Dodaj do ulubionych

Zrobić dziewczynie minetę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:49
Słyszałem że od robienia minety wyskakują jakieś "pypcie/syfki" na języku w
związku z naruszeniem flory bakteryjnej w jamie ustnej...Mam teraz pewne
opory ze zrobieniem dobrze swojej dziewczynie,a jak mi to też wyskoczy? Czy
każda dzeiwczyna musi być zaspokajana w ten sposób? Czy istneije sex bez
tego rodzaju zabawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: szczęśliwy-inaczej Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 13.01.05, 20:36
      Gość portalu: Arek napisał(a):

> Słyszałem że od robienia minety wyskakują jakieś "pypcie/syfki" na języku w
      > związku z naruszeniem flory bakteryjnej w jamie ustnej...
      Czym się martwisz.Doskonale będą pasowały do Twoje syfiatej twarzy.Będzie
      niezła kompozycja...( zadbaj o higiene,problemów nie będzie )

>Mam teraz pewne
      > opory ze zrobieniem dobrze swojej dziewczynie,a jak mi to też wyskoczy?
      Ty potrafisz w ogóle zrobić dobrze kobiecie??

>Czy
      > każda dzeiwczyna musi być zaspokajana w ten sposób? Czy istneije sex bez
      > tego rodzaju zabawy?
      Może spytaj się swojej dziewczyny "geniuszu".Nie będzie łatwiej??

• Gość: Mia Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.ca.astound.net 13.01.05, 20:48
        Dla nas to jest straszna przyjemnosc. Ja np nigdy nie bede do konca zaspokojona
        bez tego. Wiesz bardzo niewiele kobiet ma ten luksus zeby przezyc orgazm
        podczas samego seksu, musimy byc dodatkowo pobudzone. Porozmawiaj ze swoja
        dziewczyna. Ale mojemu chlopakowi jakos nigdy nic nie wyszlo.
        • Gość: szczęśliwy-inaczej Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 13.01.05, 20:53
          Gość portalu: Mia napisał(a):
          > Dla nas to jest straszna przyjemnosc. Ja np nigdy nie bede do konca
          zaspokojona
          >
          > bez tego. Wiesz bardzo niewiele kobiet ma ten luksus zeby przezyc orgazm
          > podczas samego seksu, musimy byc dodatkowo pobudzone.

współczuję Ci.....

>Ale mojemu chlopakowi jakos nigdy nic nie wyszlo

....chłopakowi również.

• Gość: Mia Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.ca.astound.net 13.01.05, 20:56
            A to dlaczego ?
            • Gość: szczęśliwy-inaczej Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 13.01.05, 21:07

> A to dlaczego ?

Teraz nie wiem co Ci odpowiedzieć.Chyba że wcześniejsza Mia to nie Ty:)
              • Gość: Mia Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.ca.astound.net 13.01.05, 21:15
                Nie rozumiem dlaczego nam wspolczujesz. Sam seks jest przyjemny ale mi nie
                wystarcza zeby dojsc do konca. To ze chlopak potrafi zaspokajac mnie w inny
                spokoj to powinien byc powod do zmartwien ? Nie przeszkadza to ani jemu ani
                mnie wiec ie widze tu powodow do wspolczucia.
                • Gość: szczęśliwy-inaczej Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 13.01.05, 21:21

> Nie rozumiem dlaczego nam wspolczujesz. Sam seks jest przyjemny ale mi nie
                  > wystarcza zeby dojsc do konca.
                  Może trwa zbyt krótko??

To ze chlopak potrafi zaspokajac mnie w inny
                  > spokoj to powinien byc powod do zmartwien ? Nie przeszkadza to ani jemu ani
                  > mnie wiec ie widze tu powodow do wspolczucia.

Przepraszam jeśli poczułaś się urażona.
                  Widzisz ze mnie jest romantyk-idealista :-)
                  Chciałbym żebyście wszystkie przeżywały mega orgazmy,wielkie
                  uniesienia,trzęsienia ziemi ze wstrząsami wtórnymi itd...
                  ...a to że potrafi zaspokajać w inny sposób to się chwali.

Jeszcze jedno pytanie...zdefiniuj słowo seks??( bo zauważyłem że "ten inny
                  sposób" do tego się nie zalicza).
                  • Gość: Mia Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.ca.astound.net 13.01.05, 21:36
                    No ok jestes wytlumaczony :) Ten inny sposob sie zalicza do gry wstepnej jak
                    twierdzi wiele osob. Ale wg mnie to jest polaczone jak najbardziej z seksem. A
                    konkretnie seks oralny.
        • Gość: Kasiek84 Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:14
          Hmmm... ja to uwielbiam!!! mój Niuniuś tez to lubi
          • Gość: ak Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.05, 21:26
            do arek..
            no nie wiem.. ile ty masz chlopie lat? moze napisz do Brawo..
    • Gość: edy Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:51
      wychodzą, na muzgó, ty wodoguowió
    • Gość: cx Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.golczewo.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 13:26
      robilem to setki razy i nic mi nie wyskoczylo. jak nie chcesz to nie rob!
      czlowieku nic na sile! dla mnie to swietna zabawa( bardziej mnie kreci niz sam
      sex), ale to moze tylko ja tak mam. cipkato przeciez takie mile miejsce, a nie
      zapominaj o tylku bo to tez frajda dla kobiety!
      • Gość: men Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:37
        kocham robić minetke mojej dziewczynie. Wtedy tak fajnie się wije z
        rozkoszy :)))) szczególnie jak bawie się jej łectaczką, wtedy słodziutko jęczy.
        A syfy na języku??? może lepiej jak weźmiecie przedtem prysznic i wymyjesz ją
        tam dokłądnie, wtedy będzie czyściutka i nic ci nie wyskoczy
        • Gość: TONY Re: Zrobić dziewczynie minetę a potem gardlo boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:50
          Ja wczoraj chlapnalem minete mojej cichodajce i dzisiaj mnie gradlo boli jak
          cholera jak bym kaktusa polkanl0.Musila mniec tam jakies bakterie.Odradzam
          wszytskim .Mam wsteret do tego Brrrrrrrr
    • Gość: Jagoda Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 14:48
      do pana nadawcy tematu: Jeśli Twoja dziewczyna to przeczyta to serdecznie jej
      radzę żeby ci polała domestosem bo skoro masz wątpliwości to czemu ona ma nie
      mieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
    • Gość: andrunia Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.01.05, 13:42
      chlopcze zadne syfki nie wyskakuja.. przynajmniej mojemu nic nie wyskakuje.
      predzej jej moze cos wyskoczyc jak np masz brudne rece. Uwielbiam jak on mi to
      robi... i on tez to bardzo lubi.
      • Gość: lola Re: Zrobić dziewczynie minetę IP: *.chello.pl 16.01.05, 18:43
        do autora watku-
        a moze zadajmy pytanie czy od robienia laski nie robia sie syfy..
        oraz TAK - KOBIETY TO UWIELBIAJA - to lepsze niz sam stosunek, jesli oczywiscie
        facet umie wyczuc jak ma to robic.
    • Gość: bubu [...] IP: 217.152.182.* 20.01.05, 14:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka