Dodaj do ulubionych

Obrzydliwa Otylia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:51
Jak ja jej nienawidzę- ona jest wszędzie gdzie się nie spojrzy tam jej
szpetny pysk.Nie wiem dlaczego wszyscy sie tym czyms zachwycają przecież
Otylia Jędrzejczak to FACET
Obserwuj wątek
    • Gość: ojejkujejku Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:20
      A ty masz w domciu lustereczko???Nie każdy się każdemu podoba,stare jak świat.
      Reklamują ją i to cię boli?? a kogo mają ??reklamować??/
      Zrobiła niezłe widowisko,i to jest ważne,nie papierem kupionym na targu ,tylko
      ciężką swoją pracą.
      Doceń chociażby to.!!!!
      • Gość: lonewolf Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:13
        popieram...chociaz mi tez nie podoba sie za bardzo.
    • greta.greta Re: Obrzydliwa Otylia 02.02.05, 17:23
      Nie przeszkadza mi, że cos tam sobie reklamuje. W sumie wygrała na olimpiadzie
      i może jeszcze na tym zyskać.
      Denerwuje mnie inna rzecz. Mam warażenie, że ona ma..... taką, mało
      inteligentną twarz. Nie wiem, może to jest moje indywidualne odczucie, ale
      chyba nie jest za bardzo błyskotliwą osóbką. Pamiętam, jak była u Wojewódzkiego
      to też się niczym specjalnym nie popisała więc może coś w tym jest.
      • Gość: lonewolf Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:27
        Pozory myla, chociaz kto ja tam wie. Ale nie lubie jej dykcji- posluchajcie jej
        mowy w reklamie Idei.
    • rachela180 Re: Obrzydliwa Otylia 02.02.05, 17:29
      ...a mój przyszły teść mówi o Otylii: "POSĄGOWA GRECZYNKA" i sie
      zachwyca :))))))))))
      • wiki24 Re: Obrzydliwa Otylia 02.02.05, 19:32
        mi też sie nie podoba i twarz ma nieinteligentną
    • jolaole Nie Otylia tylko Otyła!!! 02.02.05, 22:17
      • Gość: lissa Re: Nie Otylia tylko Otyła!!! IP: *.aine.pl 02.02.05, 23:47
        mnie tez denerwuje jest coś takiego w niej
        za to faceta ma całkiem niezłego nawet mi się podoba ciekawe co on w niej
        widzi chyba KASE KASE DUZO KASY

pozdrawiam
        • Gość: mancia Cosmo czy kołtuństwo? IP: 195.150.224.* 02.02.05, 23:55
          Myślałam, że cosmopolityzm jednak do czegoś zobowiązuje...a tu proszę wypowiedz
          ostatniej bywalczyni cosmo forum jak najbardziej zaściankowa.

a mnie Otylka nie denerwuje. Gdy zdobyła złoto to się popłakałam.

Aha! Jeszcze do lissy. Ty też postaraj się być mniej irytująca w swoich
          wypowiedziach...no chyba że masz dużo KASY KASY DUŻO KASY. To i ładnego chłopca
          mieć będziesz.
          • Gość: 666 Re: Cosmo czy kołtuństwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:11
            Spoko,spoko wszyscy ją uwielbiają bo dobrze popłynęła ale tak na dobrą sprawę
            to był jej zafajdany obowiązek w końcu po to pojechała nas reprezentować.Zdobła
            to złoto( i srebro) i nich tak zostanie a nie reklama Idei(jakże sztuczna i
            nieudolna) reklama szkieł kontaktowych i kiedyś jakiejś tam maślanki. W każdym
            brukowcu coś o niej jest-"Oltylia-piękna,sławna,bog ata..."rzygać się
            chce.Ciekawe czemu nikt sie nie zainteresował Sylwią Gruchałą-jest 3 razy
            ładniejsza i wydaje się być bardziej rozgarnięta... hmm...a może po prostu jej
            sodówa do czachy nie stuknęła i nie dała się sprzedać...
            • nihiru Dawno nie widziałam takiego POLACTWA 04.02.05, 13:00
              Z tego postu aż kapie jadem i zawiścią że komuś coś się udało, że odniósł
              sukces i jest znany, lubiany, zamożny.
              Co to znaczy "zafajdany obowiązek"? Miała obowiązek wygrać, bo reprezentuje
              wspaniałą nację Polaków? A jakby nie wygrała to co - lincz publiczny?
              Otylia nie wygrała dlatego że miała ładną buzię, tylko dlatego że ciężko
              harowała. Własnym potem zapracowała na sukces i ma święte prawo go teraz
              wykorzystać. Nie każdemu musi się podobać jej wygląd czy dykcja, ale to nie
              jest powód żeby na niej psy wieszać.
    • Gość: wkurzona Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.cro.citynet.pl 03.02.05, 16:06
      Tak się składa ze Otylka to moja dosc dobra kolezanka, nie widzialam jej z pol
      roku, ale jest naprawde swietna dziewczyna, oceniacie ludzi po
      wygladzie?????????????????????? ?? a jak was mogliby ocenic, ???????? nie
      zastanawialyscie sie nad tym????????? to wy jestescie obrzydliwe nie ona,
      ciesze sie ze wystepuje w reklamach, bo zasluzyla na swoje zwyciestwa, wiec
      troche jej to wynagradza cale stracone dziecinstwo na treningach,

wiec jesli zamierzasz kogos oceniac, to najpierw wez lustro do rączki, zrob
      rachunek sumienia, pomysl jak bardzo jestes głupia, oceniajac kogos po
      wygladzie, zalosna jestes, i co masz do niej, najprosciej w swiecie jej
      zazdroscisz, Jezu, głupota i żenada szerzy sie na tym forum, straszne...
      • ebusia_fam_fatal Re: Obrzydliwa Otylia 03.02.05, 23:52
        tak.. Twoja dosc dobra kolezanka, a nie widzialas jej z pol roku? pewnie
        sąsiadka z osiedla....

to normalne ze ludzi ocenia sie po wygladzie. dlatego spedzaja tyle czasu przed
        lustrem....

tak, z pewnoscia wystepowanie w reklamach zwraca otylii stracone dziecinstwo..
        buehehehe

mnie tez sie nie podobaja z nia reklamy.. ale moze dlatego, ze nie ma w polsce
        sportowca, ktory bo 'sprzedaniu' sie na reklamy jeszcze mial jakies znaczenie w
        sporcie i mial sukcesy takie jak do tej pory...?? a firmy reklamowane sie tylko
        na tym bogaca..

otylka moglaby sie usmiechnac w tej reklamie idei.. i mowic wyraxniej.. a jak
        wyglada tak wyglada. nikt tego nie zmieni.. a jak sie komus nie podoba to niech
        nie patrzy:P

generalnie jestem neutralna:P
    • Gość: normalna Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:46
      oj ta zazdrośc - problem nie w tym że Cię denerwuje - problem w ZAZDROŚCI!!
      dziewczyan doszła do sukcesu ciężką pracą i niech korzysta z tego pói może!!
      jak przestanie odnosic sukcesy -świat o niej zapomni i co bedzie
      miała...NIC...a tak co teraz zarobi to jej!!życze jej wielu sukcesów!:-))
      • Gość: aga z Bytomia. do wkurzonej i normalnej.. IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:54
        Popieram wasze opinie!!!!
        Otylia zasłużyła sobie w pełni na wszystko co najlepsze,i powinna wykorzystać
        swoje 5 minut.
        Ja jej nie zazdroszczę,a nawet się cieszę z tego co osiągnęła.
        Cieszę się jeszcze bardziej gdyż Ruda Śląska to 10 minut drogi z Bytomia.
    • Gość: Meshchoo Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:05
      No co Ty wygląd przecież to nie wszystko!!!!!!!!!
      • Gość: lissa Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.aine.pl 03.02.05, 23:11
        kur.. dziewczyny kto tu mówi o zazdrości??? mnie denerwuje ona tzn jej
        zachowanie ogólnie mówiąc ma w sobie coś co mnie denerwuje
        i tyle
        w niczym jej nie zazdroszcze
        bo jestem ładniejsza i już

pozdrawiam
        lissa
        • Gość: wkurzona Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.cro.citynet.pl 03.02.05, 23:52
          moze Tobie sie tak wydaje ze jestes ładniejsza, buahahahaha
          • Gość: 666 Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:30
            No cóż, zawsze jest tak jak się kogoś krytykuje to momentalnie jest głupia
            gadka o zazdrości-otóż NIE! Naprawdę temu potworkowi nie ma czego zazdrościc a
            juz na pewno nie wątpliwej urody.Gdyby nie była znaną osobą to nikt by na nią
            uwagi nie zwrócił,bo jest zwykłym szarym człowiekiem. Niestety mam pecha, bo
            mieszkam w Katowicach i całe miasto jest oblepione tym szajsem(czyt.gębą
            Otylii) A tak na marginesie to jest czachę daję,że na tym forum(i nie tylko)
            jest multum 100 razy ładniejszych dziewczyn które naprawdę nie muszą nikomu
            niczego zazdrościc( dodam bez fałszywej skromnosci,że jestem jedną z nich)
            • Gość: Anna Re: Obrzydliwa Otylia IP: 194.251.31.* 04.02.05, 10:53
              Czy jestes ladna czy nie, niema to znaczenia. Po twoim poscie stwoerdzam tylko,
              ze jestes glupia. W zyciu licza sie tez inne rzeczy niz wyglad. Liczy sie np
              charakter, a tego Otylii mozesz pozazdroscic. Jej sukcesy to wynik jej pracy i
              charakteru. I to dlatego wybieraja ja do reklam. Ja sama wole reklame z osoba
              znana, cos soba reprezentujaca niz jakas anorektyczna modelka. I nie jestem tu
              wyjatkiem.
              Co wiecej chcialabym by np Otylia, czy osoba jej pokroju byla przykladem dla
              moich dzieci, a nie jakies modelki. Reklamy z nia wcale mi nie przeszkadzaja.
              • Gość: Meshchoo Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:26
                Ja sie z tym w zupełności zgadzam!!!!!!!!!! :)))))
              • greta.greta Re: Obrzydliwa Otylia 04.02.05, 12:21
                Mnie również denerwuje Otylia. Nie dlatego, że nie jest pięknością, ani nie
                dlatego, że coś osiągnęła, a na pewno nie dlatego, że jest w reklamach.
                Nie znam jej osobiście i nie mogę ocenić jej charakteru dlatego oceniam wygląd.
                Przecież każdy może i nie jest to dopieprzanie czy też zazdrość. Jak
                psychologia potwierdza: pierwsza ocena człowieka włąśnie jest czyniona na
                podstawie wyglądu.
                Denerwuje mnie to, jak wcześniej napisałam, że sprawia wrażenie osoby
                niemądrej. I nie wnioskuje tego tylko po wygląddzie, ale po wypowiedziach u
                Wojewódzkiego. To jest moja ocena, co nie znaczy że jestm głupia. Chyba wam
                brakuje trochę tolerancji kochani forumowicze.
                Tak na marginesie. Chwalić można jej wytrwałość w sporcie i przy okazji
                trenera, który ją mobilizował.
                Anna, chcesz żeby Otylia była przykładem dla twoich dzieci, a sama oceniasz jej
                charakter widząc ją w reklamach. Pogratulować.
              • Gość: wkurzona Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.cro.citynet.pl 06.02.05, 12:58
                Swietnie powiedziane, naprawde :) i co wszystkie lalunie, zapatrzone w swoj
                wyglad?? myslicie ze to wam w zyciu pomoze?? buahahaha. trzeba miec cos w sercu
                i w móżdżku a wy czegos takiego nie posiadacie :P hah

podobnie wole reklamy z osobami ktore cos soba reprezentuja, sa pewnym
                autorytetem, a nie wypudrowane lale, ktore jak zmyja makijaz to wygladaja 2
                razy gorzej niz kiszone ogorki :P

pozdrawiam Anne:) i wszystkie nie zazdrosnicowe i nie zawistne
                • Gość: wkurzona Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.cro.citynet.pl 06.02.05, 13:01
                  to byla odpowiedz na list Anny:P
            • nihiru Re: Obrzydliwa Otylia 04.02.05, 13:07
              No tak, wszystko jasne - kolejna głupiutka laseczka, dla której liczy się tylko
              wygląd, ponieważ sama nie może pochwalić się żadnym innym atutem. Naprawdę
              uważasz że tylko urody warto zazdrościć?
              Pamiętaj tylko o jednym: uroda przemija, a głupota zostaje na całe życie. Żal
              mi Ciebie i wszystkich którzy muszą Cię znosić w swoim towarzystwie.

Ps.: Otylia nie dostała tych reklam dlatego że jest taka śliczna, tylko dlatego
              że odniosła sukces
              • greta.greta Bez komentarza 04.02.05, 13:24
                Nawet nie próbuj mnie obrazić Nihiru bo ci się to nie uda. Doskonale znam swoją
                wartość, która nie jest zależna od urody tylko od tego, co osiągnęłam. I nie
                zamierzam sie przechwalać bo nie widzę sensu aby tobie cokolwiek udowadniać.
                Najwygodniej jest powiedziec, że ktoś jest głupi, a nie popatrzec na siebie-
                hipokrytę- i pozwolić innym na odmienne zdanie.
                Jedynymi osobami głupimi są ci, co są zapatrzeni w siebie i nie szanują
                stanowiska innych.
                Poza tym, jakbyś czytał uważnie moje wypowiedzi to wiedziałbyś, że wcale nie o
                urodę chodzi (bo to jest pojęcie względne) tylko o inteligecję.
                Nie zamierzam tego dalej komentować bo nie ma sensu.
    • Gość: ken34 Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:01
      i znowu wychodzi tutaj nasz polski zaścianek jak już komuś się udało to trzeba
      mu dopie..ć takie jest życie i tak już bedzie tylko ludzie z frantem mają
      coś dopowiedzenia i oni ksztaltują rzeczywistość - proszę spróbujcie,a nie
      siedzieć w domu przed kompem i albo walić konia albo paluszkiem po łechtaczce.
      • Gość: ;) Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.ksiezyc.pl 04.02.05, 10:42
        barbi ci nie dała
    • Gość: mancia najbardziej IP: 195.150.224.* 04.02.05, 12:43
      Trochę dziwne, że cały wątek dotyczy jednych z najbardziej skromnych i najmniej
      pretensjonalnych osób publicznych z jakimi (wg mnie)mamy okazję się stykać
      ostatnio. No oczywiście poza panem Adasiem.
      Swoją drogą zastanawiający jest sens zamieszczania tego typu wątków, które i
      tak do niczego nie prowadzą. Jeżeli nawet ktoś mnie drażni swoim wyglądem lub
      zachowaniem to staram sie go unikać. Zawsze można przełączyć kanał, a na ulicy
      po prostu nie wlepiać spojrzenia w bilboard.
      Pisząc to autrka siłą rzeczy musiała na nowo myśleć o Otylce.
      Czyżby więc swoisty masochizm???
      No ale dobrze jeżeli nawet - to czego oczekuje w związku z tym wątkiem.
      Społecznego wsparcia? Słów " Tak my też jej nie lubimy"???
      Dziwne.
      I jeszcze skłania tylko do jednej konkluzji. Jeśli ktoś z siebie niezadowolony
      to wszystko mu przeszkadza i każdy go drażni.
      • Gość: Iza Re:Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:53
        Przede wszystkim do osob ktore ja obrazaja - czy Wam bylo by milo jakby ktos tak
        o Was pisal? Bo mnie osobiscie zrobiloby sie przykro jakbym przeczytala takie
        komentarze dotyczace mojej osoby. A niewazne czy jest ladna czy brzydka(co jest
        sprawa wzegledna) tylko to ze odniosla sukces i to sie liczy ze nasza Polska
        jest znana na swiecie i to dzieki niej i to sie liczy. A jak Wam przeszkadza
        reklama to nikt Wam nie kaze jej ogladac. Mimo to pozdrawiam
        • nihiru Re:Otylia 04.02.05, 13:13
          Wiecie co, też się z początku oburzyłam na te wredne posty, ale po przeczytaniu
          całego wątku dochodzę do wniosku że to po prostu kolejna prowokacja.
          My się bulwersujemy, a 666 śmieje się z nas w kułak że dałyśmy się nabrać.

Co powiedziawszy proponuję zamknąć wątek:))
          • Gość: 666 Charakter Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:30
            Widzę,że wszyscy dali się jej otumanić.Skąd możecie wiedzieć jaka ona jest
            naprawdę.Wiadomo,że nie będzie strzelać fochem publicznie, udaje milutką żeby
            więcej kasy natrzepać, jej zachowanie jest pod publikę
    • Gość: Kobitka Zazdrościsz jej?? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 15:23
      nie wypisuj takich opini...jak bys sie czul gdyby ktos o Tobie tak
      napisał?Twoja opinia jest subiektywna!I z pewnoscia jest wielu facetów którym
      sie Ona podoba!Poza tym osiagnela sukces i za to nalezy ja szanowac!
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Zazdrościsz jej?? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 05.02.05, 15:56
        > Poza tym osiagnela sukces i za to nalezy ja szanowac!

Za to tak, ale co to ma do wygladu?
        • Gość: lonewolf Re: Zazdrościsz jej?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:55
          Otoz to :) W watku bylo tylko o wygladzie- a kazdy ma prawo do wlasnego zdania.
    • Gość: karolina Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:28
      ooo zgadzam się z autorką posta jak z mało kim
      mamo, ona jest potworkiem
      i ten wyraz twarzy tęskniący za myślą
      i czym się tu zachwycać?
    • Gość: do 666 Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.olnet.com.pl 06.02.05, 00:38
      Sto procent poparcia dla ciebie. Jak słyszę w telewizji "nasza piękna Otylia"
      to aż mnie skręca. Bosz.... tyle jest naprawdę pięknych Polek, że ta blond-
      szkarada naprawdę nie zasługuje na taki komplement. A umieszczanie jej na
      listach kanydadtek na najpiękniejszą Polkę 2004 roku to już naprawdę
      przegięcie... Na pewno jej sukcesy sportowe są niepodważalne i powinny być
      docenione, ale nie róbmy z niej bogini.
    • Gość: OTYLIA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 02:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Kazia Re: WY ZAZDROSONE ROZJECHANE SZMATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 09:29
        a majtki i skarpetki pierzcie w proszku reklamowanym przez Zygmunta Chajzera.Bez
        namaczania a śnieżnobiała biel!
        • Gość: 666 Re: WY ZAZDROSONE ROZJECHANE SZMATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 10:19
          Umiejętnośc czytania ze zrozumieniem to duża zaleta niestety tylko garstka z
          Was ją posiada.Mam na myśli to iz mój post faktycznie dotyczy wyglądu i tego że
          Polskę ogarnęła OTYLIOMANIA a ja tylko nie bardzo rozumuem dlaczego aż na taką
          skalę...
          Pozdrawiam Normalnych!
    • Gość: : Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 11:52
      to ja już nic nie rozumiem. Czy to chodzi o tą pływaczke? A co to jest FACET nie
      baba?
    • Gość: zazdrośnica Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 06.02.05, 12:32
      Hmmmm... zazdrosna/y ??? :> Otylia ma ładna buzie, wysportowane cialko, a
      to, ze sobie dziewcze dorabia w reklamach to chyba norma prawda? :] Szczescie
      ma dziewucha i tyle,a Ty tak nie zazdrosc hyhyyh
    • Gość: to właśnie ja Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:04
      Obrzydliwa Otylia została najpiękniejszą Polką roku 2004.
      Czytelnicy Vivy są ślepi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Meshchoo-Artysta Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:49
        Skasujmy ten post jest przykry .... i nie ma sensu istnienia....
        • Gość: 666 Najpiękniejsza??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:07
          Luuuudzie gdzie wy macie oczy?Wybraliście szkaradę, wstyd! To tylko świadczy o
          was zle.Wczoraj zauważyłam,że ona jest jeszcze brzydsza niz myślałam,jest nie
          proporcjonalna i przez ten jej tleniony blond wdaje się być łysa.FUUUUJ!
          • Gość: 666 Re: Najpiękniejsza??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:17
            Jeszcze jedno-ona ma wadę wymowy, zamiast na olimpiadę to do logopedy z nią!
          • kociak19 Re: Najpiękniejsza??????????????????? 08.02.05, 13:51
            i wygląda jak posąg
      • Gość: m-a-s Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.olnet.com.pl 08.02.05, 19:43
        Heh, jak usłyszałem, że wybrali ją NAJPIĘKNIEJSZĄ to mało z krzesła nie
        spadłem. Taki wybór to policzek dla pozostałych kandydatek...

Skoro ona taka piękna, to wyślijcie ją na wyory Miss World. Zobaczymy, co tam
        zdziała ze swoją pięknością...
    • Gość: natalya Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:59
      przecież ona gada jak jakiś down!! Może i ma prawo do swoich 5 minut ale no
      przepraszam, reklamy to ona idei nie robi... :/
      • Gość: zazdrośnica Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.one.pl / *.one.pl 08.02.05, 10:04
        A ja wole Otylie niz np. jakas Pania Rosatti:>
        • kociak19 Re: Obrzydliwa Otylia 08.02.05, 13:50
          "Pani Rosatii"??? Mówimy o Weronice Rosati????
          Ta to jest w ogóle inny przypadek... ;-) Nosi się z tym, że ma sławnych
          rodziców i zadziera nosa pod samo niebo!!!
          (moje subiektywne zdanie)
    • Gość: anty Re: Obrzydliwa Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:01
      zdobyła medal ok. ale z tą reklamą to już przesada a tytuł najpiękniejszej to
      już wogóle! ludzie gdzie wy macie oczy???? przecież to prawdziwy bazyliszek,
      istna szkarada!!!!!! poza tym ona jest bardzo sztuczna paniusią i jak widać na
      ekranie jest bardzo mało komuniaktywna i lekko przygaszona a jej uśmiech jest
      zawsze wymuszony...a tak wogóle to szkoda gadać jej estetyka mi nie odpowiada i
      tyle!!!!!!!!!
    • Gość: sexista Miriam Jedrzejczak IP: 81.219.15.* 08.02.05, 23:44
      tak to ona prawdziwy brat blizniak Miriam, Obaj po operacjach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka