Dodaj do ulubionych

POMOcY!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 11:15
mam pytanko dosc wazne,zeby uchronic mnie przed giga-dolem...czy jesli mam 18
lat i spedzam czasem noce u mojego chlopaka z ktorym jestem od roku to znaczy
ze robie z siebie szmate i sie nie szanuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: halt-mich Re: POMOcY!!!! IP: *.martel.pl 14.03.05, 11:26
      wiesz... to zależy... każdy napisze Ci co innego bo każdy ma inny poglad na
      życie... przestrzeg innych zasad... ja mam jedynie nadzieje, że Wasza miłosć
      jest własnie TĄ MIŁOŚCIĄ i że uważacie :-)
      pozdrawiam serdecznie
      a zdań ze jestes taka czy owaka nie słuchaj... słuchaj siebie :-)
      • Gość: kiniak Re: POMOcY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 11:29
        to troche ciezko...bo takie rzeczy mowi mi moja wlasna siostra...
        uwaza ze na czyms takim nie warto budowac zwiazku,ale ona nie ma pojecia co tak
        naprawde miedzy nami jest...moze nie ufa mojemu chlopakowi nie wierzy w jego
        czytse intencje...ja wiem ze takie sa,jestem juz samodzielna osoba,podejmuje
        rozwazne decyzje...ale to moja siostra ma na mnie wplyw...mam zrezygnowac z sex-
        u z facetem ktorego kocham ,z ktorym planujemy wspolna przyszlosc zeby lepiej
        wygladac w jej oczach...napewno nie powinnam ale ...ona ma na mnie zajebisty
        wplyw...
    • aglagla1 Re: POMOcY!!!! 14.03.05, 11:39
      A może Twoja siostra chcę Cię uchronić przed popełnieniem jakiegoś
      błędu.Potraktuj to w takich kategoriach.Ja jestem starsza od Ciebie i nie
      spędzam nocy u mojego faceta. Owszem - uprawiamy seks,ale nigdy nie zostajemy u
      siebie na noc (jest to równiez związane z tym że oboje mieszkamy z rodzicami).I
      chociaz czasami jest to męczące, to jednak ma swój urok :).Kiedy bedziemy
      małżeństwem jeszcze Nam się znudza te wspólne noce ;). Także może warto byłoby
      posłuchać siostry?
      • Gość: japonka Re: POMOcY!!!! IP: *.kanagawa.ocn.ne.jp 14.03.05, 12:41
        a ja nie jestem duzo starsza,bo mam 20 lat;mam faceta ktory jest ode mnie
        naprawde duuuuuzo starszy i tez z Nim nie sypiam,mimo ze i ja mieszkam sama i
        On tak samo;aglagla ma racje - jeszcze Ci wyjda bokiem wspolne noce;ja tak
        mysle,ze czemu sobie tego nie zostawic na pozniej;z kazdym dniem,tygodniem
        ochota rosnie,ale jak juz nadejdzie ten czas ze zaczniemy zostawac razem na
        noc,to dopiero to wszystko bedzie tak naprawde przyjemne;mimo wszystko
        powodzenia :) a siostry slowa jak jest starsza i bardziej doswiadczona od
        Ciebie (w co nie watpie) to ssobie zapamietaj tak na wszelki wypadek
    • Gość: ruda Re: POMOcY!!!! IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:05
      może nie szmate itd.ale myślę,że to niezbyt pasuje..wiesz jacy sa ludzie:((a co
      wogóle na to Twoi i jego rodzice??Ja bym chyba tak nie robiła,żeby nie robic
      niepotrzebnych problemów i narażać związek..jeszcze chyba jesteś na to za
      młoda..poczekajcie jeszcze troszkę:)Będzie good..
    • Gość: megi Re: POMOcY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:26
      To znaczy jedynie że jesteś strasznie głupia skoro o takie rzeczy pytasz. Każdy ma swój system wartości...chociaż po takim pytaniu zaczynam w to wątpić
    • Gość: monia Re: POMOcY!!!! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 14.03.05, 18:38
      ja jak mialam 18 lat poznalam swojego chlopaka i nie bylo mowy o zadnych
      noclegach teraz mam prawie 20 lat i jakos przechodzi nocowanie wspolne ale nie
      za czesto np. raz na miesiac czasem 2 razy :D, a zaczelo sie od tego ze po
      wspolnej imprezie przyjechalam do jego rodzinnego domu bo bylo po prostu blizej
      i jego mama wogole nie patrzyla krzywo. chociaz bylam 1 osoba w jego domu i
      znim w jednym lozku gdy nocwalam.

w 18 lat sama bym nie chciala nocowac moze dlatego ze mam o duzo starszego
      chlopaka, ale on mnie bardzo szanowal i nadal szanuje wiec ja sama
      zadecydowalam kiedy sex ma byc on nie nalegal
    • Gość: bóg Re: POMOcY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:52
      Uważaj i nie opieraj na samym Sexie tego związku, chyba łączy was coś jeszcze?
    • yo-anna84 Re: POMOcY!!!! 14.03.05, 22:45
      Jeśli traktujecie się na poważnie, to moim zdaniem nie ma w tym nic złego...
      A co byście laski powiedziały o dziewczynie, która:
      1. przyjechała na pewną imprezę 18. ze swoim chłopakiem ówczesnym /do jego
      kumpla/
      2. rano, gdy impreza zmierzała ku końcowi wyrywała swojego chłopaka brata -
      szczególnie niesmacznie, co wszyscy to obserwujący zresztą widzieli...
      3. po 3 dniach zadzwoniła do tego chłopaka, u którego się bawiła na 18., żeby
      się z nim umówić...
      4. i najlepsze - po 2 miesiącu ich spotykania powiedziała mu, iż jest w 2
      tygodniu ciąży z nim...
      Pytanie na podsumowanie: czy laska nie była zbyt łatwa ?? czy może szukała na
      siłę faceta, który będzie ojcem dla jej dziecka??
      A na koniec najbardziej istotne: kto jest ojcem tego dziecka:>
      ps zaświadczam, iż jest to jak najbardziej autentyczna historia:///
      NIESTETY
      • yo-anna84 Re: POMOcY!!!! 14.03.05, 22:46
        * poprawka : o ciąży powiedziała oczywiście po 1 miesiącu spotykania:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka