Dodaj do ulubionych

Czy ktos bral aplefit?

IP: 192.168.111.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:35
jak dzialaja te tabletki i czy sa efekty w odchudzaniu?za odpowiedzi dziekuje
pa
Obserwuj wątek
    • Gość: malutka Re: Czy ktos bral aplefit? IP: 213.77.105.* 19.04.05, 19:20
      aplefitu nie bralam,ale co na pewno moge ci polecic to CIDREX.on ma taki sam
      skladnik bazowy co aplefit, a przynosi po prostu genialne rezultaty!w ciagu
      dwoch miesiecy stracilam 7 kilo!sprobuj,goraco polecam
      • Gość: mimesis Re: Czy ktos bral aplefit? IP: *.wmc.net.pl 19.04.05, 19:32
        Heh, ja w ciagu miesiaca 7 kg w dol ze stresu...egzamin z anglika na uczelnie,
        matura, CAE, prawko...ehhh...jescze tylko 2 miesiace...w czerwcu to pewnie bede
        musiala cala szafe wymieniac, ale co tam:D a na odchudzanie polecam termogeniki-
        efedryna+ kofeina, poszukaj na necie...te skutki uboczne sa mocno przesadzone;)
        pozdrawiam i powodzenia;)
      • Gość: A Re: Czy ktos bral aplefit? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:49
        A ILE KOSZTUJE TEN CIDREX MOGLABYS MI NAPISAC
        • Gość: Asia Re: Czy ktos bral aplefit? IP: *.icpnet.pl 04.06.05, 18:51
          Około 10zl za 30szt
        • buloslawski Re: Czy ktos bral aplefit? 05.06.05, 07:00
          Ostatnio Cidrex kosztowal u mnie jakies 10,50 zl. Same tabletki wam nie pomoga,
          bo to tylko UZUPELNIENIE I WSPOMAGANIE DIETY!!! Jesli chcecie schudnac : dobra
          dieta i duzo cwiczen. Aha i jeszcze jedno: NIE PODJADAC MIEDZY POSILKAMI. Cos o
          diecie wiem, bo probowalem 2 razy i za 2 razem udalo mi sie schudnac. Za
          pierwszym schudlem 12,5 kg w 2,5 tygodnia, a potem skrecilem kolano i dostalem
          efektu jojo :(. Za 2 razem juz od lipca do lutego schudlem 21 kg i jest
          dobrze :). Teraz utrzymuje, a raczej staram sie, stala wage a to jest jeszcze
          gorsze od diety. Pozdrawiam.
      • Gość: magdalena Re: Czy ktos bral aplefit? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:59
        moja mama brala-to dziala!podobne rezultaty daje cidrex!dzialaja,bo sa na bazie
        octu jablkowego,ktory zabija tluszcz i nie pozwala na odlozenie czegokolwiek na
        bioderkach
    • alexandra1985 Re: Czy ktos bral aplefit? 04.06.05, 19:08
      Ja biorę. Efekty? Jakieś tam są ale nie za bardzo. Jedyne co się sprawdza to
      przyspieszenie przemiany materii. Ale jak masz silną wolę to aplefit pomoże.
      Pozdrawiam
    • buloslawski Re: Czy ktos bral aplefit? 05.06.05, 07:04
      Osobiscie polecam Redufat albo inny produkt zawierajacy Chitosan. Jest to
      substancja wyciagana z pancerzykow chitynowych u skorupiakow i wiaze tluszcz.
      Tabletka pochlania Ci tluszcz w ilosci do 4 razy wiekszej od jej masy. Niby
      niewieie, ale zazywaj ja przez pare tygodni, a efekty sama zobaczysz. Cidrex
      tez jest niezly. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka