Dodaj do ulubionych

pyatnie do dziewczyn

IP: *.krak.tke.pl 22.03.05, 08:57
mam do was dziewczyny opyatnie, bardzo waż ne dla mnie, ile czasu spędza
wasz mężczyzna z wami a ile ze swoimi kolegami//?
Obserwuj wątek
    • baby1girl Re: pyatnie do dziewczyn 22.03.05, 13:35
      w sumie, ze mna spedza caly czas, a jak sie nie widzimy, to wtedy spotyka sie z
      kolegami, ale na pierwszym miejscu jestem "ja".
      • Gość: ... Re: pyatnie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:15
        U mnie tak samo jak u poprzedniczki:)Ale to chyba typowe dla początków znajomości.Później to może się zmienić...
        • baby1girl Re: pyatnie do dziewczyn 22.03.05, 19:11
          moja znajomosc raczej nie jest poczatkowa.. jestesmy ze soba 3 lata.. na
          poczatku wiecej czasu poswiecal kolega, ale po 0,5 roku to sie zmienilo. Tak
          jak pisalam na pierwszym miejscu jestem "ja".
    • Gość: ania Re: pyatnie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:27
      moj ma wyznaczone dni: w poniedzialki, srody i piatki sa kumple reszta ja
      czasami sie z tym nie zgadzam ale on sie uparl i nic nie poradze
    • Gość: moni Re: pyatnie do dziewczyn IP: *.elpos.net 22.03.05, 21:46
      wiekszosc czasu spedza ze mna, w sumie to kazda wolna chwilke bo z kolegami pracuje hehehe a po pracy na bilard jezdza :)
      • Gość: gosc Re: pyatnie do dziewczyn IP: *.bulldogdsl.com 23.03.05, 01:30
        no czy trzy lata to wiele- nie. Niew wiem czy tez tak napiszesz pokilku latach
    • Gość: karola1984 Re: pyatnie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:29
      u mnie tez jest tak ze wiekszosc czasu spedza ze mna, a jak sie nie widzimy to
      wtedy moze sie spotykac z kolegami, chyba ze dzieje sie cos dla niego bardzo
      waznego (np puchar w zuzlu, bo on uwielbia zuzel) to wtedy sie spotyka z
      kumplami a ze mna nastepnego dnia, ale tak to jestem na 1 miejscu :)
    • Gość: -kamilka- Re: pyatnie do dziewczyn IP: 82.177.80.* 06.04.05, 14:47
      A ja mam o tyle dobrze, że jego kumple są moimi kuplami i często spędzmy razem
      czas. Czeęsto się zdarza, że jest np. czwórka chłopakó + ja. Świetnie jest! :)
    • Gość: Artur Przezywacz Re: pyatnie do dziewczyn IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.04.05, 15:04
      Ty sie lepiej martw ile czasu spedza z kolezankami, a nie z kolegami.
    • mary_an Re: pyatnie do dziewczyn 06.04.05, 19:30
      a ja sie o mojego martwie jak za malo czasu spedza z kumplami, bo przede mna
      mial bardzo rozrywkowe zycie, a teraz zachcialo mu sie romantycznych wieczorow.
      I boje sie, ze jak romantyzm uleci to w pewnym momencie wlaczy mu sie czerwone
      swiatelko, ze kiedys bylo tak fajnie a teraz nudno. Wiec go intensywnie
      motywuje zeby sie z nimi spotykal jak najwiecej, jak dla mnie 50% jego zycie
      50% nasze.
    • Gość: bajka228 Re: pyatnie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 19:38
      spadza czas z kolegani tylko w pracy albo szkole. poza tym nie ale ja mu
      niczego nie zabraniam, to jego wybor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka