15.02.05, 16:12
jakie tam sa ceny?czy robia jakies wyprzedaze?
Obserwuj wątek
    • wariatka_20 Re: orsay 15.02.05, 18:02
      najprościej wejść tam i zobaczyć. a ceny są różne i wyprzedaży też jest sporo.
      każdy znajdzie coś dla siebie
    • nic_pod_publike Re: orsay 16.02.05, 14:36
      nie łatwiej ruszyc pupsko z domu i isc zobaczyc??
    • rachela180 Re: orsay 16.02.05, 15:12
      Stosunkowo tanio i ładne ciuchy :))))))))) sama mam parę imprezowych i
      koktajlowych kiecek stamtąd (poseł Z. się zachwycał różową)
    • Gość: me Re: orsay IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.05, 03:29
      Co za pytanie-idz i zobacz!!!
    • Gość: Kasiek84 Re: orsay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 09:52
      Robią! ale ja nie lubię tego sklepu. Większość rzeczy jest jakby używana i w
      tych sklepach jest ścisk
    • dorota2222 Re: orsay 17.02.05, 12:56
      nie mieszkam w miescie w ktorym jest taki sklep.wiec darujcie sobie te glupie
      uwagi.gdybym mogla to bym poszla!!!za reszte dziekuje
      • Gość: sasass Re: orsay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:06
        no nie ... orsay, ta cholerna masowka... wszystkie ,,modnisie" tam przychodza i
        prawie ze wyrywaja sobie z rak ,,sexy" szmaty, przy tym lypia wzrokiem ktora ma
        wyzsze obcasy. Ubieraj sie dziewczyno gustownie, a nie w rozowe kiecki czy inne
        powydziwiane pantalony
        • Gość: Marta:) Re: orsay IP: *.cro.citynet.pl 09.03.05, 16:44
          Sie zgadzam w 100% :P Masakra jakas tam jest, ostatnio tam weszlam przypadkiem
          to mnie oczy bolaly od tych rozowosci. a na ceny nawet nie patrzylam, bo ine
          znalazlam tam nic co moglabym nosic, zastanow sie czy kupic bluzke w orsayu
          szmatowata, ktora sie rozciagnie a kolor wypłowieje, czy lepiej, np w diversie,
          housie, reporterze, dla mnie tam sa naprawde fajne i dosc dobre jakosciowo
          ciuchy,
          a orsay dla mnie jest sklepem dla nastolatek ktore powoli staja sie kobietkami,
          zamiast wygodnych butow, wola chodzic w szpilach i udawac ze umieja w nich
          chodzic, ehhh,

mimo wszystko pozdrawiam wszystkich :)

• Gość: Karolcia Re: orsay IP: *.eia.pl 08.03.05, 11:47
      orsay czasami ma fajne ciuszki ale mysle ze ceny sa nie do przyjęcia. Kto to
      słyszał zeby za zwykłą bluzeczkę dawac 79,99 albo i drozej!!?? za kawałek szmaty
      tyle kasy?? to jest parodia. Co prawda można trafić na coś fajnego ale nie
      zawsze się to opłaca. Aha i jeszcze jedno zauważyłam ze tam jest zbyt różowo.
      Czy nie moga oni szyc innych ciuchów niż różowe?! hmmm może powinni zamienić
      nazwe na PINKI? ;)
      • lucja_4 Re: orsay 08.03.05, 15:13
        Tak zawsze cos tam można znaleźć, ja ostatnio upolowałam tam fajną czarną
        kiecuszkę :) Ale rzeczywiście najwięcej tam różowego i innych słodkich
        kolorków :)
    • Gość: Karolinka Re: orsay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:09
      Ja uwazam ze orsay jest dobrym sklepem lubie tam wchodzic poniewaz czasami sa
      naprawde fajne okazje i przeceny ok miesiac temu kupiłam sliczne brązowe spodnie
      za 19.90 zł i praktycznie jak tam cos kupuje to jest to przecenione...bardzo
      czest robią przeceny i naprawde ładne ciuszki uwazam ze kazdy by znalazł w tym
      sklepie coś co mu się podoba;) oczywiscie sa tam tez rzeczy troszke przesadzone
      nie tylko pod wzgledem wygladu ale tez i ceny , faktycznie zdaza sie ze jest
      jakas bluzka"szmatka" która kosztuje 80 zł ale po paru dniach jest
      przecena...pozdrawiam
    • karia_1 Re: orsay 09.03.05, 19:55
      Ja lubię Orsay i często tam kupuje.Myśle ze ceny nie sa az tak tragiczne!Czesto
      organizuja tez wyprzedaze.Najlepiej samemu sie przejsc i zobaczyc!:)
      • Gość: Moly Re: orsay IP: 213.77.27.* 10.03.05, 11:00
        Orsay jest super!! Mają fantastyczne ciuch i ceny też są rewelacyjne!!
        • Gość: m Re: orsay IP: *.telia.com 10.03.05, 16:36
          Ja kupilam tam dwie brazowe bluzki, nie rozowe. Kiewdys czesto kupowalam tam
          ubrania.Mam np. mala czarna na sylwestra z orseya. Rewelacja . Pasuje na kazda
          impreze. Ale mysle ze sklep sie pogorszyl. Kiedys czesto znajsdowalam tam cos
          dla siebie. Teraz jednak jestem na etapie hausa 8 czy jakos tak sie pisze).
          Uwielbiam ich bluzki, spodni mam tez dwie pary. maja sportowe ciuchy k´tore sa
          orginalne. Uwielbiam tez Fashion . maja troche drozsze ciuchy ale mozna tam
          wyszperac cudenka.Wogole jestem maniaczka ciuchow.Az czasami przesadzam bo w
          czesci i tak nie chodze. ale mam mile samopoczucie widzac moja wypchana szafe,
          Jak bede miala dzieci nie bede tak szalec z ciuchami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka