IP: *.chello.pl 22.03.05, 14:01
mam pytanko.dziś moja pierwsza wizyta u ginekologa. nie wiem czego moge sie
spodziewac poza pytaniami o wspolzycie i o okres. wiem ze to glupe ale
chcialabym tez wiedziec czy powinnam sie "tam" ogolic??
prosze o pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasieńka Re: ginekolog IP: *.chello.pl 22.03.05, 14:11
      blagam o szybka odpowiedz!!!!!!!!
      • Gość: pliszka Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:17
        jesli chodzi o depilacje to twoj wybor.. nie musisz tego robic. mozesz sie
        spodziewac pytan o okres i seks tak jak sie juz domyslilas... mysle nic wiecej
        cie nie powinno zaskoczyc... jesli masz pytania to sobie je gdzies zapisz bo
        potem w trakcie wizyty wszustko ucieka z glowy.
        • Gość: Kasieńka Re: ginekolog IP: *.chello.pl 22.03.05, 14:20
          dzięki:)) jak długo trwa takie badanie?
          • Gość: pliszka Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:22
            samo badanie moim zdaniem krotko - moze 2 minuty... wizyta u ginekologa to
            glownie rozmowa (przynajmniej u mojej lekarki tak jest)
            • Gość: Kasieńka Re: ginekolog IP: *.chello.pl 22.03.05, 14:26
              może nie będzie tak źle jak się spodziewałam:)
              jeszcze raz dzięki
              • Gość: niunia Re: ginekolog IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 23.03.05, 14:14
                I jak było? odpowiedz proszę. ja mam 23 lata i jeszcze nie byłam.......boję się
                jak diabli!!!!!!!!!!1
                • Gość: ala Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:29
                  nie ma się czego obawiać. Na pierwszą wizytę podobno lepiej wybrać kobietę,
                  mniejsze skrępowanie. Nie wiem jakie są Twoje stosunki z mamą, może ona
                  poleciłaby Ci np.swojego ginekologa? Ale wiem, że często dziewczyny nie
                  rozmawiają o tym z matkami.Jeżeli masz lub planujesz kontakty seksualne,
                  zapytaj jak się najlepiej zabezpieczać. Też polecam spisać sobie ewentualne
                  pytania. Taka wizyta może do przyjemności nie należy, ale jest konieczna. A
                  kwestia depilacji? Jestem za delikatnym "odwłosieniem", estetyczniej wygląda.
                • Gość: Kasieńka Re: ginekolog IP: *.chello.pl 28.03.05, 15:40
                  Byłam i przeżyłam. Trafiłam na naprawde świetnąlekarke. Bardzo sympatyczna
                  wszystko dokładnie mitłumaczyła co robi i po co.Czuje się zdecydowanie lepiej
                  po tej wizycie niż przed. Przynajmniej wiem, że jestem zdrowa:)
                  Pozdrawiam
                • Gość: Artur Przezywacz Re: ginekolog IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.03.05, 17:44
                  > I jak było? odpowiedz proszę. ja mam 23 lata i jeszcze nie byłam.......boję
                  się jak diabli!!!!!!!!!!1

hehehehehehehehehehehehehehe!
    • Gość: Iwona Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 16:02
      Ja na pierwsza wizyte u ginekologa wybralam faceta i wydaje mi sie ze sa
      bardziej sympatyczniejsi niz kobiety bo u kobiety bylam za 2 nie ma co sie
      krepowac nie Ty jestes pierwsza tylko lekarz juz widzal pare osob przed toba i
      jak mu powiesz ze jestes pierwszy raz to sie zrozumie i bedzie milszy zobaczysz
      jak masz jakies watpliwosci to pisz zucek25@poczta.onet.pl pozdrawiam:)
      • Gość: ja Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 20:40
        2 minuty?? mnie obmacywał chyba z pół godziny... i jeszce na usg:D:D:D. taki
        byl moj pierwszy raz u ginekologa, lepiej idz do faceta, są fajniejsi
        • bzz_bzz Re: ginekolog 29.03.05, 12:28
          przede wszystkim delikatniejsi :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka