Gość: lala IP: *.gorzow.mm.pl 16.03.05, 20:37 wiem ze to może głupie ale ja niewiem jak zrobić loda hmm dlatego zawsze mojemu meżczyźnie odmawiem i unikam pieszczot.... kto mi to choć troche opisze prosze.... z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bmv Re: jak to zrobić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:07 Sprawa jest prosta. Powiedz mu, że nie wiesz jak mu sprawić przyjemność i żeby ci podpowiedział a Ty zastosujesz w praktyce jego wskazówki. najlepiej poproś go o to w trakcie kochania. On będzie mówił jak, a ty..do dzieła. Unikaniem daleko nie zajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snow Re: jak to zrobić?? IP: 217.153.194.* 16.03.05, 21:54 To proste liżesz wkładasz wyciągasz wkładasz wyciągasz w różnym tempie liżesz przegryzasz ale bez udziału zębów, spermy łykać nieradze najlepiej niepołykać jej tylko wypluć w toalecie lub w husteczke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawat Re: jak to zrobić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:05 Skontaktuj się ze mną, to będziesz mogła na mnie poćwiczyć. Co tam niech stracę, czego się nie zrobi dla drugiego człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommi Re: jak to zrobić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:31 powinnas zakupic termos i udac sie do najblizszej lodziarni. idziesz potem do domu i wykladasz lody na talerzyk i podajesz w lozku ukochanemu.ewentualnie mozesz zakupic lody na patyku jak nie masz talerzykow. proste prawda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: jak to zrobić?? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.03.05, 19:18 Można jeszcze inaczej, np.: www.gotowanie.v9.pl/?uid=50&up=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: jak to zrobić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:39 Mam gdzieś przepis na lody, ale nie mam ochoty go szukać, może innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś