Gość: Lenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:28 drodzy panwie chce poznac wasza opinie które według was sa lepsze pliz piszcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Przezywacz Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 03.03.05, 20:32 Lepsze pod jakim wzgledem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:38 Znaczy walorów urody ,łozka ....namietnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!! Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:36 Ile razy jeszcze ten temat powtórzycie!!!???!!! Oczywista, że brunetki!!! ...Pod każdym względem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
belle.lady Re: Brunetki czy blondynki ! 04.03.05, 09:44 Ja już zaczynam żałować, że jestem blondynką. Wszędzie te farbowane na blond ku.. z solarium z tipsami długości 5 cm. Denerwuje mnie to bo jestem naturalną blondynką a jest takich niewiele, ale wszędzie są te tlenione panienki i przez nie blondynki są uważane za głupie. Żadna inteligentna kobieta nie zrobi z siebie takiej za przeproszeniem dziwki. Więc moim zdaniem brunetki są lepsze, bo wszystkie blondynki (poza mną:D) są albo maksymalnymi ku..mi albo szarymi myszami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIsiek Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:51 faktycznie brunetki sa sto razy lepsze takie wyjatkowe ......i maja to cos Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea a co z rudymi? 04.03.05, 10:54 Zawsze tylko brunetki albo blondynki. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: a co z rudymi? IP: *.lodz.mm.pl 04.03.05, 18:05 ja znam jedna ruda i jest taka ze bym jej nawet kijem nie dotknal nie dosc ze ma xxxxxx charakter to jeszcze jest brzydka i jej metrowe kudly spod pach wystaja -OBLESNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdf halo halo, a szatynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 20:46 co z dziewczetami o brązowych włosach? ponoć same szare myszki bo niby taki nijaki to jest kolor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!! Re: halo halo, a szatynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:10 Brunetki też są fajne. Byle nie blond i pochodne..oraz pseudo blond i te pasemka :((( ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka182 Re: Brunetki czy blondynki ! 11.03.05, 19:22 znasz lena moje zdanie na ten temat a dlatych co go nieznaja powiem : BRUNETKI !!!! śniade wysokie brunetki takie mozna nazwać ładnymi a nie te ( dobre na jedna noc) tlenione pokraki !!! dlaczego faceci zeniom się zakladaja rodziny z brunetkami? bo nie tylko są ładne ale i inteligetne a blądynki ( teoria którą same sobie wymyśliły) że faceci wolą bladynki świadczy o ich ilorazie intelgeci lub desoperaci !!!! KAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynkate Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:17 > dlaczego faceci zeniom się zakladaja rodziny z brunetkami? aha czyli wszystkie blondynki(tzw. blądynki)zostaja starymi pannami? >( teoria którą same sobie wymyśliły) że faceci wolą bladynki świadczy o ich ilorazie intelgeci czyli blondynki i ich spisek przeciwko brunetkom (gratuluje odkryłas naszą chytrą intrygę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.elpos.net 11.03.05, 19:39 oczywiscie ze brunetki na blondynki nawet nie patrzeb bo szkoda oczu marnowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYSza Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:23 Tak Brunetki sa swietne ................piekne konkretne konsekwentne i elokwentne poprostu wsapaniałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Love Re: Brunetki czy blondynki ! IP: 82.160.110.* 12.03.05, 01:23 Zgadzam sie:-)Brunetki RULEZ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal999992 Re: Brunetki czy blondynki ! 12.03.05, 21:03 brunetki !!1 ewentułalnie szatynki !!! te tlenione bladi dawno wyszły z mody i na nikim nierobią wrażenia !!!umnie taka niemiała by szans bo niedosć że jest brzydka to jeszcze nie grzeszy inteligęcją !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Brunetki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:21 Tylko brunetki!! Zmysłowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.nycap.res.rr.com 14.03.05, 00:02 O Jezu znowu ten temat! Co to za roznica, jednym ladniej w blond, innym w ciemnym kolorze. Ja akurat jestem naturalna blondynka i ten kolor mi sie podoba najbardziej, bo w nim jest mi najladniej. Napewno nie uwazam sie za malo inteligenta a juz wogole nie za kur.. jak to ktos tutaj powiedzial. Kiedys mialam czarne wlosy i wygladalam okropnie. Wiec dajcie juz spokoj z takimi osadami. A Ci co mowia, tylko brunetki, jestem ciekawa czy jezeli poznalibyscie naprawde fajna dziewczyne (nie mowie jakas sztuczna lale) i bylaby blondynka, to moge sie zalozyc ze byscie zwrocili na nia uwage! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: Brunetki czy blondynki ! IP: 141.154.157.* 14.03.05, 02:13 hehehe, widze, ze w polsce, dzieki tlenionym paniom w rozach, uczeszczajacych codziennie na solarium, wytworzyl sie bardzo negatywny stereotyp blondynki, podczas gdy brunetki uwazane sa za cos lepszego, bardziej 'classy'. nie pierwszy raz sie spotykam z takimi opiniami. i szczerze mowiac - strasznie to glupie. blondynka nie musi byc zaraz tleniona, czy platynowa, albo z misternie zrobionymi, widocznymi na kilometr pasemkami... sa rowniez klasyczne, eteryczne blondynki, za ktorymi obejrzy sie kazdy facet... wszystko zalezy od kobiety, od rodzajuu aury, jaka roztacza, a nie od koloru wlosow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAJ HI WO Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 23:17 > Gość portalu: blondynka napisał(a): >jestem ciekawa czy jezeli poznalibyscie > naprawde fajna dziewczyne (nie mowie jakas sztuczna lale) i bylaby blondynka, > to moge sie zalozyc ze byscie zwrocili na nia uwage! A może trochę odwrotnie- najpierw się na kogoś zwraca uwagę, a później się poznaje. Stwierdzenie czy ktos jest "fajny" wymaga trochę czasu. Ale potwierdzam -na blondynkę tesh zwróciłbym uwagę. Niemniej jednak bardziej zwracam uwagę na brunetki. POZDROO WSZYSTKIE BLONDYNKI/BRUNETKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.aster.pl 06.04.05, 15:17 podobno blondynki ale ja osobiscie wole brunetki... zreszta jak ktos madry powiedzial: "brunetki to tez blondynki tyle, ze czarne" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssddss Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 16:33 Oczywiscie Brunetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FARBOWANE Re: Brunetki czy blondynki ! IP: 10.10.63.* 06.04.05, 17:32 tylko i wyłącznie na bardzo mocny kolor... albo zupelnie czarne, albo zupelnie biala albo czerwone :-) kolory posrednie odpadaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:06 Najfajniejsze są łyse...haha Odpowiedz Link Zgłoś
aguniawlkp Re: Brunetki czy blondynki ! 06.04.05, 18:16 esh.. oczywiście że brunetki :) małe ciemnowłose zielonookie ( takie jak ja :P)..są urocze poprostu :) chociaż.. znam wiele uroczych i wspaniałych blondynek :)a wiec .. każdy musi mieć to "coś" w sobie aby zwrócić uwage drugiej osoby :) dlatego jedni szaleją za zmysłowymi długonogimi blondynkami o niebieskich oczach, a inni wolą brunetki :).. Jednak osobiście jestem za Brunetkami :) ajj..:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 23:05 Ciemnowłose dziewczyny są sexowniejsze niż blondi. ---- Tym bardziej z zielonymi oczętami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beczka w. Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:06 tez tak uwazam ale teraz wszystkie sa farbowane choc na szczescie trend sie zmienia ubieglego lata bylo pelno farbowanych blondi teraz wiecej chodzi z wlosami calkowicie czarnymi. W sumie i ta farba i ta farba zalosna gdy jest jej w nadmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naturalna Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.loken.pl / 82.160.41.* 14.04.05, 14:17 Wypraszam sobie- jestem brunetką, i to w 100% naturalną, nigdy nie farbowałam włosów, choć przyznaję, że teraz rzadko mozna spotkać osobę, która nie farbuje włosów i nie jestem zazdrośnicą, blomdynki też mogą być i ładne i naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamizo Brunetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:35 Stanowczo ciemne mają boskie ciała!!! a przede wszystkim są lepsze w łóżku Odpowiedz Link Zgłoś
aguniawlkp Re: Brunetki czy blondynki ! 12.04.05, 19:28 :)... " brunetki blondynki ja wszystkie was dziewczynki całować chce ".. heh i te i te mają to coś w sobie ten urok ten wdziek ten czar .. poprostu jedni dostrzegaja to u blondynek a inni u brunetek. No cóż już tak skonstruowany jest ten świat " dziwny jest ten świat " Paa.. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:31 Ja jestem naturalną blondynką jeszcze nigdy w życiu nie farbowałam sobie włosów, ale musze się przyznać, że zawsze marzyłam o tym aby być brunetką. Mam dość jasne niebieskie oczy i troche się obawiam, że jako brunetka dziwnie bym wyglądała. Jeżeli chodzi o to czy faceci lubią blondynki czy brunetki to uważam, że jest to kwestia gustu. Uważam również, że wielu facetów zraziło się do blondynek przez takie malowane blond lale z odrostami na pół głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligentna bloni Re: Brunetki czy blondynki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 17:52 nie wszystkie dziewczyny z blond wlosami sa lalkami barbi..widze ze wiekszosc pisze tutaj ze woli brunetki ale tak nhaprawde marza o ladnej blondynce z niebieskimi oczami..nie mowi oczywiscie o wszystkich ale o wiekszosci a wypowiadajac sie na tym forum sami sobie zaprzeczaja;)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś