeniu jak i faceci.
      Powodzenia w podrywaniu.
      • Gość: daga Re: NIEŚMIAŁY CHŁOPAK....:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:24
        ja sama jestem nieśmiała i jak mam podejść do jakiegoś faceta to na samoą myśl
        o tym zalewam sie potem i uciekam:P.......NIESTETY
    • osiolek113 Dama w potrzebie? 20.12.04, 17:16
      Sposób stary jak świat:
      Jeśli Ci zależy, to pomyśl kreatywnie i zaaranżuj jakąś sytuację w której
      "przypadkiem" potrzebujesz pomocy w jakiejś drobnostce a tylko on jest pod ręką.
      W ten sposób załatwisz za niego kwestię "jak zacząć rozmowę", jeśli mu się
      podobasz to jeszcze parę uśmiechów, miłe podziękowanie za pomoc i sam już się
      domyśli co robić dalej;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka