Dodaj do ulubionych

Wlosy pod pachami

IP: *.eia.pl 07.04.05, 10:09
ogolic czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Frutka Re: Wlosy pod pachami IP: 81.219.87.* 07.04.05, 10:19
      Moim zdaniem tak ! Zwłaszcza na lato, a przynajmniej podciąć ! To świadczy
      przede wszystkim o higienie
    • Gość: -kamilka- Re: Wlosy pod pachami IP: 82.177.80.* 07.04.05, 11:06
      Nieeee! No gdzie tam! Jak to ogolić?!?!?!? Przecież w jakimś celu tam wyrosły!
      Nie gol, no cos Ty! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
      • investigation Re: Wlosy pod pachami 07.04.05, 13:07
        uwazam tak samo jak -kamilka- (tylko, ze bez przekory;P)
        jak najbardziej wydepilowac!! zadne przycinania nie wchodza w gre, a pora roku
        nie powinna miec znaczenia. Zawsze!! i nie to, ze mam jakas fobie na punkcie
        wloskow nie tam gdzie trzeba;P moim zdaniem, jest to zwyczajnie dbanie o swoja
        higiene i doznania estetyczne otoczenia.
        pozdrawiam
    • Gość: ania Re: Wlosy pod pachami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:56
      no co ty nie gol! chyba nie chcesz zeby cie wzieli za pedała? ale przyciąć
      możesz zeby nie wystawały na boki jak masz opuszczoną rękę :(
      ale kobiety powinny golić zawsze!!!
      • investigation Re: Wlosy pod pachami 07.04.05, 15:07
        no co ty nie gol! chyba nie chcesz zeby cie wzieli za pedała?
        - taaa.. fobie gora:D
    • Gość: karo Re: Wlosy pod pachami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 17:36
      dla mnie wlosy pod pachami u faceta sa po prostu
      nieestetyczne.niehigieniczne.bleee :(((
    • Gość: znudzony Re: Wlosy pod pachami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 21:45
      Higiena to, higiena tamto, higiena i włosy ???? Głupoty piszecie. Pot z włosów
      nie leci Wy ciemne .... Może źle wygląda ale niehigieniczne? Uśmiać się można
      jak piszecie takie brednie.

Ogol se jak chcesz, a nie gol jak nie chcesz.

_____

Ano jest niehigieniczne jeśli się nie myje i tylko goli - buhahahahhahaha

• investigation Re: Wlosy pod pachami 09.04.05, 08:38
        Gość portalu: znudzony napisał(a):

> Higiena to, higiena tamto, higiena i włosy ????
        - tak sie sklada, ze higiena i wlosy maja ze soba duzo wspolnego, szczegolnie
        wlosy rosnace tam, gdzie jest skupisko gruczolow potowych jak np. pod
        wspomnianymi pachami, chyba juz widzisz zaleznosc? (tym bardziej, ze masz
        sklonnosc do czytania miedzy wierszami a niekiedy do tworzenia ideologii do
        slow nie napisanych;P)
        Głupoty piszecie. Pot z włosów
        > nie leci Wy ciemne ....
        - tak to wlasnie przyklad takiej ideologii, bo ktora tu napisala, ze pot z
        wlosow leci?? jak latwo zauwazyc to tylko Twoj wymysl, wiec cytujac Ciebie "Ty
        ciemny" ;)
        Może źle wygląda ale niehigieniczne? Uśmiać się można
        > jak piszecie takie brednie.
        - koncowka sama za siebie mowi.. wiec sobie daruje

> Ogol se jak chcesz, a nie gol jak nie chcesz.
        - dokladnie, jednak szanse na porozumienie bywaja:)
        pozdrawiam.

• Gość: znudzony Re: Wlosy pod pachami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 10:40
          investigation napisała:

>(tym bardziej, ze masz
          > sklonnosc do czytania miedzy wierszami

Ale jesteś spostrzegawcza, WOw.

>bo ktora tu napisala, ze pot z
          > wlosow leci??

Teraz inaczej. Czy Ja, o któreś tak napisałem?

> - koncowka sama za siebie mowi.. wiec sobie daruje

To dobrze bo mi się nie chce tu pisać.

• investigation Re: Wlosy pod pachami 10.04.05, 13:25
            Gość portalu: znudzony napisał(a):

> "bo ktora tu napisala, ze pot z
            > > wlosow leci??
            >
            > Teraz inaczej. Czy Ja, o któreś tak napisałem?"

- napisales, cos w stylu "pot z wlosow nie leci Wy ciemne - wiec dales do
            zrozumienia, ze tak okreslone przez Ciebie osoby mysla.
            ale to juz jest zwykle moje czepialstwo, wiec mozna sobie darowac;)
            • Gość: znudzony Re: Wlosy pod pachami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:17
              investigation napisała:

> ale to juz jest zwykle moje czepialstwo, wiec mozna sobie darowac;)

To tak jak u mnie.

Pozdro.
      • Gość: karo Re: Wlosy pod pachami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:27
        Higiena to, higiena tamto, higiena i włosy ????
        widze ze znudzony niedouczony.wlosy pod pachami sa niczym innym jak ogromnym
        siedliskiem barkterii.sam pot jest bezzapachowy.wlasnie "dzieki" tym bakteriom
        i roznym ich procesom powstaje zapaszek niezbyt przyjemny...
        • Gość: znudzony Re: Wlosy pod pachami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 12:37
          Gość portalu: karo napisał(a):

> Higiena to, higiena tamto, higiena i włosy ????
          > widze ze znudzony niedouczony.wlosy pod pachami sa niczym innym jak ogromnym
          > siedliskiem barkterii.sam pot jest bezzapachowy.wlasnie "dzieki" tym bakteriom
          > i roznym ich procesom powstaje zapaszek niezbyt przyjemny...

I po co te wywody? Takie pierdoły(info) można wszędzie znaleźć. Szkoda, że
          wiedza nie idzie w parze z inteligencją. Wypowiedzi twoje i poprzedniczki są
          przyczyną bezsensownego opisywania przyczyn powstawania smrodu pod pachami.

Teraz tłumacze moją pierwszą wypowiedz w sposób jak najbardziej prosty:

Świadectwo świadczące o czystości i dbaniu o higienę własnego ciała w postaci
          golenia się pod pachami (teraz brzydko się wyraże) jest "o du_ę roszczać" (i to
          mnie rozśmieszyło, a teraz przyprawia mnie o mdłości). Wybaczcie ale jeśli się
          myje, korzystam z takich wynalazków jak mydło, żele itp. to nie będe się golił
          pod pachami żeby pozbyć się niehigienicznych cósiów bo takich _nie mam_(a jak
          jest z wami to wolę nie wiedzieć) kapujta już? Nie argumentujcie golenia się pod
          pachami w taki oto sposób bo pokazuje to jedynie obraz wasz i waszych partnerów
          kiedy nie jesteście wygoleni. Wygląda na to, że z włosami w tych miejscach
          śmierdzicie (fujjjjj). Trzeba się myć. To taka nieskomplikowana czynność, o
          której info znajdziecie na sieci.
          • investigation Re: Wlosy pod pachami 10.04.05, 13:22
            ok. wszystko sie zgadza, ale nikt tu przeciez nie rozdzielam tych czynnosci i
            mydla, zele, plyny - to podstawa, o ktorej myslalam, ze juz nie trzeba
            wspominac. Pytanie dotyczylo konkretnie czynnosci "golic czy nie" argumentem
            za - jest estetyka i ze tak powiem "latwiejsze" utrzymanie higieny - dla mnie
            to tez kwesta dobrego samopoczucia i upodoban i tu juz pojawiaja sie argumenty
            przeciw - wlasnie dobre samopoczucie i upodobania - bo przeciez wloski tu czy
            tam nie oznaczja braku higieny (co usilnie wyluszczasz w swoich postach i ok.
            bo tak jest..)
            ok. dosc, bo jeszcze troche i "czysty" temat zrobi sie niesmaczny.
            pozdrawiam.
            • Gość: znudzony Re: Wlosy pod pachami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:20
              investigation napisała:

>argumentem
              > za - jest estetyka i ze tak powiem "latwiejsze" utrzymanie higieny -

No to już ujdzie.

>- bo przeciez wloski tu czy
              > tam nie oznaczja braku higieny (co usilnie wyluszczasz w swoich postach i ok.
              > bo tak jest..)

Nom.
    • Gość: andrunia Re: Wlosy pod pachami IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.04.05, 11:05
      ogol. moj facet goli i fajniej sie z tym czuje... i i odrazu sie lepiej patrzy na takie gladkie pachy
    • baby_girl_83 Re: Wlosy pod pachami 09.04.05, 11:16
      Jeśli chodzi o mnie to golę pachy codziennie. I za każdym razem używam
      antyperspirantu. Mój facet nie goli. Raz namówiłam go na to by ogolił sobie
      pachy. Było to w lato. Skóra pod pachami sie obtarła, piekła, a później jak mu
      odrastały włosy to jęczał, że go kują. Wiem na pewno, że już nigdy nie zgodzi
      sie na ogolenie pach. Chociaż nie uważam by to jemu było potrzebne, bo jego
      włosy pod pachami nie są długie, nic mu nie wystaje, zawsze są czyste i
      pachnące. Niestety większość panów (choć czasem i pań)zapomina o higienie. Nie
      dość że śmierdzą to jeszcze robią im sie takie obrzydliwe sople. Najczęściej
      daje się to zauważyć w lato w środkach komunikacji miejskiej.
      Pozdrawiam
      • Gość: naenae Re: Wlosy pod pachami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:36
        ogolic i to jak najszybciej...!!!!!
    • Gość: Anka Re: Wlosy pod pachami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:29
      podetnij
    • Gość: lody_dla_ochłody krótko mówiąc[pisząc;P] : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:41
      Jak zgolisz będziesz się czuł chyba jak ciota.

Jak nie ogolisz będziesz śmierdział szympansem.

Jak przytniesz, to..to..to zrobisz dokładnie to co bym Ci poradziła:)))

pozdrówki:P
    • Gość: strucla_z_serem być czy nie być..?oto jest pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:31
      być czy nie być? oto jest pytanie..
      zgolic czy nie zgolić? trudne to zadanie..

jednak moja rada serce uraduje-
      bo między włoskami wesz tunel toruje,
      trzeba się ogarnąć, skoczyć do fryzjera,
      przyciąć lekko kłaczki,lecz też nie do zera!

bo zdaniem moim, jam zacna niewiasta,
      facet pod pachami prędzej się pochlasta,
      aniżeli zgoli jak Pamela nogi,
      bo do higienistki za wysokie progi.

Są to rymy, że tak powiem, częstochowskie:))))))

ale może troche ożywią atmosferę:D:D:D

• investigation Re: być czy nie być..?oto jest pytanie.. 10.04.05, 22:38
        Gość portalu: strucla_z_serem napisał(a):

> być czy nie być? oto jest pytanie..
        > zgolic czy nie zgolić? trudne to zadanie..
        >
        > jednak moja rada serce uraduje-
        > bo między włoskami wesz tunel toruje,
        > trzeba się ogarnąć, skoczyć do fryzjera,
        > przyciąć lekko kłaczki,lecz też nie do zera!
        >
        > bo zdaniem moim, jam zacna niewiasta,
        > facet pod pachami prędzej się pochlasta,
        > aniżeli zgoli jak Pamela nogi,
        > bo do higienistki za wysokie progi.

:))))))
      • Gość: znudzony Re: być czy nie być..?oto jest pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:40
        Gość portalu: strucla_z_serem napisał(a):

> Są to rymy, że tak powiem, częstochowskie:))))))

Dobre jest, zawsze jakaś odmiana.
      • Gość: Ewka :> Re: być czy nie być..?oto jest pytanie.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.05, 22:57
        No słoneczko..talent sie w Tobie kryje ogromny :))
        • Gość: strucla_z_serem nie no ba! ;P [b.txt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:58
          • Gość: Ewka :> Re: nie no ba! ;P [b.txt] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.05, 23:05
            A widziałam, poczytałam.. rzezcywiście sie ostro hahahaliscie tam w okolicy..
            • Gość: strucla_z_serem to zapraszam, pohahaj z nami:):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka