dorota2222 15.02.05, 16:12 jakie tam sa ceny?czy robia jakies wyprzedaze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariatka_20 Re: orsay 15.02.05, 18:02 najprościej wejść tam i zobaczyć. a ceny są różne i wyprzedaży też jest sporo. każdy znajdzie coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
nic_pod_publike Re: orsay 16.02.05, 14:36 nie łatwiej ruszyc pupsko z domu i isc zobaczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: orsay 16.02.05, 15:12 Stosunkowo tanio i ładne ciuchy :))))))))) sama mam parę imprezowych i koktajlowych kiecek stamtąd (poseł Z. się zachwycał różową) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: orsay IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.05, 03:29 Co za pytanie-idz i zobacz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek84 Re: orsay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 09:52 Robią! ale ja nie lubię tego sklepu. Większość rzeczy jest jakby używana i w tych sklepach jest ścisk Odpowiedz Link Zgłoś
dorota2222 Re: orsay 17.02.05, 12:56 nie mieszkam w miescie w ktorym jest taki sklep.wiec darujcie sobie te glupie uwagi.gdybym mogla to bym poszla!!!za reszte dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasass Re: orsay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:06 no nie ... orsay, ta cholerna masowka... wszystkie ,,modnisie" tam przychodza i prawie ze wyrywaja sobie z rak ,,sexy" szmaty, przy tym lypia wzrokiem ktora ma wyzsze obcasy. Ubieraj sie dziewczyno gustownie, a nie w rozowe kiecki czy inne powydziwiane pantalony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta:) Re: orsay IP: *.cro.citynet.pl 09.03.05, 16:44 Sie zgadzam w 100% :P Masakra jakas tam jest, ostatnio tam weszlam przypadkiem to mnie oczy bolaly od tych rozowosci. a na ceny nawet nie patrzylam, bo ine znalazlam tam nic co moglabym nosic, zastanow sie czy kupic bluzke w orsayu szmatowata, ktora sie rozciagnie a kolor wypłowieje, czy lepiej, np w diversie, housie, reporterze, dla mnie tam sa naprawde fajne i dosc dobre jakosciowo ciuchy, a orsay dla mnie jest sklepem dla nastolatek ktore powoli staja sie kobietkami, zamiast wygodnych butow, wola chodzic w szpilach i udawac ze umieja w nich chodzic, ehhh, mimo wszystko pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: orsay IP: *.eia.pl 08.03.05, 11:47 orsay czasami ma fajne ciuszki ale mysle ze ceny sa nie do przyjęcia. Kto to słyszał zeby za zwykłą bluzeczkę dawac 79,99 albo i drozej!!?? za kawałek szmaty tyle kasy?? to jest parodia. Co prawda można trafić na coś fajnego ale nie zawsze się to opłaca. Aha i jeszcze jedno zauważyłam ze tam jest zbyt różowo. Czy nie moga oni szyc innych ciuchów niż różowe?! hmmm może powinni zamienić nazwe na PINKI? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucja_4 Re: orsay 08.03.05, 15:13 Tak zawsze cos tam można znaleźć, ja ostatnio upolowałam tam fajną czarną kiecuszkę :) Ale rzeczywiście najwięcej tam różowego i innych słodkich kolorków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinka Re: orsay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:09 Ja uwazam ze orsay jest dobrym sklepem lubie tam wchodzic poniewaz czasami sa naprawde fajne okazje i przeceny ok miesiac temu kupiłam sliczne brązowe spodnie za 19.90 zł i praktycznie jak tam cos kupuje to jest to przecenione...bardzo czest robią przeceny i naprawde ładne ciuszki uwazam ze kazdy by znalazł w tym sklepie coś co mu się podoba;) oczywiscie sa tam tez rzeczy troszke przesadzone nie tylko pod wzgledem wygladu ale tez i ceny , faktycznie zdaza sie ze jest jakas bluzka"szmatka" która kosztuje 80 zł ale po paru dniach jest przecena...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karia_1 Re: orsay 09.03.05, 19:55 Ja lubię Orsay i często tam kupuje.Myśle ze ceny nie sa az tak tragiczne!Czesto organizuja tez wyprzedaze.Najlepiej samemu sie przejsc i zobaczyc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moly Re: orsay IP: 213.77.27.* 10.03.05, 11:00 Orsay jest super!! Mają fantastyczne ciuch i ceny też są rewelacyjne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: orsay IP: *.telia.com 10.03.05, 16:36 Ja kupilam tam dwie brazowe bluzki, nie rozowe. Kiewdys czesto kupowalam tam ubrania.Mam np. mala czarna na sylwestra z orseya. Rewelacja . Pasuje na kazda impreze. Ale mysle ze sklep sie pogorszyl. Kiedys czesto znajsdowalam tam cos dla siebie. Teraz jednak jestem na etapie hausa 8 czy jakos tak sie pisze). Uwielbiam ich bluzki, spodni mam tez dwie pary. maja sportowe ciuchy k´tore sa orginalne. Uwielbiam tez Fashion . maja troche drozsze ciuchy ale mozna tam wyszperac cudenka.Wogole jestem maniaczka ciuchow.Az czasami przesadzam bo w czesci i tak nie chodze. ale mam mile samopoczucie widzac moja wypchana szafe, Jak bede miala dzieci nie bede tak szalec z ciuchami. Odpowiedz Link Zgłoś