Dodaj do ulubionych

ORGAZM ŁECHTACZKOWY-TYLKO TAKI?

IP: *.icpnet.pl 29.12.04, 18:32
No właśnie jak to jest tak naprawde z tym orgazmem łechtaczkowym i pochwowym.
Ja z doświadczenia poznałam tylko ten pierwszy. Uwielbiam kochać sie z moim
chłopakiem i on już wie że żebym miała orgazm to musi się zająć moją
łechtaczką. No ale co z orgazmem pochwowym....mi tak trudno go osiągnąć.
Próbujemy z chłopakiem różnych pozycji itp ale niestety to nie przynosi
efektów. Dodam że współżyjemy tak od kilku miesięcy, dość często. Czy ja mam
szanse doznać orgazmu pochwowego?
Obserwuj wątek
    • Gość: patusia Re: ORGAZM ŁECHTACZKOWY-TYLKO TAKI? IP: *.intergeo.pl / 80.51.253.* 29.12.04, 23:04
      to zalezy ile masz lat-moze jeszcze jestes za mloda? :P
    • Gość: lila Re: ORGAZM ŁECHTACZKOWY-TYLKO TAKI? IP: *.chello.pl 29.12.04, 23:50
      ja mam taki sam problem.
      mam tylko orgazm lechtaczkowy, marze o pochwowym - takim, ktory bym miala w
      trakcie stosunku a nie tylko podczas pobudzania lechtaczki palcem badz jezykiem.
      mam 25 lat, wspolzyje od 6 lat, mialam 5 partnerow i z nikim nigdy sie nie
      udalo:(
      • Gość: Marta Re: ORGAZM ŁECHTACZKOWY-TYLKO TAKI? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 10:26
        tez mam tak samo ;-) z tym ze podczas stosunku tez mam orgazm ale lechtaczkowy
        bo np w pozycji na jezdzca ociera sie lechtaczzka..
        i nie sadze aby problem polegal na tym ze ktos jest za mlody ja mam 23 lata
    • Gość: mm Re: ORGAZM ŁECHTACZKOWY-TYLKO TAKI? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 11:17
      napewno masz szanse tylko nie stawaj z tego powodu na głowie a przyjdzie sam:-))
      • Gość: xxx Re: ORGAZM ŁECHTACZKOWY-TYLKO TAKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 12:40
        sprobuj tak, poloz sie na plecach podkul nogi, albo zarzuc mu je na szyje....

probowalem tak ze swoja kobieta... czasami wystarczaly 3 pchniecia i juz byla...

pzdr
        xxx
        • Gość: ciekawa Re: ORGAZM ŁECHTACZKOWY-TYLKO TAKI? IP: *.icpnet.pl 30.12.04, 14:23
          Tego też już próbowałam ;-) i nc niestety...ale może macie racje, podejde do
          tego na luzie i może samo w końcu przyjdzie, a co do mojego wieku to mam 18
          lat...Wiem,wiem może troche mało ale przynajmniej jeszcze tyyyle przede mną :)
          Dam znać jak poznam co to orgazm pochwowy ;-)) pozdrawiam
          • Gość: Emi Re: ORGAZM ŁECHTACZKOWY-TYLKO TAKI? IP: *.olsztyn.mm.pl 31.12.04, 01:46
            ...zazdroszcze wam nawet tego łechtaczkowego...swoj pierwszy raz mialam ok 6
            miesiecy temu...bardzo kocham swojego chłopaka i pocieszam go gdy sie bardzo
            przejmuje tym ze nie moze mnie doprowadzic do orgazmu..wiem ze to moze przyjsc
            z czasem...albo w ogole, ze trzeba czuc calkowity komfort psychiczny..jednym
            zdaniem sklada sie na to wiele czynnikow. Czasami odczuwam ogromna przyjemnosc
            podczas seksu...i pettingu..a czasami praktycznie w ogole:( ...jestem
            cierpliwa :) mam nadzieje ze kiedys dowiem sie co to znaczy miec orgazm (z moim
            obecnym chlopakiem:)), jak narazie bardziej zalezy mi na jego czułosci i
            bliskosci..
    • ladyinred2 Re: ORGAZM ŁECHTACZKOWY-TYLKO TAKI? 03.01.05, 16:56
      mam 22 lata, wspolzyje od 4 i dopiero dwa miesiace temu doznalam orgazmu
      pochwowego. Moj narzeczony wyczul sprawe i juz wie, w jaki sposob ma postepowac
      bym osiagnela szczyt szczytow :). Nie przejmuj sie, wszystko przed Tobą, ja
      przez te wszystkie latka mialam same orgazmy lechtaczkowe, ale tez i nie
      zawsze. Teraz coraz czesciej mam pochwowe wlacznie z lechtackzowymi. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka