Dodaj do ulubionych

sperma po stosunku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:43
Dziewczyny, sluchajcie, czy nie przeszkadza wam jak po kochaniu sie wyplywa z
was sperma? Pozbywacie sie jej jakos, wycieracie? Ja sie niezrecznie zawsze
wtedy czuje, najczesciej siadam i czekam az wyplynie z mnie na lozko, jesli
jestem akurat na lozku. Jesli nie , to niestety mam potem mokre majteczki.
Jak z tym u was?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: daga Re: sperma po stosunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:27
      ....no tak samo ..nie ma tak dobrze
    • Gość: Anga Re: sperma po stosunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:31
      ja zawsze mam przy sobie kawałek chusteczki higienichnej podkładam ja pod
      siebie lub wycieram.
    • Gość: Doda elektroda Re: sperma po stosunku IP: *.aster.pl 16.01.05, 19:43
      ja zawsze po stosunku sie wycieram zreszta nie wyobrazam sobie zeby z tym
      chodzic bo to od razu wyplywa.Zawsze w poblizu mam papier toaletowy podkladam
      pod cipke i wszystko ladnie wylatuje pozniej sie wycieram.
      • Gość: awi Re: sperma po stosunku IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.05, 20:40
        a moze poprostu niech twoj facet ma wytrysk na piersi lub posladki..
        ja mam taki uklad z moim facetem.potem wytre papierem i po problemie
    • Gość: Natalia 18 Re: sperma po stosunku IP: *.icpnet.pl 16.01.05, 22:02
      tak,znam to uczucie i nienawidze kiedy mi potem spływa!!!na początku mojego
      współżycia zawsze zastanawiałam sie dlaczego coś mi z tamtąd leci... nie
      wiedziałam czy to moje czy partnera i podcierałam sie jakoś ukradkiem,jak nie
      patrzał. teraz zawsze obok łóżka mamy chusteczki albo rolke papieru!
    • andrunia Re: sperma po stosunku 17.01.05, 08:35
      mój facet jest wyrozumiały... i nie przeszkadza mu to ze na chwile pojde do
      łazienki usiade na kibelku i poczekam az wszytsko wyplynie
      teraz nie mam takiego problemu przestałam brac tabletki... i od razu sie
      lepiej czuje!!
      • Gość: magda21 Re: sperma po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:03
        Dzieki za dotychczasowe odpowiedzi, ale czegos tu nie rozumiem: Czy jak wy
        zaczynacie sie kochac, to myslicie o tym ze potrzebne beda wam chusteczki?
        Przerywacie piezsczoty, mowicie "poczekaj, musze isc po papier" i biegniecie po
        niego? A po kochaniu sie od razu wstajecie, idziecie sie wycierac czy do
        lazienki? No jakos saobie tego nie wyobrazam , zebym pol minuty po skonczeniu
        kochania sie biegla do lazienki zeby tam sobie posiedziec. Troche to dziwne dla
        mnie.
        • 0kakaka Re: sperma po stosunku 17.01.05, 12:24
          jest to normalne, i ani mnie ani mojemu faceowi nie przeszkadza ze po paru
          minutach wymkne sie na chwilke do lazienki. smiejemy sie z tego ===> patrz co
          ci splywa po nodze:P
          • Gość: linus torvalds Re: sperma po stosunku IP: 213.241.90.* 18.01.05, 17:44
            > patrz co ci splywa po nodze:P

kal masz na brodzie

to jest lepsze dla ciebie, staruszko
        • Gość: daga Re: sperma po stosunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 12:34
          to sobie siedźcie tam razem...sama jestes dziwna
          • 0kakaka Re: sperma po stosunku 17.01.05, 12:40
            dokladnie! nic w tym dziwnego! po co czuc dyskomfort i myslec tylko o tym ze ci
            cos splywa na lozko, jak sprawe mozna szybko zalatwic i przybiec z powrotem do
            lozeczka:D
            • Gość: Tecumseh [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:58
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: Winnetou Re: szmata przelecona IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 20:47
                brawo wodzu; chociaż twoje imię tłumaczy się łajno-w-ryju to pomijając
                słownictwo w zasadzie się zgadzam
                • Gość: myska Re: szmata przelecona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:07
                  Jedno tylko napisze...Ty i ten kogo popierasz jesteście mocno świrnięci i
                  znając życie macie po góra 15 lat. Dorośnijcie troche!!! Jeżeli chcecie się
                  wypowiadać w taki głupi sposób to idźcie na podwórko i z kolegami pogadajcie.
    • Gość: wycieruch Re: sperma po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:16
      a ja Moje Pożadanie po prostu delikatnie i dyskretnie powycieram. Nawet tego nie
      zauważy, czy nie chce zauważyć. Jest ok. Oczywiście nie wgłębiam się w
      zakamarki.Nie musi biec do łazienki ani siadać na kibelek.
    • Gość: kasia Re: sperma po stosunku IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 17.01.05, 13:22
      przecież to nic dziwnego ze wypływa, a wolałabys aby zostawała w srodku ?! hihi
      ja sie tam tego nie wstydze przed facetem bo przeciez to normalna kolej rzeczy
      po stosuku :-) pozdrawiam
    • Gość: ona Re: sperma po stosunku IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 17.01.05, 13:28
      najlepiej podlozyc sobie recznik pod tylek :)
      • Gość: miś uszatek Re: sperma po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:30
        a potem powycierać nim uszy
    • Gość: Zdenka Re: sperma po stosunku IP: *.static.qsc.de 17.01.05, 13:38
      A czy czasem nie lepiej jej nawet prysznicem lekko wyplukac?
      Po stosunku na nastepny dzien moze nieprzyjemnie pachniec od zalegajacej spermy?
      Slyszalam ze to wazne szczegolnie jak sie mialo przygode na boku np.; w
      sylwestrowa noc, partner moze sie zorientowac po zapachu?
      Jakie jest wasza opinia?
      • Gość: cokier spaniel Re: sperma po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:45
        po zapachu, ha ha ,myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia i g...
    • Gość: ROZSMIESZONY Re: sperma po stosunku IP: 217.97.185.* 17.01.05, 13:48
      cholera... ide ja obwachac:)
    • Gość: magdalena Re: sperma po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:51
      :-)
    • Gość: gul gul Re: sperma po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 09:07
      insekt, tobie to dobrze. Cały w skowronkach, tfu w spermie
    • Gość: Woman Re: sperma po stosunku IP: *.bphpbk.pl 18.01.05, 09:36
      Wydaje mi się, że po stosunku , dla większości kobiet, najważniejsza jest
      bliskość, a nie zastanawianie się nt. cieknacej spermy. Spermę można ...wymyć
      kończąc miłosne uniesienia pod prysznicem, wypić, rozsmarować na ciele jak
      balsam, wytrzeć husteczką.... przecież i tak po takim przyjemnym wysiłku każdy
      bierze prysznić :-)
    • Gość: anulka Re: sperma po stosunku IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.01.05, 16:48
      zawsze jest w poblizu jakas chusteczka szmatka (mozna wytrzec sie majtkami
      tylko pozniej ich nie zakladac:) zreszta poki sie lezy bez ruchu to nic nie
      wycieka.. ale niewyobrazam sobie zebym lezala z moim facetem a po nodze cos mi
      cieklo.. nie zrobi to roznicy jak na minutke znikniesz w lazience.. potem mozna
      lezec razem przytulac sie i nie czuc tego dyskomfortu:)
    • Gość: Salamandra Re: sperma po stosunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:00
      Jak moj facet przyjezdza do mnie, to nie mam zbyt duzego pola manewru, bo tylko
      jeden pokoj i jedno (moje) lozko(w innych pomieszczeniach mam rodzinke;), wiec
      przy moim lozku zawsze mam chusteczki lub papier, zeby byly pod reka(i nie
      tylko dlatego, ze cierpie na przewlekly katar). Po wszystkim sie wycieram i nie
      sadze, by bylo to cos dziwnego dla zadnego z nas.
    • Gość: x Re: x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:53
      x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka