Gość: Biedroneczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:38 Bardzo kocham swojego chłopaka, ale ostatnio czuje że mi czegoś brakuje i on mi tego nie da. Mam uczucie wielkiej pustki. Co z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila trudna sprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:54 Myślę, że powinnaś się zastanowić najpierw czego dokładnie Ci brakuje, a jeżeli sama nie wiesz to na pewno są to zwykłe, dręczące człowieka obawy o przyszłość, o to czy to właściwy facet. Jeżeli nie potrafisz nazwać tego czego Ci brakuje to chyba szukasz dziury w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedroneczka Re: trudna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:02 wszyscy mi mówią że szukam dziury w całym, a ja nie chciałam w to uwierzyć, ale coś mi się zdaje że potrzebowałam żeby mi to ktoś obcy powiedział i pomogło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek84 Re: trudna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:47 też tak sądzę... wszyscy czegoś szuakmy...czegoś chcemy! ale jeśli nie umiemy tego sprecyzować... to cóż... hmmm... szuaksz dziurki w całym! Odpowiedz Link Zgłoś