gotlama 07.03.06, 18:12 "Obchodzimy ku chwale ojczyzny, jeden dzień kobiet, cały rok mężczyzny'' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom.machine Re: no to do jutra ;) 07.03.06, 18:13 może miałabyś rację ale my jakoś goździków nie dostajemy Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: no to do jutra ;) 07.03.06, 18:17 Bo ponad 300 gożdzików to straszny wydatek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Proponujesz parytety ? ;-) w tej kwestii ;-) 07.03.06, 18:19 Ależ skąd - ja nie wiem, jak jutro się nie dać obślinić, a ty mi chcesz na pół roku takie coś zapewniać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Z innej beczki 07.03.06, 18:29 A tak poza tą otoczką wojny płci witam cię Gotlamo bo dawno nie wpadałaś do tego kotła. A działo się wiele. Mieliśmy tutaj prawdziwe porachunki klik forumowych. Walka była ostra. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: Z innej beczki 07.03.06, 18:49 Nie wiadomo. Wszystko się pogmatwało. Ale coś mi się zdaje, że wiem, kto kogo. Evita robi okłady z kociej skórki, więc odpowiedź nasuwa się sama:). Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Z innej beczki 07.03.06, 19:50 tom.machine napisał: > Nie wiadomo. Wszystko się pogmatwało. Ale coś mi się zdaje, że wiem, kto kogo. > Evita robi okłady z kociej skórki, więc odpowiedź nasuwa się sama:). :)))) A to tylko przez te moje biedne korzonki co mnie zlapaly na spotkaniu miedzykontynentalnym KLIKI na Twojej Tomku krze. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: no to do jutra ;) 07.03.06, 19:53 Życzyłbym Wam wszystkiego najlepszego, ale nie uznaję tego święta, więc nie życzę. Żeby to chociaż był dzień wolny jak w Rosji, to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś