Gość: cotton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:42 tak sie skalda ze ja same jablka :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Przezywacz Re: co macie w lodowce?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.03.05, 23:14 Musialbym sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimesis Re: co macie w lodowce?? IP: *.wmc.net.pl 11.03.05, 23:54 Leppera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: co macie w lodowce?? IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.05, 01:36 nic przydatnego oprocz jogurcikow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikka Re: co macie w lodowce?? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 08:50 twaróg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnic@ Re: co macie w lodowce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:38 śmietankę do kawy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: co macie w lodowce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:46 kiełbase, ser, mleko, jajka, jakieś słoiki z zupami i innymi bzdetami, ketchup, majonez, musztarde, dżem, maslanke, lakier do paznokci, maść, pólki, konserwy, .... Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: co macie w lodowce?? 12.03.05, 16:49 mleko,kapuste kiszona, dzemy i filmy do aparatu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megig Re: co macie w lodowce?? IP: *.chello.pl 12.03.05, 16:58 ha nic bo brat mi kradnie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: co macie w lodowce?? 12.03.05, 18:06 3 puszki pokarmu dla kota, słoik ogorków konserwowych, 2 browary i jogurt.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lioness Re: co macie w lodowce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:29 do jedzenia twarog serek homogenizowany galaretka +do bardziej intensywnych akcji bita smietnaan w sprayu i syrop czekoladowy:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kituś Re: co macie w lodowce?? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.03.05, 19:30 juz Cie lubie! w mojej lodowce oczywiscie sa jakies odzywcze spozywczaki, ale przede wszytskim zawsze, ale to zawsze jakas czekolada, bo taka schlodzona bosko topi sie w ustach, a pozostale bajery dla mnie nie istnieja, w ogole np. na sniadanie wole zjesc kilka kosteczek czekoladki niz jakas kanapke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neta Re: co macie w lodowce?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 19:14 MRÓZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo Re: co macie w lodowce?? IP: *.telnet / *.telnet.krakow.pl 12.03.05, 19:59 a ja mam:paluszki rybne,zupe mrozona,margaryne,2 sery zolte:jeden napoczety,drugi caly,1 jogurt danona,smietane napoczeta,majonez kielecki,kilka jajek,cebule,rzodkiewki,pepsi,ketchup,smietanki do kawy,lod do napojow,i co nie wstyd ci? Odpowiedz Link Zgłoś
migotkaus Re: co macie w lodowce?? 12.03.05, 20:10 kawe, bitą śmietane, lakier do paznokci, film do aparatu, serek wiejski, dwie flaszki jeden Bols Blue i jeden zwykły, sok pomarańczowy, tuńczyka dla kota, a i masło. Światła nie ma, żarówka się spaliła :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiTTy.DK Re: co macie w lodowce?? IP: 212.130.112.* 14.03.05, 07:34 heh;)jogurt light,kakao light,serek topiony light,serek twarogowy paprykowy light,tunczyka,makrele,ketchup curry,ketchup zwykly,remoulade,musztarda,dzem truskawkowy,roastbeef,i zupe odchudzajaca(bleee!)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loo Re: co macie w lodowce?? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:39 a ja nie mam lodowki :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anel Re: co macie w lodowce?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:49 co cie to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franc Re: co macie w lodowce?? IP: 212.33.64.* 15.03.05, 11:01 a co to jest lodówka:) jakieś nowe zboczenie napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
sex_and_the_city Re: co macie w lodowce?? 15.03.05, 23:49 warzywa:pomidory, marchewka, brokuly, cukinia, ziemniaki, salata, zolta i zielona papryka owoce:pomarancze, winogrona, melon i kiwi mleko, pare jogurtwo jajka, wczorajszy kurczak i to bez czego nie jestesm w stanie zyc LODY (dzis mam tiramisu)=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: co macie w lodowce?? IP: *.euronet.net.pl 16.03.05, 14:36 1 jajko, 1 cytryna i światło ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snow Re: co macie w lodowce?? IP: 217.153.194.* 16.03.05, 16:21 Zamarzniętego faceta.............bawiliśmy się kiedyś w chowanego....hehe:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joel Re: co macie w lodowce?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:28 dwa browary, 0,7 maximusa, słoik smalcu z mięsem, kilo podwawelskiej i jakieś spleśniałe ścierwo Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: co macie w lodowce?? 17.03.05, 00:32 od góry: pochłaniacz zapachu, smalec ze skwarkami, tłuszcz z rosołu, konserwa jakaś wieprzowa, wczorajsza sałatka z czerwonej kapusty, chrzan, mleko skondensowane, pomidorówka z makaronem /'kółeczka'/, gotowany indyk, gotowana wołowina /z rosołu/, ser biały tłusty ok. 30dag, kasza gotowana z podrobami dla psa, kostki rosołowe, musztarda, jajka /7szt./, śmietana 12%, ser żółty gouda, oliwki czarne, sos jakieś pesto czy coś, dżem z kiwi, dżem z jagód, masło osełkowe, masło ekstra, margaryna do ciast, seler, pietruszka, marchew, marchew, suszone morele, roszynki, imbir, kiszona kapusta, zgniły/?/ ogórek, czosnek, buraki i seler naciowy.Jabłka są ... na blacie w koszyczku :)) Odpowiedz Link Zgłoś