Dodaj do ulubionych

pytanie do dziewczyn

05.05.05, 09:51
Od kilku miesiecy jestem z nowa dziewczyna.
W lozku jest naprawde genialnie - odgaduje moje pragnienia i dodaje calkiem
sporo swoich. Jest troche exibicjonistka - czesto robimy to w oknie lub na
tarasie.
Jednak ostatnio powiedziala mi, ze jej mazeniem jest kochac sie ze mna na
imprezie, zeby wszyscy mogli obserwowac i komentowac. Myslalem, ze to
jedynie "swintuszenie" ale wczoraj zadzwonila, ze jestesmy zaproszeni na
impreze u jej kolezanki...
Martwie sie, ze to troche za wiele i co bedzie potem...
Poradzcie co robic? Do czego moga doprowadzic takie mazenia, a szczegolnie
ich realizacja?
carpe_noctem
Obserwuj wątek
    • Gość: Guska Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:57
      Przestana was zapraszac;) A tak serio to jak sie boisz tego to nie mow nam o
      tym tylko pogadaj ze swoja dziewczyna!!!Powodzenia
    • Gość: madzia... Re: pytanie do dziewczyn IP: *.chello.pl 05.05.05, 22:38
      no to masz stary powazny problem.....
      • Gość: gosikj Re: pytanie do dziewczyn IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:50
        Wez kamere ze soba i pusc na internet Chetnie popatrze ;)
        A tak powaznie to mysle ze niebawem jeszcze troszke Ci dziewcze urozmaici Twoje
        zycie seksualne a potem zmieni Cie na 2 przystojnych Marokanczykow Poszukaj
        sobie nowej laski
        A tak powaznie powaznie jesli Ci pasuje seks na oczach innych, seks grupowy,
        moze potem tez jakies zwierzaki sie znajda to super laska Ci sie trafila. Jak
        nie pasuje to zmykaj chlopie gdzie pieprz rosnie, zanim Cie beda palcami
        wytykac. Seks na tarasie to nie seks na imprezie przy ludziach, seks chyba jest
        sfera intymna, ale moze sie myle.
        Ale Ci sie dziewcze trafilo hehe
    • ambx Tylko "troche"? 06.05.05, 08:47
      Mam nadzieję, że starczy ci odwagi by nie wymigać się i pójśc na tą imprezkę.
      To będzie ważny test, na to, czyjesteś w stanie zaakceptować zachowania twojej
      obecnej panny, czy też jest dla ciebie zbyt... "Cosmo". Tak czy inaczej wasze
      wspólne chwile - jak z filmu xxx będziesz wspominał do kresu dni, prawda?
      Ciekawe jak sytuacja rozwinie się, gdy pokończycie butelki.... Chwytaj tę noc
      i ... Napisz proszę!
    • Gość: Modliszka Re: pytanie do dziewczyn IP: *.spsa.com.pl 06.05.05, 10:33
      Chlopczyku,
      masz dziewczyne o jakiej mazy 70% facetow!
      nie jest to na pewno osoba, z ktora bedziesz dluzej ale puki co lap dzien!
      Koniecznie napisz co stalo sie na "imprezie"!!
      • Gość: znudzony Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:44
        Gość portalu: Modliszka napisał(a):

> Chlopczyku,
        > masz dziewczyne o jakiej mazy 70% facetow!

Tak?
      • Gość: gosikj Re: pytanie do dziewczyn IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 00:07
        mnie sie jakos nie wydaje ze o takiej dziewczynie marzy tylu facetow Chociaz
        moze marza tacy co na ortografii sie wyznaja No chyba Modliszka ze tobie o
        mazanie chodzilo.
        Mozna naprawde z chlopem poszalec niekoniecznie na oczach ludzi. No chyba ze
        kase za to zgarniecie albo ona, to sie oplaci.
      • Gość: Artur Przezywacz Re: pytanie do dziewczyn IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 07.05.05, 02:29
        > Chlopczyku,
        > masz dziewczyne o jakiej mazy 70% facetow!

70%? A skad to oszacowanie? Z rocznika statystycznego?
    • Gość: agnieszka Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:08
      witaj,

jesli zalezy Ci tylko na fizycznej stronie waszego zwiazku, na nowych
      doswiadczeniach i zabawie - wchodz w to

jesli jednak chcesz, zebyscie sie szanowali i kochali - uwazaj, bo cos tu nie
      gra
      • Gość: gosikj hej co z ta impreza??? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:34
        no napisz jak bylo nie badz taki
        • carpe_noctem Re: hej co z ta impreza??? 10.05.05, 10:07
          jeszcze nie bylo - imprezka bedzie w najblizszy piatek!
          • Gość: gosikj Re: hej co z ta impreza??? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:43
            A moge wiedziec ile macie lat? Tak z ciekawosci :)
            I jak sie czujesz przed impreza?
    • martini1986 Re: pytanie do dziewczyn 09.05.05, 23:21
      nimfomanka albo eksibicjonistka.
      • Gość: Lucy Lee Re: pytanie do dziewczyn IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 14.05.05, 20:15
        No i jak????? po imprezie????
        • Gość: gosikj Re: pytanie do dziewczyn IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:25
          Hej Napisz co tam sie dzialo? A moze nie poszedles?
          Ciekawosc mnie pozre napisz
    • sabinka_20 Re: pytanie do dziewczyn 16.05.05, 11:13
      yyyyyyyy powodzenia :)
    • realista25 Re: pytanie do dziewczyn 16.05.05, 11:38
      Z rozmowy z moją kumpelą ... stwierdziłem ze coś takiego naprawdę może
      podniecać:):):)
      • maya2006 Re: pytanie do dziewczyn 16.05.05, 11:52
        takie to zycie, faceci wypisuja jakie to maja marzenia erotyczne, oni by
        wszytsko mogli, ale kobity sa zahamowane. takie wstretne, zahamowane, pruderyjne
        hehe tu sie facetowi laska niezahamowana trafia, a on nie chce. oj panowie
        tacy wy jestescie!
      • Gość: gosikj Re: pytanie do dziewczyn IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:15
        > Z rozmowy z moją kumpelą ... stwierdziłem ze coś takiego naprawdę może
        > podniecać:):):)
        hej to moze niech twoja kumpela zrobi to na twoich oczach a co tam a potem nam
        napiszesz jak bylo fajnie i jak bylo podniecajaco

nie wiem dla mnie to nie jest podniecajace
        a moj man jest tylko dla mnie, a nie zeby go jeszcze laski i faceci ogladali
        Jeszcze by mi Go ktos porwal
    • anienia Re: pytanie do dziewczyn 16.05.05, 12:16
      No nie mogę, facet zastanawia się co zrobić, lęć na tą imprezę ile sił w
      nogach:):):) Bo jak nie pójdziesz to może ktoś inny się znajdzie i co wtedy ??
    • justysia_z1987 Re: pytanie do dziewczyn 17.05.05, 00:33
      no i byles wkoncu na tej imprezie???bylo cos czy jednak nie...pochwal sie lub
      pozal...wszystkich zrzera ciekawosc...
    • carpe_noctem Re: pytanie do dziewczyn 17.05.05, 09:46
      Bylem na imprezie, ale chyba nie napisze o tym ze szczegolami.
      Generalnie zrobilismy to, a co najdziwniejsze na nikim z towarzystwa nie
      zrobilo to specjalnie wielkiego wrazenia - (panowala bardzo specyficzna
      atmosfera - troche jak na Dolce Vita Felliniego); jedna z dziewczyn podeszla do
      nas podczas zeby sie poznac i pocalowala mnie... (a do tej pory myslalem, ze to
      ja jestem wyluzowany ...); szczerze powiedziawszy czulem przedziwna mieszanke
      podniecenia i wstydu - niepowtarzalne i niezapomniane uczucie - ale czy
      chcialbym to powtorzyc - nie jestem pewien.
      • Gość: gosikj Re: pytanie do dziewczyn IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:15
        Tak sobie mysle, ze chyba bym nie chciala byc w Twojej skorze. Ciezko masz
        troszke, ale moze za to przyjemnie...A jak relacje z Twoja laska po piatkowej
        imprezie.?
        Ale na razie nie zalujesz? Wiec to najwazniejsze. Ja bym nie chciala zeby ktos
        calowal mojego faceta, o nie.

ps. ladnie piszesz, bez błędów
        pozdrawiam i szczescia zycze
    • Gość: xxx Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:09
      jak mawiają więcej przelano łez z powodu tych spełnionych marzeń niż z tych
      niespełnionych
      jeśli jej zależy to zrozumie
      • Gość: gosikj Re: pytanie do dziewczyn IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:00
        Qrcze facet wydaje sie super, inteligentny, nawet wrazliwy :)
        Troche mi go szkoda, bo kiedys bedzie w zwiazku na pewno z superowa dziewczyna,
        na ktora zasluguje. WIdac ze fajny no nie? Ale niech jej o tym nie mowi, o tym
        seksie na oczach ludzi. I obawiam sie ze moze ktoregos dnia mocno zalowac tej
        imprezy. Niestety, mam nadzieje ze bedzie umial sobie wybaczyc.

eh czlowiek to glupi kiedys byl, ale krew nie woda :)
    • Gość: Kasia Re: pytanie do dziewczyn IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 18.05.05, 17:21
      Uważam, że nie powinieneś tego robić. Musisz z nią o tym pogadać. Może ona chce Ciebie sprawdzić. Ja tak kiedyś robiłam. Ostrzegam Cię. Lepiej tego nie rób. Ja takich facetów którzy robili wszystko na co ja miałam w danej chwili ochotę nie traktowałam poważnie i pewnie ona też tak to odbiera. Uważaj i nie daj się wkopać. Uda obrażoną, ale zobaczy w Tobie prawdziwego mężczyznę... na nie mniamniuchnego chłopca. Powodzenia... :)))
    • heretic-magic Re: pytanie do dziewczyn 18.05.05, 17:31
      Wszyscy zastanawiaja sie nad motywacja twojej dziewczyny, najczesciej sądzą, ze w cos sie bawi, ze jest jakas gra,jakis test, a moze po prostu ja to podnieca i nie ma w tym glebszego sensu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka