Dodaj do ulubionych

robienie loda i co potem???

16.03.05, 09:55
mam taki problem (jestem niedoświadczona jeszcze)...jak zaspokajam mojego
faceta ustami to po tym jak ma wytrysk i ja połykam sperme to czy dalej mam
go jeszcze pieścić ustami czy już przestać??? A jeśli przestać to co dalej...
Obserwuj wątek
    • Gość: barbie Re: robienie loda i co potem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:00
      Ja idę umyc zęby
    • Gość: gosia Re: robienie loda i co potem??? IP: 80.51.224.* 16.03.05, 10:07
      a peee ...ja tam sperm nie połykam zadnych bo to ochyda !
      • Gość: Nie polykajaca Re: robienie loda i co potem??? IP: *.telia.com 16.03.05, 10:40
        Chociaz robie laki od 6 lat to nigdy nie polknelam i nie mam takiego
        zamiaru.Ohyda. Ja bym cie potem nie pocalowala jak bym byla twoim facetaem.
        Polykac sperme, toz to zboczenie.
        • boski_arturo Re: robienie loda i co potem??? 16.03.05, 14:31
          a co robisz jak to on cie zaspokaja ustami, jak bys sie poczyła gdyby sie ciebie
          brzydził. bo z takim podejściem nadajesz sie tylko do tego, pytanie czemu mówisz
          nam że obciągasz od 6 lat... czekasz na oferte(pracy)
    • blond-gosia Re: robienie loda i co potem??? 16.03.05, 11:32
      ja połykam i idę wypłukać usta, mój facet nie lubi smaku spermy [na szczęście!]
      albo nie połykam i w łazience wypluwam.
      • Gość: pawel Re: robienie loda i co potem??? IP: 193.17.84.* 16.03.05, 11:46
        a czemu "na szczescie" ?
        to jest jakis straszny smak ? :)
        sam siebie sie brzydzi ?
        :)
      • Gość: emi123 Re: robienie loda i co potem??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 14:59
        ja zawsze w czasie robienia loda robię przerwy na pocałunki i nie zauważyłam,
        żeby mój facet okazywał jakiekolwiek obrzydzenie. Powiedziałbym, że on bardzo
        lubi kiedy dzielę się z nim jego smakiem...zresztą nie przyszłoby mi do głowy,
        żeby pytać czy mogę go wtedy pocałować. Poza tym do smaku spermy można
        przywyknąć, a nawet polubić. A kiedyś nawet zapach mnie odstręczał. A teraz
        uwielbiam "robić mu dobrze" ustami
      • Gość: ....... [...] IP: *.telia.com 16.03.05, 20:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • cham_i_prostak Re: robienie loda i co potem??? 16.03.05, 11:54
      Jak połkniesz już sperme, to musisz dokładnie wyczyścić mu penisa, pamiętaj że
      w ten sposó okazujesz mu miłość.
      • Gość: henio Re: robienie loda i co potem??? IP: *.wsm.gdynia.pl 16.03.05, 19:52
        prawda,ladnie wylizac peniska i jajka i sie usmiechnac.
    • Gość: Krawat Re: robienie loda i co potem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:19
      No nie wiem, może zrób mu kanapki, albo wypastuj buty...
      • marieann_18 Re: robienie loda i co potem??? 17.03.05, 00:11
        ahahaahhahaaaaa Krawat jesteś boski! Posikałam się ze śmiechu...
        • Gość: pi.. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:13
      • Gość: ja Re: robienie loda i co potem??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 02:13
        tekst miesiaca!!!normalnie plus ogromny!!!
    • jurek_dzbonie [...] 17.03.05, 13:37
      • Gość: Ulka Re: Robisz WP IP: 82.160.110.* 24.03.05, 16:46
        hahahahahahahahahah:-D
    • Gość: bóg Re: robienie loda i co potem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:41
      potem drugi lodzik, czemu by na jednym poprzestać...?
    • Gość: Artur Przezywacz Re: robienie loda i co potem??? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.03.05, 00:15
      Zabierz sie za odkurzanie. Worki do odkurzacza dostaniesz/dostalas na urodziny.
      • Gość: anka przezywacz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.05, 21:09
        po co sie odzywasz??ten problem cie nie dotyczy.twoi partnerzy na pewno na
        twoje uslugi nie narzekaja.a kobiete robiaca laske widziales tylko na filmie
        • Gość: Artur Przezywacz Dejavu: Re: przezywacz IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.03.05, 18:13
          Gość portalu: anka napisał(a):

> po co sie odzywasz??

Bo moge

> ten problem cie nie dotyczy.

Dotyczy, jestem mezczyzna

> twoi partnerzy

Nie mam takich

> na pewno

Zdecydowanie tak!

> a kobiete robiaca laske widziales tylko na filmie

A ty tez jestes aktorka?
    • Gość: margarynka Re: robienie loda i co potem??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:53
      nie rob nic juz...po co masz sie wyslilac wiecej teraz pora aby twoj koles
      zrobil ci dobrze;)
      • Gość: Gosia Re: robienie loda i co potem??? IP: 82.160.110.* 24.03.05, 16:45
        masz racje.Niech teraz facet Ci zrobi dobrze:-)
    • Gość: Cha Cha Re: robienie loda i co potem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:18
      SMACZNEGO mniam mniam mniam to potem mozesz kasnac jajeczka
      • Gość: Oredowniczek. Re: robienie loda i co potem??? IP: 5.5R* / *.gepower.com 18.03.05, 21:40
        Pod koniec robienia loda zacznij mu masowac palcem odbyt. Moze Ci pusci pierda
        na zakonczenie (jak slynna Sabinka). Nie bedziesz miala psychicznego problemu i
        naturalnym odruchem wymiotnym zachlapiesz mu jajka jego sperma. Wyczyscisz
        mozesz swoimi majtkami. Mieszanka zapachow na majtkach jest bardzo podniecajaca
        = wczesniej mu stanie drugi raz zeby teraz Ciebie zaspokoic. Mysl takze o
        swojej przyjemnosci. Jak Tobie jest dobrze to tez podnieca i zwieksza orgazm
        facetow (przynajmniej tych normalnych).
        Nie denerwuj sie. Rozdziel moje zarty od normalnego tekstu.
        • Gość: CHA CHA Re: robienie loda i co potem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:50
          CHA CHA CHA CHA cHA
    • Gość: M. Re: robienie loda i co potem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:53
      wez do buzi wypluj i spryskaj kwiatki ,podobno odzywczo dziala tez na skore,
      potem wez jego jajka i zagraj nimi w warcaby aaaaach
    • Gość: ZZz Re: robienie loda i co potem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 01:04
      A potem to juz z lotem
    • Gość: doświadczona Re: robienie loda i co potem??? IP: 217.153.60.* 19.03.05, 19:05
      Posłuchaj - kiedys miałam ten sam problem... Zacznę od tego ze uwielbiam smak
      spermy mojego faceta... Po tym jak sie spusci mogłabym ssać jeszcze i jeszcze.
      Ale facet jak to facet moze dopiero za pare chwil.
      Doskonałą zabawą na ten moment przeczekania jest zabranie sie za kakowe oczko
      twojego faceta. Twoja ślina zmieszana ze spermą (przypomina to wazelinkę) super
      nadaje się do zwilżenia tyłeczka twojego faceta ( to tak jakby nałozyć bita
      śmietane na ciasto czekoladowe)- potem liżesz i liżesz ( ja z reguły mam przy
      tym ze trzy orgazmy) dalej jedziesz języczkiem po jajkach i znów dopadasz jego
      prężnego dzikiego węża - on już tam napewno stoi gotowy do kolejnego
      obciaganka.... I napewno niczym fontanna trysnie znów w twe usta....
    • Gość: znudzony Re: robienie loda i co potem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:43
      ...
      > faceta ustami to po tym jak ma wytrysk i ja połykam sperme to czy dalej mam
      > go jeszcze pieścić ustami czy już przestać??? A jeśli przestać to co dalej...

Zrób lodzika innemu facetowi, w koncu chcesz nabrać doświadczenia, a trening
      czyni mistrza.
    • Gość: gośc Re: robienie loda i co potem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:49
      Tozto ohyda!!! Polknac sperme, bleeee
    • Gość: jurekogórek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:50
    • Gość: Barca Re: robienie loda i co potem??? IP: 217.153.156.* 25.03.05, 10:22
      Nie łykaj bo w ciążę zajdziesz.
    • Gość: <> Dziękuj Bogu że się nie udławiłaś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:50
      • Gość: ewela Re: Dziękuj Bogu że się nie udławiłaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:16
        ja zawsze daje mu buziaka i wtulam sie w jego ramie! to chyba wystarczy?
    • Gość: MagdalenkaJK ludzie, co z WAMI ?!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.05, 01:18
      Jak czytam te Wasze odpowiedzi, to juz nie wiem, czy smiać się czy płakać.
      Ludzie, Wy jestescie naprawde tak niedoinformowani, czy po prostu robicie sobie
      jaja? mam cichą nadzieje, ze to drugie. Oczywiscie nie chce generalizowac, ale
      konkretyzowac tez nie będę, wiadomo..
      To oczywiste, że pieszczenie penisa zaraz po wytrysku może sprawiać ból. To nie
      jest zasada, ale jedno jest pewne. Więc moja droga- nie pieść go po tym,bo tak
      sie po prostu nie robi, ze względów uwarunkowanych fizycznie.
      Uważam, ze sperma ma cudowny smak- a nawet jeśli tak nie jest to jest cudowna,
      bo pochodzi od mężczyzny ktorego kocham, lub -jesli juz zdecydowalam sie z nim
      sypiac- szanuje, lubie etc. Ja zawsze po tym mocno przytulam mojego mezczyzne,
      lub caluje go tak by sam siebie posmakowal (uwielbia to). Może spytaj sie jego
      co lubi itd. Uważam, ze ludziom bardzo potrzebne są takie szczere
      rozmowy.Wiadomo,ze kazdy ma inne pragnienia i potrzeby.
      Nie rozumiem jak mozna udawac ze sie polyka, a potem wypluwac sperme w kiblu,
      bądź inne podobne zachowania, ale oczywiscie toleruje to. Niestety wspolczuje
      mezczyznon, ktorzy musza na to patrzec. Sperma jest ambrozją, magicznym plynem -
      nie bede nawet mowila o tym jaki ma zbawienny wplyw na cere (naprawde
      dziala;). Dziewczyny! przeciez to jest jego cudowny sok, to jest 'narzedzie'
      dzieki ktorym wyrasta pozniej maly berbeć, owoc Waszej milosci... Jak mozna
      wiec brzydzic sie spermy?
      • Gość: oryginalny Re: ludzie, co z WAMI ?!!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 27.03.05, 11:46
        wzruszylem sie...

Ale czy sperma sluzy do polykania??!
        Dlaczego nie polykamy np. kalu??!
        Slodki stolec kochanego chlopaka...
        Z pewnoscia ma cudowny smak, a jesli tak nie jest to i tak pochodzi od
        mezczyzny, ktorego kochasz... :)

I jeszcze jedna kwestia...
        Wiekszosc facetow chyba ma opory przed zjadaniem swojej spermy
        Podejrzewam, ze jest to zakodowane w naturze mezczyzn -to troche nienaturalne
        zjadac swoje dzieci...
        • Gość: MagdalenkaJK Re: ludzie, co z WAMI ?!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.05, 00:52
          1- czy sperma nalezy do polykania? moze nie do tego sluzy, ale dla mnie jest to
          bardzo przyjemne. Uwazasz, ze jesli cos do czegos nie sluzy, to nie mozna juz
          wykorzystac tego do innych celow?
          dlaczego nie polykamy kału? wiesz ile osob lubi zabawy z kupką? Ja sie do nich
          nien zaliczam,ale to toleruje-jesli partnerzy tego chcą. Poza tym porownujesz
          dwie rozne rzeczy (substancje:P)
          Jedno jest pewne- sperma to nie kał, wiec pijmy ją na zdrowie.
          2-Szkoda, ze tak niewielu mezczyzn lubi smakowac swojej spermy. Wydaje mi sie
          ze Ty kolego podchodzisz do spraw seksu w nieco..hmm katolicki sposob. Ja
          natomiast uważam, ze seks jest cudowny i dla ludzi- należy eksperymentowac,
          nalezy sie z niego cieszyc, należy brac z zycia (seksualnego rowniez) ile sie
          da!
          PIJMY SPERME DLA ZDROWIA, URODY I DLA PRZYJEMNOŚCI!

text ten umieszczony jest w celu wywołania wzruszen na suchych ,herbatnikowych
          twarzach!:>
          • Gość: Laczka Koniaczka Re: ludzie, co z WAMI ?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 17:15
            Tak pijmy ten boski nektar do robienia dzieci jak Coca Cole najlepiej z
            butelki.Po seksie troche zlac z usteczek lub z prezerwatywy i drink ukochanego
            gotowy...mmmmmmmmmmmm pychotka kto zalklada ze mna wytwornie?
    • Gość: agnieszka Re: robienie loda i co potem??? IP: *.server.ntli.net 26.03.05, 02:46
      a potem minetka i papierosek
    • kubrudburdelek Re: robienie loda i co potem??? 28.10.24, 11:06
      mysleze powinnas zagarc w crusader kings 3
    • giver_69 Re: robienie loda i co potem??? 07.03.25, 12:50
      Zazdeoszcze mu Lodzik z polknieciem cos wspanialego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka