agent_towarzyski Re: co jest najważniejsze w życiu? 23.05.05, 16:13 "Love is life. And if you miss love, you miss life." Leo Buscaglia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: co jest najważniejsze w życiu? IP: 195.69.82.* 23.05.05, 16:32 "Czy zgodzic sie na seks analny" za forum ex-"cosmopolitan" Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: co jest najważniejsze w życiu? 23.05.05, 16:35 I jak? Zgodzić się? Odpowiedz Link Zgłoś
solaretka seks'and'roll ;) 27.05.05, 22:29 A tak na poważne to mój skarb, a co to jest to już moja tajemnica :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony(a) Re: co jest najważniejsze w życiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:38 <agent towarzyski napisała>?????????? To Ty agencie jesteś agentką????????? I do tego towarzyską???:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: co jest najważniejsze w życiu? 23.05.05, 18:20 Niezła ze mnie agentka.))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: co jest najważniejsze w życiu? IP: *.chello.pl 23.05.05, 17:48 święty spokój, odpoczynek i miłość Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: co jest najważniejsze w życiu? 23.05.05, 18:19 Święty spokój to będziesz miała po śmierci. Teraz trzeba się bawić, skakać, krzyczeć.) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: co jest najważniejsze w życiu? 23.05.05, 18:20 To ja chyba też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali [...] IP: *.ztpnet.pl 23.05.05, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania11119 [...] 26.05.05, 11:29 kali, usuneli Twoja wypowiedz :) ciekawe dlaczego, heh Odpowiedz Link Zgłoś
lineczka77 Re: co jest najważniejsze w życiu? 23.05.05, 22:54 za Kołakowskim powiem : po pierwsze przyjaciele a pozatym [wybór] zrozumieć swoj świat z zasady ufać ludzią cieszyć sie pięknem wyzwolić sie z kultu młodości i inne : pasja maleńkie przyjemnostki wyważenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: co jest najważniejsze w życiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:10 Lody czekoladowe. Odpowiedz Link Zgłoś
fragrance satysfakcja... 24.05.05, 22:40 ...z naszych wyborow, z partnera, seksu, pracy, rodziny, samochodu, wyniku matury, nowej fryzury...itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:23 Nie. Już pisałem, że lody czekoladowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 13:03 A skąd czekoladowe...śmietankowe absolutnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 13:17 Niebo to siódme albo błękitne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 15:55 Czekoladowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: satysfakcja... IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 26.05.05, 16:00 > Czekoladowe! Chyba oko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 16:10 Gość portalu: Greta napisał(a): > > Czekoladowe! > Chyba oko... Wsadz sobie te erotyczne skojarzenia głęboko w ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 17:07 niezaprzeczalnie,bezdyskusyjnie, absolutnie, bez wątpienia śmietankowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 19:10 Śmiem wątpić. Lody czekoladowe są fenomenalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 20:15 A ja jednak trwam w przekonaniu, że arcysmaczne, niebiańskodobre i jedyne :) - to śmietankowe .....ale,ale co by zasiać wieczorną zgode :) - powiem że - o gustach sie nie dyskutuje :)( choc..może należy jednak...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 20:44 Rozpalmy ognisko i siądźmy wkoło. Zakopmy wojenny topór, chwyćmy się za ręce i zaśpiewajmy piosenke. Jednak jutro c.d. naszej wojenki. ________ L.cz. górą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:10 tak,tak jakąś harcerską :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:22 Dobrze, dobrze niech będzie pieśń harcerska. Znam tylko taką: Trzeba iść równym, mocnym krokiem w dzień - i w ciemną, błądzącą noc za drogowskazem - i krętymi ścieżkami. Trzeba iść równym, mocnym krokiem choć wydają sprzeczne rozkazy - i aktualnie brak instrukcji a Ty sam nie wiesz - czy to właśnie tu - czy tam? Trzeba iść równym, mocnym krokiem bo równy, mocny krok świadczy - o uporządkowanym wnętrzu o hierarchii celów - i o tym - że bardzo chcesz - i wiesz - czego chcesz. Raz zaśpiewać moge, ale tylko raz bo nie przepadam za taką muzyką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:28 nie,nie zaśpiewajmy tą :) Płonie ognisko i szumią knieje, drużynowy jest wśród nas, opowiada starodawne dzieje, bohaterski wskrzesza czas…” i dalej „Już do odwrotu głos trąbki wzywa, alarmując ze wszech stron, staje wiara w ordynku szczęśliwa, serca biją w zgodny ton…” ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:36 No ładnie. Oby się znajomi nie dowiedzieli.. Jest jeszcze taka: Płonie ognisko w lesie Wiatr smętną piosnkę niesie Przy ognisku zaś drużyna Gawędę rozpoczyna. Refren: Czuj czuj, czuwaj, czuj czuj czuwaj, Rozlega się dokoła. Czuj czuj, czuwaj, czuj czuj czuwaj, Radosne echo woła. Jeszcze jedna taka melodyja i zmienie swoje upodobania muzyczne.. brrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:20 to jeszcze,ta jeszcze ta :):) to taki hm..hicior harcerski :):) Stokrotka Gdzie strumyk płynie z wolna, Rozsiewa zioła maj, Stokrotka rosła polna, A nad nią szumiał gaj. Stokrotka rosła polna, A nad nią szumiał gaj. "W tym lesie tak ponuro, Że aż przeraża mnie, Ptaszęta za wysoko, A mnie samotnej źle". Wtem harcerz ją spotyka: "Stokrotko, witam cię, Twój urok mnie zachwyca, Czy chcesz być mą, czy nie?" Stokrotka się zgodziła I poszli w ciemny las, A harcerz taki gapa, Że aż w pokrzywy wlazł. A ona, ona, ona, Cóż, biedna, robić ma? Nad gapą pochylona I śmieje się: cha! cha! o..sasiedzi juz pukają w ściane...juz milknę :):) Odpowiedz Link Zgłoś
ania11119 Re: satysfakcja... 26.05.05, 23:24 widze, ze imprezka Wam sie rozkreca :) w razie jakbyscie stracili kontrole nad ogniskiem: 999 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 17:17 To wczorajsze śpiewanie wykonczyło mnie do reszty. Na szczęście dziś jestem wypoczęty i możemy kontynuować nasz spór. Czas wykopać toporek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:43 to będzie regulowane ustawą..że jednak śmetankowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:50 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ... czekoladowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:54 wieloletnie badania, ekspertyzy, próby dokonae na znacznym % populacji kazą postawić wniosek który..mozna nazwać niepodważanlnym....wiecej nawet toż to dogmat (prawie) - że..jednak śmietnakowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:58 Jedenaste przykazanie mówi - nie jedz lodów nieczekoladowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 23:07 e..jedynastego nie ma ...na kamiennych tablicach juz nie ma miesjsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalicze Re: satysfakcja... IP: *.168.1. / *.zgora.dialog.net.pl 27.05.05, 22:07 ja tam lubie i smietankowe i czekoladowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 22:26 Za przeproszeniem jesteś "BI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 23:09 za to w pradawnych legendach ..tylko o śmietankowych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 23:12 jakie dzieci! ile wy macie lat, 13, 12?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 23:38 oj nie,nie,,mamy juz 14 i pól, i 15 :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 00:24 ech..czyzby ..toporek wojenny sie hm..stępił ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 10:44 Gdzieś mi się wczoraj zapodział i nie moge go znaleźć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 11:24 ano teraz wiemy- zakopanie toporka błędem :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:59 Mądry polak po szkodzie. Ale nie martwmy się na zapas może znajde inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:29 No dobrze,póki co powstrzymujemy sie do łez :)ale jesli sie do jutra nie znajdzie...morze łez :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:34 Nie będe płakał..nie będe..;) Oj nie poddam się tak łatwo znajde go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 19:33 Hm...może jest pod tym zielonym dywanikem z pomarańczowym wzorkiem :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:28 Szukałem cały dzień i nie znalazłem :( Może w lodówce będzie? Zaraz sprawdze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:07 O rany..i co teraz..jeśli w lodówce nie ma ? czyzby..przyszło nam egzystowac w jakże nienaturalnym stanie zgody i harmonii ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:27 Nie, nie ma jej w lodówce. Nie ide na żadne kompromisy ani układy. Czas znaleźć jakiś środek zastępczy. Co by zaadaptować do tych celów? ..hmmm.. ____ "Nie ma to jak dobre biczowanko" - F.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:22 bo błyskiwicznej sadzie ulicznej ,mozna rozważyć : - coś z bialej broni (hm..) - zaostrzoną zapałka (podbno znakomity substytut) - rożne odmiany "szpileczek słownych" :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:04 Gość portalu: wirydianna napisał(a): > > > bo błyskiwicznej sadzie ulicznej ,mozna rozważyć : > > - coś z bialej broni (hm..) Oj taaaaak! Wybieram wakizashi. > - zaostrzoną zapałka (podbno znakomity substytut) Wykałaczka odpada. > - rożne odmiany "szpileczek słownych" Dobrze trafiłaś bo przepadam za 'akupunkturą'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:56 Na co sie wiec Pan szanowny decyduje?...kłujemy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:10 MMMhh..tak kłujemy... Ciarki mi przechodzą na samą myśl o ostrych, cienkich, zimnych igiełkach... Upssss chyba się rozmarzyłem. To kiedy zaczynamy? Daj znać musze się rozluźnić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:17 hm..to kiedy...miedzy godziną duchów a brzaskiem :) ? po popołudniowym ciastku z kremem ? po drugim śniadaniu ? :) hm..igiełki juz przygotowane...ech..nawet sie błyszczą... ( ojej..czyzby skrywane pokłady sadyzmu sie budziły...) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:16 To ja poproszę zestaw nr 1. Zaczynamy minuta po północy, a kiedy zapieje pierwszy kur zjemy ciastko na wzmocnienie. > ( ojej..czyzby skrywane pokłady sadyzmu sie budziły...) :) No wiesz... Widze jak Się Twoje oczęta świecą na widok tych igiełek (ktoś tu skrywa diabełka). ps nie zapomnij o kadzidełkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:55 ciastko juz sie piecze...zjemy po okruszku :) czyli jesteśmy umowieni..proponuje jednak 0:01:27 bo wczesniej mnóstwo dusz zbłąkanych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:08 Już nie moge się doczekać, najbardziej na to cicho - mniaam.. > czyli jesteśmy umowieni..proponuje jednak 0:01:27 bo wczesniej mnóstwo > dusz zbłąkanych .. No to szykuj się moja droga. Pamiętaj żeby igły włożyć do lodu. Ubierz coś wygodnego bo się nieźle nagimnastykujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:24 niesympatyczne szepty podpowdają złosliwe co by ubrać 3 listki figowe ale to wykluczamy, wykluczmy....juz mam przygotwany dres z kreszu :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:52 Poradzimy sobie z tymi głosami. Pare jednostek gingo-zukuri czy gingo-zo załatwi sprawe. >ubrać 3 listki > figowe ale to wykluczamy, wykluczmy... Sam tego nie pojmuje...aż trzy? >...juz mam przygotwany dres z kreszu :):) Zatem jak najszybciej włóż go na siebie. Rozumiem, że jest to obcisły dresik 'topless', tak? Absolutnie nie możesz czuć skrępowania manewrując pomiędzy moimi meridianami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirydianna Re: satysfakcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:20 Poradzimy sobie z tymi głosami. Pare jednostek gingo-zukuri czy gingo-zo załatw > i > sprawe. cóż..słysze głosy.. a trunki propnowane...oby nie pojawiły sie wizje i malenkie białe myszki ...setki białych myszek :) ubrać 3 listki > > figowe ale to wykluczamy, wykluczmy... > > Sam tego nie pojmuje...aż trzy? . ..rozumiem,rozumiem...nalezy zdecydowanie zwiększyć liczbę listków :) a dres...znakomity,,,maskuje co należy, podkreśla co trzeba :) ale,ale..jakie dolegliwości bedziemy redukować wbijajac igiełeczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodka Re: satysfakcja... IP: 193.151.66.* 01.06.05, 10:04 zdrowie miłośc rodzina dobar zabawa szaleństwo letnich nocy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: satysfakcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 10:42 Nie obrażaj mnie dziecko mam 15 lat i pięć miesięcy. Gość portalu: . napisał(a): > jakie dzieci! O so si chosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajko Re: co jest najważniejsze w życiu? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.05.05, 20:40 spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: co jest najważniejsze w życiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:07 "Są w życiu dwie najświętsze sprawy - mieć swoją Ziemię Obiecaną i własny kubek mieć do kawy..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna maria Re: co jest najważniejsze w życiu? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.05, 10:32 zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś